Ahmad Daas, ispita masculină de la Insula Iubirii, are o nouă iubită. Prima imagine cu cei doi, în ipostaze tandre

 Radulescu Ruxandra
.

Ahmad Daas, ispita masculină de la Insula Iubirii, are o nouă iubită. Ahmad Daas are o nouă parteneră, alături de care a plecat în Turcia, într-o vacnață de vis. Cei doi au postat prima imagine împreună. Ispita masculină are o relație cu o tânără pe nume Diana. Ahmad Daas pare că și-a găsit fericirea alături de noua lui iubită.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ahmad Daas, ispita masculină de la Insula Iubirii, are o nouă iubită. Ahmad Daas a declarat la Insula Iubirii că a ajuns în România în 2018, după ce s-a despărțit de iubita de la acea vreme. Cei doi urmau să se căsătorească, dar tânărul a găsit mai multe dovezi în telefonul partenerei sale că este infidelă, moment în care s-au despărțit. De curând, Ahmad Daas ispita masculină de la Insula Iubirii s-a afișat împreună cu Diana, femeia de care s-a îndrăgostit.

img-38-1img-38-1

Ahmad Daas, ispita masculină de la Insula Iubirii, are o nouă iubită

Ahmad Daas, una dintre ispitele masculine de la Insula Iubirii, s-a afișat alături de noua parteneră de viață. Tânărul a plecat alături de noua sa cucerire în Turcia, unde au petrecut câteva zile de vis. Cei doi s-au pozat precum doi îndrăgostiți, Ahmad postând o imagine în care o îmbrățișează pe noua sa iubită. Tânăra este o domnișoară brunetă, cu ochi negri, și zâmbet fermecător. Ahmad pare a fi mândru de partenera de viață, pe care o cuprinde protector cu ambele brațe.

Citește și: Cine este Ahmad Daas de la Chefi la Cuțite. A locuit în Ierusalim

Citește și: Ahmad Daas a fost eliminat de la Chefi la cuțite: „Sunt sigur că l-am dezamăgit pe chef Florin'

Citește și: Cine e ispita Andrei Ifrim, de la Insula iubirii. Lucrează ca antrenor de fitness

Citește și: Cine este Roxana Rapailă de la Insula Iubirii. Ispita a participat și la emisiunea Burlacul

Ahmad Daas are o un business în Ploiești

Ahmad Daas a făcut parte din echipa lui chef Florin Dumitrescu, în sezonul 10 de la Chefi la cuțite. Ispita a impresionat cu talentul lui în bucătărie, dar și cu povestea de viață, după ce a mărturisit că a venit în România pentru a-și deschide o afacere împreună cu fratele lui.

„Eu sunt născut în România. Tata e arab, mama e româncă și m-am dus în Ierusalim când am avut șase ani. Tatăl meu e farmacist și părinții mei au decis să plece de aici, deoarece tatăl meu muncește acolo (în Ierusalim), casa noastră e acolo. Mi-aduc aminte că era visul meu să ajung în România, eram „Dacă ajung în România, e ceva mare pentru mine'. E foarte frumos (…) Mi-am deschis o afacere cu fratele meu în Ploiești. O shaormerie', spunea ispita de la Insula Iubirii, atunci când a participat la Chefi la cuțite.

Ahmad Daas a avut un loc de muncă periculos

Pe când a intrat în emisiunea culinară Chefi la cuțite, Ahmad Daas a povestit despre el că a lucrat aproape 5 ani în securitate, însă a renunțat fiindcă la un moment dat a devenit o muncă periculoasă pentru el.

Am muncit în domeniul de securitate patru ani. Mi-a plăcut foarte mult ce făceam, dar era munca prea periculoasă pentru noi. Mergeam la cluburi, proteste, intervenții, meciuri. Eu eram șef pentru aproape o sută de oameni’, a mai povestit Ahmad Daas.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton