Afacerea care l-a lăsat pe Jorge fără 350.000 de euro: „M-a durut atunci și pot să spun că în sufletul meu încă mai simt o mică durere. De aia am trecut pe imobiliare..."

 Tudorache Simona
.

Jorge e pe val și are tot mai multe proiecte, dar nu poate uita nici acum afacerea care l-a lăsat cu o mare gaură în buget. El are acum mai multe apartamente pe care le închiriază la mare, iar filmul în care a jucat, Vama Veche Retreat, urmează să fie lansat în curând.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

În film, Jorge are mai multe scene pline de patos cu Laura Cosoi. Artistul recunoaște că au fost nevoiți să tragă mai multe cadre până la reușita finală, dar rezultatul a mulțumit pe toată lumea. Jorge se sărută cu actrița, iar toate acele trăiri pe care le încearcă nu trebuie ratate.

jorge-2jorge-2

Cum a rămas Jorge fără 350.000 de euro

Jorge e cu gândul și acum la pierderea cu care s-a ales după un business care nu a dat roade.
„350.000 de euro, cam așa. A durut și pot să-ți spun că în sufletul meu încă mai simt o mică durere. Încerc să se facă cât mai mică. M-a durut atunci, în perioada respectivă.  A fost în zona de IT, mă rog, niște aparaturi n-au mai fost actuale și cam aia a fost. O gaură care s-a întâmplat acum trei sau patru ani. De aia am trecut pe imobiliare, mult mai bine, mult mai sigur, vă aștept la mare', spune Jorge, pentru Cancan.

De ce nu crede Jorge că banii trebuie păstrați la saltea

Chiar dacă a avut cândva de suferit din cauza finanțelor, Jorge nu crede că banii trebuie păstrați la saltea, pentru că se devalorizează.

„Deoparte nu e bine să pui bani, pentru că se devalorizează rapid. Treaba asta cu pusul banilor la ciorap sau la saltea nu mai funcționează. Banii dacă îi ții, se duc, în șase ani nu-i mai ai', adaugă solistul.

Deși e implicat în multe activități și a fost și pe la Survivor, Jorge nu se resimte în niciun fel. E fericit și parcă a prins aripi.

„Când îți dă Dumnezeu așa proiecte frumoase și binecuvântări, nici nu mai vrei să dormi. Am atât de mult entuziasm, simt că e un moment, pe care trebuie să-l fructific', precizează el.

Citește și: Misha, adevărul despre relația cu Connect-R, la 6 ani de la divorț: „Ca să clarific toate aspectele și toate întrebările…” / A spus dacă mai locuiesc sau nu împreună

Citește și: Cătălina Ponor și soțul ei, Bogdan Jianu, și-au botezat fiul. Primele imagini de la petrecerea fastuoasă de pe lacul Snagov

Citește și: Gabriela Firea a publicat primele imagini de la nunta fiului ei cel mare, Tudor Ștefan. Mireasa și soacra au schimbat două ținute, iar atmosfera a fost întreținută de artiști faimoși: „Căsnicie binecuvântată…”

Citește și: Cristina Spătar continuă lupta în justiție cu fostul soț. Alin Ionescu nu le plătește pensie alimentară copiilor: „Sincer, încă lupt pentru treaba asta, pentru că ei își doresc. Cred că eu, ca mamă, trebuie să fac absolut orice pentru ei” / EXCLUSIV

Citește și: Iuliana Tudor și-a descoperit menirea la 20 de ani și de atunci are un sfert de secol în televiziune: „Nu era deloc în opțiunile mele de carieră. Așa a fost să fie. Începutul a fost stângaci, dar am învățat rapid…” / EXCLUSIV

Jorge, despre sărutul cu Laura Cosoi

Jorge a povestit cum a fost să se sărute cu Laura Cosoi. Cei doi sunt protagoniști în Vama Veche Retreat, unde mai joacă și Adela Popescu.

„Nu m-am pupat. De-a dreptul, ne-am sărutat cu toată pasiunea și cu tot sufletul, de mai multe ori, în mai multe cadre, repetitiv, ca să ți-o zic pe aia cinstită. Că n-a ieșit din prima dublă. Ceva n-a ieșit bine nici în a doua dublă, nici în a treia, nici în a patra. Pe la a cincea…', a mai spus Jorge.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton