Adriana Bahmuțeanu, o nouă victorie împotriva lui Victoraș Micula, după doi ani de procese. Câți bani trebuie să plătească milionarul

 Dumba Gabriela
.

Adriana Bahmuțeanu are victorie după victorie în procesul cu Victoraș Micula, însă milionarul nu se lasă și continuă lupta la tribunal. În urmă cu mai bine de un an, Victoraș Micula a pierdut procesul împotriva Adrianei Bahmuțeanu și a fost obligat să platească daune morale în valoare de 10.000 de lei, dar nu acceptă înfrângerea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În luna ianuarie a acestui an, Adriana Bahmuțeanu a câștigat procesul cu Victoraș Micula într-o primă fază, însă excentricul fiu de milionar a făcut apel împotriva deciziei. Acesta a fost nemulțumit de soluția dată de Tribunalul București, care i-a respins că neîntemeiat cererea de chemare în judecată. Luna aceasta, Adriana Bahmuțeanu a câștigat din nou.

5454

Adriana Bahmuțeanu, o nouă victorie împotriva lui Victoraș Micula

După ce a pierdut procesul deschis împotriva Adrianei Bahmuțeanu, nemulțumit de soluția primită, Victoraș Micula a făcut o nouă acțiune la Curtea de Apel București, având ca obiect: acțiune in raspundere delictuală, la fel ca și în procesul precedent.

Apelul făcut de Victoraș Micula a fost respins ca nefondat, potrivit Spynews.ro, ba mai mult, milionarul este nevoit, din nou, să plătească cheltuielile de judecată:

„Solutia pe scurt: Respinge apelul ca nefondat. Obligă apelantul-reclamant la plata cheltuielilor de judecată către intimata-pârâtă în sumă de 7.000 lei reprezentând onorariu de avocat. Cu recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Curtea de Apel Bucureşti. Pronunţată azi, 8.02.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.”

Citește și: Carmen Șerban a lansat o melodie alături de mama ei: „A renunțat la visul ei de a cânta pentru familie, iar eu am făcut exact opusul. Cum arată Elena Șerban / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă fiicele lui Florin Busuioc: „Cred că Natalie e fata mamei mai mult și Catinca fata tatei. Cum se înțelege prezentatorul TV cu Toni Ioniță, iubitul fetei sale mari / EXCLUSIV

Citește și: Irinel Columbeanu vrea să-și petreacă Crăciunul cu Monica Gabor și fiica lor, Irina, după ce a ajuns la azil: „I-am mai scris, i-am mai trimis niște mesaje, nu mi-a răspuns la ele’

De ce a dat-o Victoraș Micula în judecată pe Adriana Bahmuțeanu

Scandalul dintre Adriana Bahmuțeanu și Victoraș Micula a izbucnit în urmă cu mai bine de 2 ani, atunci când Adriana Bahmuțeanu a făcut o postare dură la adresa fiului lui Viorel Micula.

‘Ca sa înțelegeți cât de mare e sfidarea, băiatul ăsta de bani gata a ajuns și în presa internațională, dar nu pentru vreo realizare personală ci fiindcă și-a spălat mașina cu șampanie scumpă!!! Ce au uitat ziariștii sa precizeze e faptul că frații Micula, cetățeni suedezi și apropiați ai PNL-ului, au reușit la un moment dat chiar să blocheze activele statului roman într-un proces de răsunet, în care cereau despăgubiri de 400 de milioane de euro de la România!!

Pe care le-au și primit la un moment dat, cadoul de la, fireste, Luuudovic Orban!!! Astfel, Guvernul PNL a mărit artificial deficitul bugetar, punând în pericol stabilitatea ţării. La nici trei luni, într-o altă speţă, Tribunalul internaţional de arbitraj de la Washington a respins pretenţiile fraţilor Ioan şi Viorel Micula contra României. La așa sume, ce mai contează cu ce speli anvelopele, să curga șpritul, trăiasca banii de la stat!!!’, a scris Adriana Bahmuțeanu atunci.

Victoraș Micula a dat-o în judecată pe Adriana Bahmuțeanu, pentru o serie de declarații publice pe care el le-a interpretat drept calomnii, însă judecătorii au respins cererea fiului de milionar. Bineînțeles, Victoraș Micula nu a fost de acord cu decizia magistraților, motiv pentru care a atacat cu apel soluția, însă a pierdut din nou.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton