După ce s-a vindecat de COVID-19, Adriana Trandafir s-a reprofilat. La 64 de ani, actrița a devenit acrobată de circ

 Lupescu Anca
.

Adriana Trandafir s-a reprofilat, la 64 de ani. După ce a înfruntat virusul și s-a vindecat de COVID-19, actrița s-a decis să încerce și altceva, în ceea ce privește carieră sa. Așa că s-a hotărât să rămână în atenția publicului, însă de data aceasta ca acrobată la circ.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adriana Trandafir s-a reprofilat, devenind artistă a Circului Metropolitan din București. Actrița, împreună cu Diana Matei, s-au hotărât să își schimbe cariera, mai ales că activitatea celor două ca actrițe are de suferit în urma pandemiei.

images-2-2images-2-2

După ore bune de antrenament, exerciții fizice și o multitudine de gânduri dintre cele mai diverse, majoritatea legate de aventura în care s-au băgat cu entuziasm, artistele noastre s-au echipat asemenea celor de la circ și au pornit spectacolul.

Adriana Trandafir și Diana Matei, la Circul Metropolitan

Prima în scenă a fost Adriana Trandafir care, cu o grație de dansatoare și cu un profesionalism unic, a făcut câteva acrobații uimitoare, ajutată, bineînțeles de doi tineri arătoși și vânjoși, onorați să o poată avea drept parteneră de show pe marea actriță.

Diana Matei, la rândul ei, îmbrăcată într-un costum cu imprimeu animal-print, a făcut mai multe cascadorii spectaculoase pe o trambulină, dar și pe câteva corzi, mișcările ei semănând foarte mult cu cele ale unei gimnaste de top.

Din fericire, nimic rău nu s-a întâmplat, însă emoțiile au fost la cote maxime, mai ales în momentul în care ambele vedete au fost nevoite să stea în fața unui panou, cu baloane ținute cu dinții, în timp ce un iluzionist a aruncat înspre ele cuțite pentru a le sparge.

Adriana Trandafir a avut COVID-19

Adriana Trandafir, concurentă la Te cunosc de undeva, s-a infectat, ca și alți colegi, cu noul coronavirus. Actrița a povestit prin ce momente de groază a trecut în perioada în care a avut COVID-19.

Citește și: Adi Nartea, din VLAD, lovit din plin de criza economică adusă de pandemie:’M-a luat pe nepregătite, îmi făcusem niște planuri’. Cel mai mult are de suferit soția lui, make-up artist / INTERVIU

Citește și: Augustin Viziru, primele declarații înainte de finala Ferma 2020:„Nu plec capul în fața nimănui, nu tolerez și nu fac compromisuri’/ EXCLUSIV

Citește și: George Burcea a răbufnit la Ferma:„Eu am fost căsătorit și trădat de fosta mea soție’. Reacția Andreei Antonescu

„A fost o experiență pe care Dumnezeu mi-a dat-o pentru că am putut să o duc, pentru că a trebuit să trec prin asta pentru a învăța multe lecții pe care nu le știam până acum. Nimic nu o sa fie cum a fost odată. Oamenii sunt speriați, debusolați. Nu mai știi de ce, când și de cine să te ferești. Ne este frică. Nici în curtea mea nu am ieșit. Am înțeles de la început că nu este de glumit. Lucrurile sunt foarte serioase. Într-o lună m-am văzut doar cu fiul meu. A trebuit să stau șase săptămâni în așteptarea celor două rezultate negative. Și eu și soțul meu am fost internați. M-am gandit la ce e mai rău, cum ar fi fost ca fiica mea să se trezească cu două coșciuge în fața porții‘, a spus Adriana Trandafir.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton