Cum este afectată Adriana Bahmuțeanu de plecarea soțului ei, George, în America: "Am momente când îi simt lipsa, dar..."

 Dumba Gabriela
.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au început anul 2024 departe unul de celălalt, după ce soțul vedetei a decis să plece în America, în interes de afaceri. Nu au fost niciodată despărțiți atât de mult și Adriana Bahmuțeanu recunoaște că îi lipsește George și este convinsă că și lui îi este dor de ea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit cu George Restivan într-o biserică din Ucraina, în luna aprilie anul trecut și acum este prima dată când sunt nevoiți să stea despărțiți pentru o perioadă atât de lungă. George Restivan locuia în America înainte să o întâlnească pe Adriana Bahmuțeanu, are afaceri acolo și de aceea trebuie să meargă din când în când peste Ocean pentru a rezolva anumite treburi.

adriana-bahmuteanu-4adriana-bahmuteanu-4

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan sunt de două luni departe unul de celălalt

Adriana Bahmuțeanu a spus de mai multe ori că ea și George au o legătură sufletească specială și chiar dacă se află la distanță unul de celălalt, nu simt asta pentru că iubirea lor este puternică.

Nu îmi e greu, dar e adevărat că l-aș fi vrut mai aproape. Am momente când îi simt lipsa, cum și el o simte pe a mea, dar asta este', a declarat Adriana Bahmuțeanu.

Partenerul de viață al lui Bahmu trebuie să se ocupe de afacerile pe care le deține peste Ocean, așa că el și soția se vor afla pe continente diferite pentru cel puțin o lună. Bahmuțeanu nu este în mod special deranjată de acest aspect, întrucât nu este pentru prima dată când soțul ei trebuie să se deplaseze peste hotare, pentru a-și rezolva treburile.

„Este în America, are niște afaceri. E bine, vorbim de 100 de ori pe zi la telefon. E ok. Ar fi vrut și el să prindă frigul ăsta, îi pare rău că a plecat„, spunea Adriana Bahmuțeanu acum ceva timp.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, la tribunal din cauza fiului lor, Eduard: „Nu este de acord cu niciun tratament medical. Fac grevă la primărie…’

Citește și:Ce decizie a luat instanța în procesul dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană: „Domnul judecător l-a dat afară pe fostul meu soț pentru că…’

Adriana Bahmuțeanu nu vrea copii cu George Restivan

Chiar dacă George Restivan își dorește un copil cu Adriana Bahmuțeanu, vedeta este de altă părere și a explicat de ce nu vrea să fie mamă, din nou, la 50 de ani.

„Și-o dori George un copil, dar nu alături de mine, că eu nu mai fac copii la vârsta mea. Mie nu mi se pare ok ca la 50 de ani să mai faci copii și să îi crești și să îi susții când au cea mai mare nevoie. Gândește-te cum aș arăta eu la 70 de ani, cu un copil de 20 de ani, care nu mai e copil e adolescent, e un tânăr care are nevoie de susținere, de suport, de bani, de energie, ca să își facă un drum în viață.

Eu cred că fiecare lucru se face la timpul lui și nu după scripturi. Dacă până acum lui i-a dat Dumnezeu un copil și mie doi, e bine să ne mulțumim cu atât, să îi creștem frumos pe cei pe care îi avem. Așa da, ca să batem recordul de cea mai în vârstă mamă sau cel mai în vârstă cuplu, dar, dar altfel nu ai cum.

La 70 de ani ești cam sleit de putere, cam bătrân. La școală o să îl întrebe dacă a venit cu bunicul și de fapt e cu tata. Nu e ok, există un timp pentru fiecare lucru în viață. L-ai depășit, la revedere. Eu îmi doresc să îmi văd copiii mari și să călătoresc foarte mult. Nu cred că aș mai avea răbdare să schimb scutece acum, decât dacă îmi fac nepoți unul dintre băieți. Deja George este bunic cu prima fiică. E complicat la o vârstă, deci răspunsul e NU', a declarat Adriana Bahmuțeanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton