Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, a născut o fetiță: "Bine ai venit pe lume, îngeraș"

 Dumitrache Laura
.

Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, a devenit mamă pentru prima dată. Tânăra a născut ieri, 10 iunie, o fetiță perfect sănătoasă, iar artistul are încă o nepoată. Adriana Simionescu trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei și a postat prima fotografie cu fiica ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Adrian Minune a devenit bunic pentru a doua oară, după ce fiica lui mai mică, Adriana Simionescu, a născut. Fiica manelistului a devenit mamă pentru prima oară și a născut o fetiță perfect sănătoasă. Adriana este extrem de fericită și a împărtășit cu fanii săi din mediul online prima imagine cu fiica sa.

adriaaadriaa

Adriana Simionescu, în vârstă de 20 de ani a fost susținută de cei dragi și a așteptat cu nerăbdare clipa în care își va strânge în brațe bebelușul. Ea și iubitul ei, Nicu, trăiesc una dintre cele mai fericite momente din viața lor și au dezvăluit deja numele fiicei lor.

Citește și: Cum i-a dat Adriana Simionescu logodnicului ei vestea că e însărcinată: „Mi-au scris mulți că nu l-am anunțat într-un mod adecvat, dar așa s-a întâmplat'

Citește și:Cum se înțelege Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, cu viitorul ei soț: „Nu există relație fără certuri'

Citește și:Motivul pentru care Denise Rifai a renuțat la politică pentru show-ul „40 de întrebări”: „Aceasta e marea mea realizare” / EXCLUSIV

Citește și:Cum reușește Anca Serea să se mențină în formă și să nu se îngrașe: 'Nu am fumat niciodată, nu beau alcool…'. Are o rețetă de salată neașteptată

Adriana Simionescu a născut

Adriana Simionescu, fiica cea mică a manelistului Adrian Minune a născut o fetiță perfect sănătoasă. Tânăra de 20 de ani a adus pe lume primul ei copil, pe 10 iunie, și este foarte fericită. Adriana Simionescu a născut la o clinică privată, iar alături de ea au fost cei dragi. Cea care a dat vestea cea mare a fost Karmen, după ce a postat prima imagine pe rețelele de socializare cu noul membru al familiei. Sora Adrianei Simionescu nu i-a arătat chipul nepoatei ei. Karmen este nu doar mătușa micuței, ci și nașa ei, împreună cu soțul ei. Fiica Adrianei Simionescu va primi numele de Noa Zenayda. 'Bine ai venit pe lume, îngeraș! Noa Zenayda!', a fost mesajul scris de Karmen în descrierea fotografiei în care apare nepoțica ei.

Adriana Simionescu: „Abia aștept să-ți văd chipul”

Adriana Simionescu s-a pregătit pentru ziua cea mare și le-a împărtășit fanilor cu câteva ore înainte de a naște că este emoționantă, dar și nerăbdătoare să își țină în brațe fetița. Cu doar câteva ore înainte de a aduce pe lume primul ei copil, tânăra a postat un mesaj emoționant.

Abia aștept să îți văd chipul, să te pot ține în brațe și să îți spun cât te iubesc. Mâine îți voi auzi glasul pentru pentru prima dată. Vreau să știi că voi fii aici să îți fac zilele cu soar. Să îți șterg lacrimile când curg și să îți aduc zâmbetul în fiecare zi. Te iubesc mami!', a fost mesajul proaspetei mămici, însoțit de câteva imagini, pe contul său de Instagram.

Karmen Simionescu va fi nașa fetiței surorii ei

Adrian Minune a devenit bunic pentru a doua oară, după ce fiica sa cea mică a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Karmen Simionescu a fost prima care l-a făcut bunic pe celebrul manelist, după ce în anul 2019 a adus pe lume o fetiță.

Acum, familia Simionescu este tot mai fericită, iar venirea pe lume a micuței Noa Zenayda este o mare fericire pentru toată lumea. Karmen Simionescu și soțul ei vor fi nașii fiicei Adrianei Simionescu. 'Da, eu voi fi (n.r. nașa copilului) și sunt onorată să fac chestia asta și o fac cu tot sufletul pentru că e vorba de sora mea pe care o iubesc cel mai mult', a mărturisit Karmen Simionescu, pentru Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton