Adriana Iliescu și fiica ei pleacă împreună în vacanță: "Acum ne pregătim, ne facem bagajele" / A recunoscut că are probleme financiare

 Dumba Gabriela
.

Adriana Iliescu și fiica ei, Eliza, se pregătesc de vacanță. Cea mai bătrână mama din România, în vârstă de 84 de ani, a dezvăluit că se pregătește să plece o perioadă din București pentru a se relaxa. Adriana Iliescu declară că ea și Eliza nu au nevoie de destinații spectaculoase de vacanță și cel mai important este să fie sănătoase.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Adriana Iliescu a ajuns în Cartea Recordurilor, în urmă cu 18 ani, după ce la vârsta de 66 de ani, devenea pentru prima dată mamă. Timpul a trecut, iar fiica sa a ajuns o adevărată domnișoară, studentă la două facultăți de elită din București, cu o educație aparte. Iar acum se pregătesc de vacanță.

adriana-iliescuadriana-iliescu

Unde pleacă în vacanță Adriana Iliescu și fiica ei

Fostă profesoară universitară de limba și literature română, Adriana Iliescu a declarat că în perioada următoare ea și fiica ei, Eliza urmează să plece din București, pentru o perioadă, pentru a se bucura de momente de relaxare împreună.

„Noi suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu. Acum ne pregătim, ne facem bagajele, să plecăm la țară, după care ne gândeam să mergem în vacanță câteva zile la mare sau la munte. Vedem noi… ce și cum. Important este să fim sănătoase', a declarat Adriana Iliescu pentru Click!

Citește și: Adevărul despre pensia pe care o are Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România: „Nu am probleme cu banii. Am fost profesor universitar'

Citește și: Ce obicei au Adriana Iliescu și fiica ei, de 1 și 8 Martie: „Dacă aveam bani, mergeam la o terasă și…’

Citește și: Cine este soțul Anei Ularu. Marc Rissmann are 43 de ani și a jucat în Game of Thrones

Adriana Iliescu este foarte mândră de fiica ei

Pe 16 ianuarie 2005, Adriana Iliescu a devenit cea mai vârstnică femeie din România care a dat naștere unui copil, având atunci 66 de ani. Fostul profesor universitar a adus-o pe lume pe Eliza Iliescu, la Maternitatea Giulești din București, și a rămas sub supravegherea medicilor timp de două luni.

În luna ianuarie, fiica acesteia a împlinit vârsta majoratului, iar în prezent este studentă la două facultăți, una dintre ele la buget, alta la taxă. Adriana Iliescu mărturisea, în urmă cu câteva săptămâni, cât de mândră este de fiica ei, dar și ce relație specială și frumoasă au ele două.

„Eliza îmi cere sfaturi, dar cred că nu prea mai are nevoie de ele pentru că este mare. Este la facultate acum, nu mai este la liceu. Atunci când are nevoie de mine discutăm pe diverse teme și o ajut cum pot eu mai bine. Are note doar de 9 și 10 la facultate. Îi place foarte mult filosofia, pentru ea este o mare pasiune, limba română nu mai zic, deoarece este o materie care e ca la ea acasă', preciza aceasta.

Adriana Iliescu recunoaște că se confruntă cu probleme financiare

Eliza este studentă la Facultatea de Litere și, cu taxă, la Facultatea de Științe Umane.

„Suntem bine, și eu, și fiica mea. Nu e ușor să trăiești din bani puțini, dar nu ne plângem. Suntem bine și asta le urăm tuturor!’, a spus Adriana Iliescu recent.

Pentru a putea frecventa cursurile celor două facultăți, Eliza Iliescu a fost nevoită să-și organizeze meticulos programul. Tânăra a făcut unele înțelegeri cu profesorii ei și, pentru a economisi timp, circulă cu taxiul de la o instituție la alta.

Fost profesor universitar, Adriana Iliescu încasează o pensie de 5000 de lei, sumă pe care ea însăși a declarat-o recent. La aceasta, se mai adaugă o indemnizație din partea Uniunii Scriitorilor, în valoare de 2000 de lei. Chiar și așa, mama Elizei Iliescu spune că a știut întotdeauna să-și gestioneze veniturile și nu concepe să ceară ajutorul cuiva.

„Nu ne-a fost ușor, dar am trecut împreună prin toate. Am trăit din pensia mea de profesor, aș adăuga chiar profesor universitar, dar și din indemnizația pe care o primesc de la Uniunea Scriitorilor.

Adică, ceva în jurul a 2.000 de lei. Ne-am gospodărit mereu cu cât am avut și nu am cerut nimănui nimic!’, dezvăluia aceasta, în urmă cu ceva timp, pentru impact.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton