Adriana Bahmuțeanu, terifiată de furtuna din București, care a distrus blocul în care locuiește: „A căzut acoperişul de pe bloc. Cu cărămizi, ferească Dumnezeu. Maşina asta este avariată. Eu nu-mi aduc aminte..."

.

Adriana Bahmuțeanu s-a speriat groaznic de furtuna de aseară din Capitală. Prezentatoarea a avut surpriza să constate că acoperișul de pe blocul în care locuiește s-a prăvălit. Vedeta a remarcat că mai multe mașini au fost avariate. Și ca și cum toate astea nu ar fi fost de ajuns, s-au mai prăbușit și câțiva copaci.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Cu toate astea, Adriana Bahmuțeanu a fost mulțumită că pagubele nu au fost mai serioase și nicio persoană nu a fost rănită. Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că a văzut multe la viața ei, dar în copilărie nu își aduce aminte să fi trecut printr-un astfel de episod.

adriana-bahmuteanu-33adriana-bahmuteanu-33

Adriana Bahmuțeanu, terifiată de furtuna din Capitală, care a distrus blocul în care locuiește

Adriana Bahmuțeanu a tras o mare spaimă în timpul furtunii care a lovit Capitala ieri seară, asta pentru că locatarii din blocul în care locuiește s-au trezit că se prăbușește acoperișul.

„Deci uitaţi-vă ce a făcut o furtună înfiorătoare în centrul Capitalei. A căzut acoperişul de pe bloc. Cu cărămizi, ferească Dumnezeu. Maşina asta este avariată, şoferul filmează și el, dar maşina este avariată. Bietul om, cred că s-a speriat de moarte, i-a căzut pe parbriz un lemn din ăsta. Asta în doar câteva minute. Era cald când ne pregăteam să ieşim şi uite ce s-a întâmplat.
Eu nu-mi aduc aminte în copilăria mea să fi avut furtuni de genul ăsta în București, niciodată',
 a spus Adriana Bahmuțeanu în clipul video filmat după vijelie.

Vedeta s-a declarat mulțumită că nicio persoană nu a avut de suferit din cauza copacilor smulși și a acoperișului căzut. Ea a povestit că era soare, dar dintr-o dată vremea s-a schimbat radical.

„Vântul foarte puternic a smuls acoperişul de pe imobilul în care locuim. Doamne fereşte. Copaci smulși, deci o nenorocire. Uneori intervine și neprevăzutul, era frumos, era cald. Era soare și dintr-o dată s-a pornit vijelia. Bine că n-a omorât pe nimeni nenorocirea asta', a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Citește și: Cum a ajuns Liana Stanciu să lucreze la radio: „Ratasem admiterea la Medicină, am studiat un semestru Chimie, m-am lăsat. N-am mai plecat din studio, am dormit pe o ladă de discuri…'. Ce alte job-uri mai are / EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are Medana, soția lui Alin Oprea, cu fostul ei soț, și cum se înțeleg: „Am un mare confort pentru că știu că tatăl lor va fi mereu alături de ei, și chiar și alături de mine”

Citește și: Ce face Oana Moșneagu cu accesoriile, buchetul de la nuntă și cele două rochii de mireasă: „Intenționez să vopsesc rochia de la petrecere, îmi place extrem de mult cum se simte pe corp. O să mă vedeți purtând-o…”. Vlad Gherman nu a vrut să-și vadă iubita mireasă înainte de nuntă / EXCLUSIV

Citește și: Florin Piersic este internat într-o clinică de recuperare. Cum se simte și ce spune despre revenirea sa pe scenă: „Fac antrenamente cu piciorul. Dacă eram în formă…'

Citește și: Bogdan Vlădău, mesaj cu subînțeles după ce s-a vehiculat că divorțează de Gina Chirilă: „Tu nu minți, nu folosești oameni, nu înșeli…' / Pe contul lui încă apar fotografii cu ea

Citește și: Dorel Vișan a plecat de acasă de la 11 ani, pentru a învăța: „La noi, nu era școală elementară, numai până la clasa a IV-a. Am plecat în altă localitate și toată viața mea mi-a fost dor de mama. Am considerat că învățătura este…” / EXCLUSIV

Ce mesaje a primit Adriana Bahmuțeanu, după furtuna din București

Cei care o urmăresc pe rețelele de socializare pe vedetă s-au întrecut în reacții și replici.
„Acum chiar putem spune că n-are toate țiglele pe casă', a scris o persoană.
„Bine că nu făceai plajă pe acoperiș la ora aia', a mai scris cineva.
„Cred că ești fericită că nu trebuie să plătești tu', a mai spus cineva.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton