Adriana Bahmuțeanu nu poate trece peste trauma vieții ei, când copilul său nou-născut a murit: „Nu m-am vindecat și nu o voi face niciodată 100%. Am făcut un travaliu de doliu”

 Matei Bianca
.

Adriana Bahmuțeanu nu poate trece peste trauma vieții ei. Vedeta a vorbit deschis despre copilul pe care l-a pierdut. Ea a făcut o serie de declarații cutremurătoare și a mărturisit că încearcă să se vindece, însă îi este foarte greu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Adriana Bahmuțeanu a trecut prin multe momente dificile de-a lungul vieții, însă singură s-a ridicat și întotdeauna a încercat să fie o femeie puternică. Acum, vedeta a vorbit despre copilul pe care l-a pierdut.

ScreenshotScreenshot

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană într-un continuu scandal: 'Nici acum nu înțelege și nu s-a maturizat. Să lase copilul în pace, să îl înțeleagă, nu să îl măscărească sau să îl înjure în toate felurile. Am obosit să fiu mamă surogat…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre părinții lui David Popovici: 'Oamenii aceia ar trebui luați la o conferință de parenting la nivel național. Pentru că așa se crește un copil. Dacă ar fi pus presiune pe el, dacă l-ar fi comparat cu alții…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce familie frumoasă are Novak Djokovic! Este căsătorit de 10 ani cu Jelena și împreună au doi copii adorabili / Imagini de colecție

Citește și: „O relație la distanță este un blestem. Momentele de cumpănă din viața mea m-au găsit mai tot timpul singură și asta a alimentat…”. Ce a determinat-o, de fapt, pe Marina Almășan să încheie relația cu Georgică Cornu / EXCLUSIV

Adriana Bahmuțeanu nu poate trece peste trauma vieții ei când copilul ei nou-născut a murit

Adriana Bahmuțeanu a redeschis o rană profundă din viața ei, astfel că a vorbit despre pierderea copilului său și impactul puternic pe care această pierdere l-a avut asupra ei. Vedeta a dezvăluit faptul că nu se poate vindeca și mereu își aduce aminte de copil.

„Nu m-am vindecat de pierderea copilului și nu o voi face niciodată 100%. Pierderea unui copil e cea mai grea, e contrar legilor firii. Înveți să accepți, dar nu te vindeci', a mărturisit vedeta pentru wowbiz.ro.

Bahmu: „Eu am lucrat foarte mult cu mine, am făcut un travaliu de doliu'

Și asta nu este tot! Adriana Bahmuțeanu a explicat că, deși a făcut eforturi considerabile pentru a-și reveni din această pierdere, procesul de vindecare este unul lung și complicat.

Vedeta a descris etapele dificile prin care a trecut după pierderea copilului, menționând faptul că la început a fost în stadiul de negare. Impactul acestei drame nu a fost resimțit doar de ea, ci și de familia ei.

„Eu am lucrat foarte mult cu mine, am făcut un travaliu de doliu. Trebuie să înțelegi niște lucruri, de ce s-a întâmplat așa, să scoți din tine vinovăția. Este o terapie specială, care se face în caz de doliu. Când intri într-un eveniment de genul acesta, prima dată negi, nu crezi că ți s-a întâmplat ție asta, după care intri într-o depresie, furie. Băiatul meu cel mic mi-a spus că el se simte copil de înlocuire', a mai adăugat ea.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au despărțit

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au decis să meargă pe drumuri separate la un an și doar câteva luni de când au făcut logodna. Cu toate acestea, nici ea, dar nici el nu regretă relația frumoasă pe care au avuto împreună.

Cei doi foști parteneri de viață consideră că au avut foarte multe lucruri bune de învățat din povestea de iubire pe care au avut-o.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton