Cum s-au afișat Valentin Mihăilă și iubita lui, Ami, la meciul România - Lituania, după ce jucătorul a înscris primul gol: „Tu meriți totul și parcă mai mult!”

 Matei Bianca
.

Valentin Mihăilă și iubita lui, Ami, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar ea este cea mai mare susținătoare a jucătorului de fotbal. În urmă cu doar o seară, la meciul România – Lituania, tânăra din Craiova a fost prezentă pe stadion și l-a susținut pe partenerul ei de viață din tribune. Iată cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți, după ce fotbalistul a înscris primul gol!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Ami, iubita lui Valentin Mihăilă, este cea mai mare susținătoare a fotbalistului! Tânăra și-a luat un tricou cu numele jucătorului de fotbal, la meciul România – Lituania, care a avut loc în urmă cu doar o seară, unde el a înscris primul gol. Pe tot parcursul meciului, tânăra din Craiova a fost alături de partenerul ei de viață și s-a bucurat foarte mult atunci când a văzut că el a fost cel care a dat primul gol în acest meci important.

ami1ami1

Citește și: Portarul Florin Niță, de la Națională, este însurat de 11 ani și are doi copii. Cum arată soția lui, Laura: „Câte am trăit împreună și câte vom mai trăi împreună”

Citește și: Cum au reacționat familiile tricolorilor, după ce România s-a calificat în optimile de finală EURO 2024, în urma egalului cu Slovacia. Denis Drăguș, Radu Drăgușin și Andrei Rațiu, susținuți din tribune de soții și copii

Citește și: Gina Pistol, totul despre revenirea la MasterChef: „Să fiu din nou alături de Florin, Cătălin și Sorin îmi dă o stare de ‘acasă’ și de veselie continuă” Ce i-a lipsit prezentatoarei în pauza de doi ani / EXCLUSIV

Citește și: Monica Anghel a dezvăluit cine i-a descoperit, de fapt, talentul: „Ea a zis că sigur o să fac ceva în zona aceasta, se ocupa de toate toaletele mele de scenă”. Ce spune despre rivalitatea din showbiz și despre dezavantajele celebrității / EXCLUSIV

Cum s-au afișat Valentin Mihăilă și iubita lui, Ami, la meciul România – Lituania, după ce jucătorul de fotbal a înscris primul gol

Valentin Mihăilă a fost susținut din tribune de iubita lui, Ami, pe tot parcursul meciului. Jucătorul de fotbal în vârstă 24 de ani are o relație cu tânăra originară din Craiova, care a urmărit cu emoție fiecare moment al partidei.

Bucuroasă de golul marcat de jucătorul de fotbal, la finalul meciului, Ami l-a îmbrățișat. Cei doi au fost surprinși la marginea terenului, în timp ce se îmbrățișau, iar Ami, purtând tricoul cu numărul și numele fotbalistului, l-a felicitat pe acesta.

Ulterior, imaginea a fost postată pe rețelele de socializare de Ami, unde tânăra din Craiova i-a transmis și un mesaj de susținere lui Valentin Mihăilă.

„Tu meriți totul și parcă mai mult', a scris tânăra la fotografia pe care a publicat-o pe pagina sa personală de Instagram.

Cine este iubita lui Valentin Mihăilă, Ami

Valentin Mihăilă trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ami, o tânără frumoasă din Craiova, care este cea mai mare susținătoare a jucătorului de fotbal. De când sunt împreună, ea nu a lispit de la niciun meci unde a jucat fotbalistul.

În prezent, Valentin Mihăilă, celebrul jucător de fotbal care a marcat primul gol în meciul dintre România și Lituania, joacă la Parma.

„Toată lumea mă întreabă dacă rămân la Parma. Eu am contract cu Parma încă un an de zile, m-am gândit doar să promovăm în Serie A și acum mă gândesc doar la Campionatul European. De trei ani, de când am retrogradat, așteptăm să promovăm. Este o mândrie să joci la Parma și să joci în Serie A', a spus sportivul, în urmă cu câteva luni.

România a câștigat meciul cu Lituania

Echipa națională a României a obținut o victorie cu 3-1 în meciul din grupa C2 a Ligii Națiunilor, disputat luni seara, pe data de 9 septembrie 2024, pe stadionul Steaua. Primul gol al României a fost marcat de Valentin Mihăilă.

Cel de-al doilea gol în acest meci a fost marcat de Răzvan Marin în minutul 87, iar ultimul gol a fost înscris de Alex Mitriță după minutul 90.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton