Cum a ajutat-o numerologia pe Vica Blochina să aibă o relație mai bună cu fiul ei și al lui Victor Pițurcă: "Suntem prieteni foarte buni"

 Dumba Gabriela
.

Vica Blochina este foarte pasionată de numerologie și spune că asta a ajutat-o nu doar să se schimbe ea în bine, ci să imbunătățească și relațiile cu cei din jur și, în mod special, cu fiul ei și al lui Victor Pițurcă. Vica Blochina susține că este foarte bună prietenă cu fiul său adolescent, iar asta se datorează numerologiei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

La 17 ani, Edan locuiește cu tatăl lui, Victor Pițurcă, și toată lumea este fericită pentru această situație. Vica Blochina spune că nu a fost deloc deranjată de decizia fiului ei, ba dimpotrivă. Iar de când descifrează tainele numerologiei reușește să îl înțeleagă și mai bine.

edan-si-vica-blochinaedan-si-vica-blochina

Vica Blochina a îmbunătățit relația cu fiul ei cu ajutorul numerologiei

Chiar dacă nu locuiesc împreună, Vica Blochina și fiul ei, Edan Pițurcă, au o relație execelentă. Vedeta spune că a reușit cu ajutorul numerologiei să-l înțeleagă și mai bine pe băiatul ei și acum sunt foarte buni prieteni.

Eu am o relație foarte bună, foarte frumoasă cu fiul meu, dar el locuiește la tatăl lui. Este absolut normal lucrul ăsta și eu sunt foarte fericită că el locuiește acolo, se simte foarte bine acolo. Și relația mea cu el, cu copilul meu care are 17 ani este foarte bună, suntem prieteni foarte buni.

Ca mamă și adolescent, suntem foarte apropiați, îl iubesc, îl admir foarte mult și mai ales cred că și asta m-a ajutat foarte mult, pentru că cunoscându-i și datele lui, cifrele lui, înțeleg exact cum trebuie să-i vorbesc, ce trebuie să-i spun„, a declarat Vica Blochina pentru click.ro.

Vica Blochina a înțeles nevoia fiului ei de a avea un model masculin în viața lui și nu s-a opus deciziei lui Edan de a locui cu tatăl lui, chiar dacă inițial a deranjat-o această situație.

Edan a fost totul pentru mine, iar momentul în care s-a mutat la tatăl lui a fost pentru mine o nenorocire. A fost cea mai urâtă perioadă din viața mea. În viața mea nu am crezut că există depresie. Efectiv am clacat, mi-a fost foarte greu. Am plecat o lună în Thailanda, m-am îngrășat 15 kilograme. Nu aveam ce să fac, mă certam cu toată lumea, îmi venea să îmi fac ceva rău, mă răzbunam pe mine. Am trecut prin niște etape foarte urâte și foarte grele. Asta s-a întâmplat timp de un an. Au fost momente când îmi doream să nu mai trăiesc.„, spunea Vica Blochina în trecut, în emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu'.

Cum și-a descoperit Vica Blochina pasiunea pentru numerologie

La 49 de ani, Vica Blochina și-a descoperit o mare pasiune, numerologia, și studiază de zor pentru că este însetată de cunoaștere, mai ales că a văzut efectele benefice ale acestei științe și în viața ei.

Eu sunt 50% lituaniancă și 50% rusoaică și poporul rus este foarte aproape de ezoteric, de psihologie, de numerologie și am această pasiune de foarte mulți ani.  

Asta e o știință, 100%, ăsta nu-i ghicit. Este și cunoaștere, știință care este exactă 100%. Inclusiv și președintele Indiei este un foarte bun numerolog și face singur calcule. Și după ce am făcut, într-adevăr am făcut o consultație profundă la un rus, m-a convins că asta este ceea ce mi se potrivește foarte bine. Efectiv de atunci, zi și noapte, învăț cifrele.

Acum învăț la nivel academic și interpretez. Interpretez pentru că îmi place, e pasiunea mea. Este pe primul loc în momentul de față pentru mine acest lucru.Îmi place foarte mult.  Acum acționez numai conform datele mele de naștere, conform energiei anului, energiei lunii, energiei săptămânii și energiei inclusiv a zilei„, a mai declarat Vica Blochina pentru Click!.

Citește și: Gianina van Groningen și Ionela Cozmiuc, interviu la dublu după ce au câștigat argintul la Paris, la dublu vâsle feminin: „Doar să participi la Jocurile Olimpice este un privilegiu pentru orice sportiv și un apogeu al carierei sale. E vorba despre foarte multă muncă și…' / EXCLUSIV

Citește și: Elisabeta Lipă, despre delegația României înainte de Jocurile Olimpice la Paris: „Bătălia este cruntă și toată lumea își dorește să fie acolo, pe podium. Totuși, noi avem puterea să ne luptăm cu ei, cot la cot, de la egal la egal. Asta înseamnă că noi compensăm prin…' / EXCLUSIV

Vica Blochina spune că numerologia „o obligă să se mărite”, dar ea nu-și dorește

Vica Blochina a mai declarat că datorită numerologiei a aflat foarte multe lucruri despre ea și a descifrat enigme din viața ei, însă nu întotdeauna sfatul cifrelor coincide cu dorințele ei. Astfel, Vica a aflat că ar trebui să se mărite, însă ea preferă libertatea.

Despre viață am aflat că exact toate lucrurile care s-au întâmplat în viața mea așa trebuie să se întâmple pentru că sunt cifra karmică, în primul rând cifra 8 și normal trebuia să trec prin anumite experiențe în viața mea, că mai târziu, după 40 de ani, că așa lucrează cifra, să-i dau cunoașterea mai departe. Am aflat că trebuie să ajung o persoană super disciplinată, karmic, că să vezi, dar karmic și că să vezi ce înseamnă asta, e obligatoriu, trebuie să mă căsătoresc și deși nu-mi doresc deloc lucrul ăsta, asta e cea mai mare problemă a mea, pentru că îmi place libertatea și nu-mi doresc deloc asta.

Dar karmic, eu trebuie să-mi fac o familie, trebuie să ajung să fiu o persoană super disciplinată, disciplinată vizavi de mine, de oamenii din jurul meu și de univers, adică foarte corectă, și trebuie să fiu motivul realizării altora. Adică, prin mine, oamenii trebuie să se realizeze.Eu trebuie să îi ajut pe oameni să se realizeze. Deci de-abia acum sunt pe drumul meu și cam asta fac.

În momentul în care am pus pe foaie hârtie și am început să „despachetez' fiecare cifra a mea, vă spun cu mâna pe inimă, transformarea mea ca om s-a întâmplat! Eu m-am pus pe drumul cel bun în două săptămâni, pentru că eu am înțeles care este menirea mea, asta a fost cea mai mare surpriză și în momentul când înțelegi care este menirea ta și îți pui țelurile care trebuie, conform cifrelor și karmei și acțiunilor. Karma înseamnă, din sanscrită, acțiune, acțiunilor tale și prin ce te realizezi, tu n-ai cum să nu mai fii nefericit. Tu știi drumul tău, tu ajungi un om realizat pentru că ești tot ce îți dorești„, mai spune Vica Blochina.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton