Al Bano dezvăluie adevăratul motiv al despărțirii de Romina Power, la împlinirea vârstei de 80 de ani: "„O spun în premieră: problema a fost marijuana"

 Radulescu Ruxandra
.

Al Bano dezvăluie adevăratul motiv al despărțirii de Romina Power, la împlinirea vârstei de 80 de ani. Celebrul artist italian, Al Bano, a împlinit, anul acesta, venerabilă vârstă de 80 de ani, motiv pentru care a simțit nevoia să facă o dezvăluire uluitoare. Al Bano a spus ce anume l-a făcut să se despartă de Romina Power. Potrivit artistului fosta lui soție ar fi dezvoltat un viciu pentru o substanță interzisă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anul acesta, în luna mai, legendarul artist italian Al Bano a împlinit frumoasa vârstă de 80 de ani. Cu această ocazie, celebrul cântăreț a decis să ofere un interviu, în care a făcut dezvăluiri în premieră despre mariajul său cu fosta soție, Romina Power, de care a divorțat în 2012. Cântărețul a menționat că ceea ce a pus capăt mariajului de 42 de ani cu aceasta ar fi fost dependența de marijuana a Rominei.

Romina and Al Bano Power present their new CD „The very Best: Live aus Verona” in BerlinRomina and Al Bano Power present their new CD „The very Best: Live aus Verona” in Berlin

Al Bano dezvăluie adevăratul motiv al despărțirii de Romina Power, la împlinirea vârstei de 80 de ani

Anul acesta, odată cu împlinirea vârstei de 80 ani, Al Bano a dorit să scoată la iveală câteva adevăruri dureroase despre povestea sa de iubire cu Romina Power. Cei doi au fost căsătoriți 42 de ani și au avut împreună trei fiice, printre care Ylenia Maria dispărută fără urmă, acum trei decenii. Al Bano a mărturisit, în premieră că motivul pentru care a divorțat de Romina Power, a fost faptul că aceasta era dependentă de marijuana, drog ce-i modifica personalitatea.

Citește și: Laura Giurcanu, după ce a fost surprinsă în timp ce se săruta cu Aris Eram, fiul Andreei Esca: „Nu am nimic…'

Citește și: Mike, iubitul Iuliei Albu, prima reacție după cearta cu vedeta: ‘Am ajuns să rănesc exact persoana pe care o iubesc cel mai mult. A fost greșeala vieții mele’ / Și-au mai dat o șansă după America Express

„O spun în premieră: problema a fost marijuana. Romina fuma tâmpenia aia de până la patru ori pe zi. Și o făcea de ani de zile, chiar înainte de dispariția Yleniei. Era o altă femeie. Fuma și era veselă; când efectul dispărea, devenea tristă și plângea. Era de nerecunoscut. Nu mai exprima acel atașament față de lucruri, acea pasiune pentru viață, pentru ceea ce trăisem și construisem în acei ani. A fost începutul sfârșitului', a declarat Al Bano, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Mama Rominei Power era împotriva relației fiicei sale cu Al Bano

Al Bano a rememorat cu drag momentul în care a întâlnit-o pentru prima dată pe Romina Powe, în 1969. Acesta însă nu știa că de fapt Romina e fiica unor vedete de mare calibru precum Tyrone Power (actor american, decedat la 44 de ani, în 1958) și Linda Christian (actriță, sex-simbol al anilor 40, prima fata Bond, decedată în 2011).

Nimeni nu știa despre noi, dar Cannes-ul era împânzit de paparazzi. Faptul că am apărut în Oggi, iar povestea noastră a devenit oficială, recunosc că mi-a făcut plăcere

Nu-i cunoșteam! Ignoranța mea a fost salvarea mea, altfel nu aș fi abordat niciodată o astfel de persoană. Apropo, socrul nu mai trăia, dar soacra era împotriva mea. Indicațiile ei, și asta aveam să descopăr ani mai târziu, erau precise: exploatează-l, profită de el și apoi spune-i să se ducă dracului', mai spune Al Bano, în interviul amintit.

În ce relații a rămas Al Bano cu fosta iubită Loredana Lecciso

Al Bano și-a manifestat recunoștința față de femeia care a venit în viața sa, după divorțul de Romina. Este vorba despre Loredana Lecciso, cea care i-a dăruit doi copii. Totuși și această relație a fost sortită eșecului.

Nu voi înceta niciodată să-i mulțumesc pentru că atunci când a plecat Romina și a luat copiii, Loredana a umplut golul rămas. Mi-a dăruit doi copii minunați, casa era, din nou, plină de copii, de agitație, dezordine, așa cum trebuie să fie o casă. Dar apoi ea a făcut niște alegeri pe care eu nu le-am împărtășit deloc'.

Al Bano, despre faptul că împlinește 80 de ani

Chiar dacă a ajuns la o vârstă înaintată, Al Bano se simte foarte optimist și simte că evoluează constant fără oprire.

„Nu am optzeci de ani, ci de patru ori douăzeci… Mă simt ca un măslin care crește', spune el, și își imaginează viitorul astfel: „Identic cu trecutul. Voi rămâne mereu un bun agricultor, voi continua să cânt și voi continua să investesc ceea ce câștig aici, în cele 150 de hectare de pământ ale mele. Voi continua să produc ulei, iar în crama pe care o construiesc voi trece de la 1,6 milioane de sticle de vin, la 5 milioane'.

FOTO: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton