"Preferam să mor, decât să mai fiu cu el. Am început să strig după ajutor... După, a aflat unde stau". Adriana Bahmuțeanu, despre traumele din prima căsnicie, cu Cosmin Bahmuțan

 Dumba Gabriela
.

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre traumele din prima sa căsnicie, cu Cosmin Bahmuțan și, trăgând linie acum, realizează că a fost o victimă a violenței domestice. Într-o emisiune online, Adriana Bahmuțeanu a dat câteva exemple din relația toxică pe care o avea cu primul soț și a povestit cum a reușit să iasă, cu greu, din acea căsnicie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit prima oară la vârsta de 18 ani cu un bărbat mai mare ca ea, pe nume Cosmin Bahmuțan, darau ajuns la divorț după 5 ani. Astfel, la doar 23 de ani, Adriana Bahmuțeanu avea deja un divorț la activ și o căsnicie care i-a lăsat traume pentru toată viața.

adriana_bahmuteanu_38447300adriana_bahmuteanu_38447300

Adriana Bahmuțeanu, detalii neștiute despre prima căsnicie, cu Cosmin Bahmuțan

Adriana Bahmuțeanu a povestit, în cadrul emisiunii realizată de Cornelia Ionescu, despre cum a fost prima relație cu Cosmin Bahmuțan și prin ce violențe a fost nevoită să treacă aceasta. 

„Mi-am dat seama că eu sunt victima violenței domestice. Eu acasă nu aveam liniște, eu acasă mergeam pe sârmă, pe coji de ouă să nu deranjez. La o casă de noi stătea un actor celebru, nu o să-i dau numele, și sunt prietenă cu soția lui.

Eram la un restaurant și își aducea aminte de un episod cu multă violență și scandal, pentru că se auzea de la o casă la alta. A zis că se vedea pe mine că sunt nefericită, actorul respectiv fiind puțin mai..așa. Mi-a zis. „Eu te-am văzut de atunci, erai drăguță, m-aș fi dat la tine, dar știam că e nebunul ăla care țipa, urla, făcea ca toate cele, dar se vedea pe tine că erai tristă', a povestit Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu a mai povestit cum că existau violențe chiar și după despărțire, atunci când a început să fie urmărită de fostul soț chiar și la locul de muncă. 

„Până la urmă am avut curajul să mă rup din această relație. I-am zis că preferam să mor, decât să mai fiu cu el împreună și uite că trăiesc și în ziua de azi. Am început să strig după ajutor, au intrat băieții ăia, eu am plecat de acolo, n-am mai luat haine, n-am mai luat nimic. După a aflat unde stau, unde lucrez și mă trezeam cu el când îm i era lumea mai dragă. A aflat numerele de telefon, pur și simplu mă urmărea.

Eu am vrut să pun punct și la un moment dat l-am și amenințat cu diverse lucruri, cu toate mijloacele, pentru că, pe vremea aia, nici autoritățile nu acționau. Râdeau, ziceau că poate e vina ta, că și tu îl inciți. În momentul în care a cunoscut-o pe Ana, că ea avea suspiciuni, apăruseră în presă niște materiale și există martori că inclusiv la locul de muncă existau violențe, chiar și în cabina de machiaj', a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Citește și: Antonia și Alex Velea au împlinit 11 ani de relație: „Azi simt nevoia să împărtășesc cu toooooată lumea câtă dragoste port pentru tine'

Citește și: De ce nu merge fiica Ronei Hartner des la mormântul mamei sale: „Efortul de a vizita o piatră de mormânt…„ / Cât primește pensie alimentară de la tatăl ei, Rocco Sedano

Citește și: „S-a scandalizat o țară întreagă că eram grasă'. Oana Roman este și acum afectată de jignirile primite când a pozat gravidă, sumar îmbrăcată

Ce spunea fosta soacră, Steliana Bahmuțan, despre Adriana Bahmuțeanu

Pentru că avea doar 18 ani, Adriana Bahmuțeanu a fost ajutată și susținută puternic de fosta sa soacră, Steliana Bahmuțan, după cum a mărturisit chiar aceasta într-un interviu din urmă cu ceva timp.

„Ea trecea într-a 12-a. Cred că avea 18 sau 17 ani. Și el era cu 4 ani mai mare. Au vorbit un an, au fost prieteni și pe urmă s-au căsătorit, după ce ea a terminat liceul. Era foarte tăcută, rușinoasă, foarte rușinoasă. Era un copil, nu era așa cum este acum. Atunci de-abia vorbea. I-am ținut la noi, i-am ajutat, pe lângă masă, cu tot ce trebuie. Am ținut-o la facultate… Am și băgat-o în televiziune', afirma fosta soacră a Adrianei Bahmuțeanu.

Fosta soacră nu-și amintește să fi fost certuri mari între Adriana Bahmuțeanu și fiul ei și declara, acum ceva timp, că fosta ei noră a plecat pur și simplu de acasă într-o zi, fără a explica de ce.

„Erau foarte tineri, fiind foarte tineri, mai aveau discuții între ei, dar nu certuri… A fost discuție să întrerupă anul la facultate, că noi nu mai aveam posibilitatea s-o ținem la școală… Noi ne ocupam de absolut tot. Ea a plecat de acasă pur și simplu, fără să-i spună absolut nimic.

A spus că merge la coafor și a plecat. Nu știa ce s-a întâmplat. Tot a așteptat că vine mai târziu, că… ea a dispărut, a fugit la o tipă care era, pe atunci, secretară… Eu am invitat-o la noi și a refuzat să vină', mai spunea Steliana Bahmuțan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton