Adriela Morar, fosta parteneră a lui Smiley de la Dansez pentru tine, este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă

 Oana Pantazi
.

Adriela Morar, fosta parteneră a lui Smiley de la Dansez pentru tine, este însărcinată. În urmă cu 18 ani, povestea ei impresiona o țară întreagă la iconicul show de la PRO TV. Acum, Adriela urmează să devină mamă pentru prima oară și a dat vestea în direct la TV.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

În 2006, Adriela Morar a impresionat o țară întreagă cu povestea ei de viață. Pe atunci, visul ei era să-și ajute părinții surdomuți, și astfel a participat la Dansez pentru tine, unde a făcut pereche cu Smiley. Chiar dacă nu au câștigat, participarea la show i-a deschis ulterior multe uși, ajungând să joace chiar și în câteva telenovele. Acum însă a îmbrățișat o altă profesie și este pe cale să devină mamă.

11903714_1210861308939706_3929975408735090273_n11903714_1210861308939706_3929975408735090273_n

Adriela Morar, fosta parteneră a lui Smiley de la Dansez pentru tine, este însărcinată

Au trecut aproape două decenii de când Adriela Morar a călcat pentru prima oară în studiourile PRO TV, iar azi tot aici a făcut un anunț emoționant. Fosta parteneră a lui Smiley de la Dansez pentru tine este însărcinată și urmează să devină mamă. Instructoare de fitness, tânăra este într-o formă excelentă și a și dansat în emisiunea Vorbește lumea, unde fanii i-au văzut în premieră burtica de gravidă. Adriela este în trimestrul al doilea de sarcină deja, așadar curând va deveni pentru prima oară mamă.

Citește și: Cine este Michaela Prosan. Actrița din serialul „Iubire cu parfum de lavandă’ a luat o pauză de la carieră pentru fiul ei

Citește și: Adriana Bahmuțeanu susține că distanța a dus, de fapt, la despărțirea de George Restivan: „Mi-am permis și eu, după opt ani, să iubesc. A fost ceva îngrozitor…'

După Dansez pentru tine, viața ei a luat o turnură diferită, participarea la show deschizându-i multe uși. Atunci, ea și Smiley s-au clasat pe locul doi, iar tânăra i-a putut lua tatălui ei un aparat auditiv performant. La scurt timp după aceea, Adriela a absolvit Facultatea de Teatru și Televiziune din Cluj, iar în urmă cu 15 ani a jucat în telenovele celebre precum Îngerașii', Iubire și onoare' și Aniela'.

Cu ce se ocupă acum Adriela Morar

Ulterior, Adriela a făcut o schimbare în viața profesională, iar în prezent lucrează ca instructoare de fitness la World Class, dar este și secretară la Sarmis Columna, afacerea de familie a soțului ei.

„Fac de toate, de toate. Când mă întreabă cineva: „Și acum cu ce te ocupi?' Nici nu știu ce să-i zic. Adică sunt și antrenor de grup fitness, conduc și ambarcațiuni, bărci, veliere, adică sunt skipper. Mai nou m-am angajat și la firma soțului meu, firma de familie, sunt secretară, deci stau la birou, sunt și actriță, deci sunt de toate. Am făcut și dans, am terminat Facultatea de Muzică, am făcut chitară, pian, canto, am terminat Facultatea de Televiziune', spunea Adriela în urmă cu ceva timp, potrivit cancan.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton