Aida Parascan, devastată de moartea fulgerătoare a tatălui celor trei copii ai săi: "Nu știam absolut nimic de problemele lui. Făcea sport, mergea cu bicicleta la muncă, nu se aștepta nimeni. A fost tragic!"

 Dumba Gabriela
.

Aida Parascan a trecut prin momente cumplite în urmă cu o săptămână, atunci când a aflat că tatăl copiilor ei e în stare foarte gravă la spital. Aida Parascan și-a urcat copiii în mașină și au plecat de urgență, în Italia, acolo unde locuia fostul ei soț. Din păcate, bărbatul s-a stins, șocându-i pe cei apropiați, care nu știau că are vreo problemă de sănătate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Aida Parascan este în doliu după ce tatăl celor trei copii ai săi a murit fulgerător. Nici ea și nici copiii nu știau că bărbatul este bolnav, de aceea vestea că este pe moarte i-a șocat. Cu toate că erau divorțați de 11 ani, cei doi au ținut tot timpul legătura de dragul copiilor pe care îi au împreună.

272080800_5175021892520577_6269780967021618559_n272080800_5175021892520577_6269780967021618559_n

Aida Parascan, devastată de moartea tatălui celor trei copii ai săi

Aida Parascan avea o relație decentă cu tatăl copiilor săi și au vorbit chiar cu câteva zile înainte ca acesta să moară pentru că cei mici abia se întorseseră dintr-o vacanță petrecută la el, în Italia. Nimic nu prevestea tragedia care a urmat.

'Tatăl copiilor mei a decedat duminica trecută și a venit totul așa neașteptat, nimeni nu se aștepta la așa ceva. A avut probleme grave la ficat, iar după dintr-o pneumonie i-a scăzut imunitatea, apoi a avut probleme grave la ficat și rinichi și s-a stins în două săptămâni. Deși eram despărțiti de 11 ani, avem totuși trei copii împreună. Noi păstram legătura pentru copii. Copiii abia se întorsese de la el, că au stat o săptămână la el în vacanță', a spus Aida Parascan pentru Spynews.ro.

După aflarea veștii triste că fostul ei soț se află internat în spital, Aida Parascan și-a luat copiii și au plecat imediat spre el.

'Îi trimisesem mesaj ceva legat de copii și am văzut că nu a răspuns și am zis că ok, hai o zi-două, dar după am văzut că nu mai era activ deja de o săptămână pe Whatsapp și am început să sun la diverse persoane. Am aflat că e în spital la ATI. M-am urcat a doua zi în mașină cu copiii și am plecat în Italia la el. Nu știam absolut nimic de problemele lui, nici copiii nu știau nimic. El făcea sport, mergea cu bicicleta la muncă, nu se aștepta nimeni. El nu se simțea probabil bine, dar nici nu a mers la medic, probabil nici el nu știa', a mai spus câștigătoarea Masterchef 2013.

Citește și: Cornelia Patrichi, văduva lui Cornel Patrichi, și-a îndeplinit marele vis! Sala de balet a Teatrului Constantin Tănase va purta numele regretatului artist: ‘Le sunt recunoscătoare lui Vasile Muraru și Valentinei Fătu… / EXCLUSIV

Citește și: Monica Anghel a dezvăluit cine i-a descoperit, de fapt, talentul: „Ea a zis că sigur o să fac ceva în zona aceasta, se ocupa de toate toaletele mele de scenă’. Ce spune despre rivalitatea din showbiz și despre dezavantajele celebrității / EXCLUSIV

Copiii Aidei Parascan sunt foarte afectați de moartea tatălui lor

Aida Parascan are o fată de 22 de ani, un băiat de 17 ani și încă o fată de 14 ani, iar aceștia sunt extrem de afectați de moartea tatălui lor.

'A fost tragic. Fata cea mare e foarte afectată, ea a trăit cel mai mult timp cu el, fiecare trăiește o despărțire diferit. Eu sunt alături de ei să-i ajut să elaboreze despărțirea asta așa fulgerătoare care ne-a luat prin surprindere pe toți. Trebuia să facă 50 de ani acum pe 6 septembrie', a mai spus Aida Parascan.

Doar fetei mai mari i s-a permis să-și ia adio de la tatăl ei și de aceea ea este cea mai puternic afectată de moartea fulgerătoare a acestuia.

'Fata mare a avut posibilitatea și să-l vadă la ATI, a suferit și mai mult, la Terapie Intensivă să-l vezi cum se stinge pe zi ce trece nu e deloc ușor. Ceilalți doi copii nu l-au văzut la spital, medicii și psihologii au spus că nu este bine să-l vadă. Cred că e mai bine pentru copii să-și aducă aminte de tatăl lor în viață, să-l vadă cum era sănătos', spune Aida Parascan.

Aida Parascan nu se aștepta niciodată să treacă printr-o asemenea tragedie: 'Sper să-mi revin cât de curând. Nici eu nu mă așteptam să fiu atât de afectată. Nu mă așteptam niciodată să trec printr-o situație de acest gen, cu atât mai mult cât să-l văd cum se stinge. Trebuie să merg înainte pentru copii'.

Aidei Parascan i-a murit și primul soț, când avea doar 19 ani

Aida Parascan a rămas văduvă la doar 19 ani, dar a găsit puterea să meargă mai departe și să-și construiască o carieră impresionantă. A trăit mulți ani în Italia, unde a descoperit adevărata artă a gastronomiei. Apoi a revenit în ţară, alături de un alt partener de viaţă, de care ulterior s-a despărţit.

Este vorba despre tatăl copiilor ei, care a murit săptămâna trecută.

„M-am gândit foarte mult că trebuie să mă înțeleg eu pe mine și am reușit. Secretul este să trăiești fiecare zi, fără să te gândești la trecut sau la viitor. Să iei ziua de la răsăritul soarelui până seara. Faptul că eram gravidă m-a ajutat foarte mult. Aveam responsabilitatea unei vieți și acel copil avea nevoie de mine sută la sută. Am fost, de mică, o fire luptătoare. Dacă am căzut de 5 ori m-am ridicat de 6. În cazul ăsta a fost la fel. Când o altă viață depinde de tine nu poți să stai și să plângi', spunea Aida Parascan pentru Fanatik, în trecut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton