Adriana Bahmuțeanu vrea să se împace cu Silviu Prigoană, de dragul celor doi copii ai lor: "El refuză de 10 ani să vorbească cu mine, deși mă rog de el cu cerul și cu pământul să..."

.

În pofida faptului că s-au căsătorit și au divorțat de 5 ori, Adriana Bahmuțeanu vrea să se împace cu Silviu Prigoană, evident nu din motive romantice, ci spre binele comun al celor doi copii ai lor, însă omul de afaceri este de neînduplecat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au avut, fără doar și poate, cea mai controversată relație din showbizul autohton. Sunt 21 de ani de când s-au căsătorit prima oară, iar de atunci au mai ajuns de 4 ori în fața ofițerului Stării Civile și în 2015 erau la la cincilea divorț. Din mariajul lor au rezultat doi copii, Eduard și Maximus, care au fost nu o dată motiv de dispută între foștii soți. Cu toate acestea, Adriana Bahmuțeanu mărturisește că vrea să se împace cu Silviu Prigoană.

adriana-bahmuteanuadriana-bahmuteanu

Adriana Bahmuțeanu vrea să se împace cu Silviu Prigoană

S-au căsătorit de nu mai puțin de 5 ori și tot de atâtea ori au divorțat, în timpul căsniciilor venind pe lume și cei doi fii ai lor, care, după despărțire, au devenit mărul discordiei. Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană și-au făcut reproșuri, inclusiv în mediul online și la TV, de nenumărate ori și nici după un deceniu nu au reușit să îngroape securea războiului. În pofida neînțelegerilor dintre ei, jurnalista spune că s-ar împăca oricând cu fostul ei soț.

Citește și: Ce decizie a luat instanța în procesul dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană: „Domnul judecător l-a dat afară pe fostul meu soț pentru că…’

Citește și:„Fiul cel mic a refuzat să se mai întoarcă la el. Este autoritar, agresiv și…. De ce a divorțat Adriana Bahmuțeanu de 5 ori de Silviu Prigoană. Vedeta a câștigat procesul de schimbare a regimului de custodie / EXCLUSIV

Citește și:„Nu îmi este rușine să recunosc. Am vândut haine la portbagaj…. Ce a făcut Liviu Vârciu pentru bani, înainte de a deveni celebru

„M-aș împăca oricând cu domnul Prigoană, să fim părinți. Într-o relație de cuplu, nu, dar m-aș împăca oricând cu el, ca să fim părinții copiilor noștri, pentru că noi acum nu suntem împăcați. El refuză de 10 ani să vorbească cu mine, deși mă rog de el cu cerul și cu pământul să redevenim părinți.

Pentru că ce a fost între noi a fost între noi ca și cuplu, dar copiii noștri ar fi bine să se simtă iubiți. Ar fi bine să ne vadă stând la aceeași masă și discutând despre problemele lor, pentru că sunt adolescenți și sunt probleme destul de multe. Din păcate, nu am reușit să îl înduplec pe domnul Prigoană să stea la aceeași masă cu mine, a declarat Adriana Bahmuțeanu în cadrul podcastului „Fiță cu Adiță”.

Cu ce a rămas Adriana Bahmuțeanu de la Silviu Prigoană după 5 căsnicii și 5 divorțuri

S-a spus nu o dată că s-au căsătorit pentru publicitate, dar și că pe ea au interesat-o banii lui, însă Adriana Bahmuțeanu susține că nu averea a atras-o la fostul ei partener de viață. Din 2016, Silviu Prigoană este căsătorit cu Mihaela, în timp ce Adriana și-a găsit și ea fericirea alături de George Restivan în urmă cu 2 ani, însă ecourile telenovelei pe care au trăit-o nu s-au stins nici acum. Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au căsătorit pentru prima oară în 2003, iar divorțul a survenit imediat după luna de miere!

În ianuarie 2004 s-au recăsătorit, însă 4 luni mai târziu divorțau din nou. Povestea s-a repetat în 2005, de data asta mariajul lor rezistând până în 2007. După ce au stat doi ani despărțiți, au decis să-și mai acorde o șansă, în 2009. După 3 ani, în 2012, și-au spus adio pentru a patra oară. Ultima oară s-au căsătorit în 2013, de Paște, însă doi ani mai târziu, au divorțat a cincea oară.

Cu toate că povestea lor a durat mai bine de un deceniu, Adriana Bahmuțeanu susține că nu a rămas cu nimic de pe urma celor 5 căsnicii cu Silviu Prigoană.

„Pur și simplu pentru că nu aveam nimic pe numele nostru sau pe numele meu. Întotdeauna se întâmpla ca achizițiile să fie făcute în perioada în care eram divorțați. E adevărat, la una dintre primele despărțiri, acumulase niște bunuri, destul de multe, la nivelul anului 2003-2004 vorbeam de 4-5 milioane de euro.

Și am făcut un partaj voluntar, i-am dat o semnătură la notar și i-am spus că renunț la partea mea de împărțeală, pentru că de fapt nu avusesem nici o contribuție. Și am vrut să-i demonstrez că nu stau cu el pentru bani. Nu-mi pare rău, nu banii țin o relație’, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu în podcastul Marei Bănică, conchizând că  „poți fi nefericit, atunci când ai bani foarte mulți’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton