Adriana Simionescu se mărită la un an de când a născut o fetiță! Fiica lui Adrian Minune are mari emoții: "A început stresul pentru nuntă"

 Dumba Gabriela
.

Adriana Simionescu se mărită în vara aceasta, la un an de când a născut o fetiță. Deși are doar 20 de ani, fiica lui Adrian Minune își dorea foarte mult o familie și este foarte fericită că a devenit mamă și, în curând, și soție. Adriana Simionescu are mari emoții și a început deja pregătirile pentru nuntă, însă nu a specificat data exactă a marelui eveniment.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Adriana Simionescu a fost cerută în căsătorie de tatăl fiicei sale la finalul lui 2021, însă au așteptat să treacă pandemia pentru a putea face o petrecere pe cinste. Momentul emoționant a avut loc în timpul petrecerii pentru Crăciun, când Mihai Armando a îngenuncheat și a întrebat-o dacă vrea să fie soția lui.

adriana-si-carmenadriana-si-carmen

Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, se pregătește de nuntă

Adriana Simionescu și Mihai Armando trăiesc o poveste de dragoste demai mult timp și publică des imagini împreună pe rețelele sociale. „Vreau să-mi dai teroare o viață întreagă. Vrei să te măriți cu mine?', a întrebat Mihai Armando în decembrie 2021, iar răspunusul Adrianei Simionescu a fost un ferm „Da'.

„Tremur de fericire. Nu pot explica în cuvinte ce simt. Cuvintele te iubesc sunt prea mici pentru ceea ce simt în inima mea pentru tine. Atunci când destinul aduce împreună două persoane și acelea devin una, nu poate fi decât mâna lui Dumnezeu. În seara aceasta, când Iisus s-a născut, mi s-a îndeplinit visul. Te iubesc, viitorul meu', a scris Adriana Simionescu pe Instagram, la scurt timp de la cererea în căsătorie.

Între timp au devenit părinții unei fetițe și în vara aceasta vor fi soț și soție cu acte în regulă.

„Sunt foarte fericită să vă anunț că a început stresul pentru nuntă, și emoțiile! Bineînțeles că n-am avut răbdare să văd un produs final și l-am urmărit pe viitorul meu soț' (…), a fost o parte a mesajului scris de Adriana Simionescu pe pagina personală de TikTok.

Citește și: Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, a născut o fetiță: „Bine ai venit pe lume, îngeraș’

Citește și;Ce nume a ales Adriana Simionescu pentru fiica ei: „Exprimă cel mai bine ce simt’

Citește și: Marius Vizante și soția lui, Cristina, au schimbat rolurile în educația fiicei lor, de-a lungul timpului: „Să nu existe impresia că mama e cea rea și tata e cel bun sau invers'. Katia are 17 ani și nu exclude să plece la facultate în străinătate / EXCLUSIV

Adrian Minune este un bunic implicat și petrece mult timp cu fetița Adrianei Simionescu

Adrian Minune este un bunic implicat, așa că petrece mult timp în preajma nepotilor lui. „Vreau să zic că dacă la mine și la sora mea nu a avut timp să ne plimbe cu căruciorul sau să ne ducă în parc, mi-a culcat-o pe Noa de patru, cinci ori până acum. Stă cu ea, se joacă, e mult mai diferit decât la noi. Este altfel', a declarat Adriana Simionescu, la Antena Stars.

Anul trecut, după ce a născut, Adriana Simionescu spunea că va amâna botezul fiicei sale pentru vara aceasta.

Botezul va avea loc la anul, mai este doar o lună din vară. Nu aș vrea să îi fac botezul nici toamna, nici iarna. Aș vrea să putem sta afară, deci probabil va avea loc în primăvara anului viitor.‘, a spus Adriana Simionescu în august 2023, așa că este foarte posibil ca nunta să aibă loc în aceeași zi cu botezul.

„Cred ca această poza exprimă cel mai bine ceea ce simt legat de sarcina mea! Ce simt legat de tine, Noa Zenayda mea!’, a scris Adriana Simionescu în cadrul postării de pe contul ei de Instagram.

Copiii lui Adrian Minune i-au moștenit pasiunea pentru muzică. Karmen a lansat piese care au fost în topurile muzicale din România, Adrian jr cântă la chitară în formația tatălui său, iar Adriana și-a încercat norocul la „Vocea României', unde a impresionat cu glasul ei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton