Al Pacino a devenit tată a patra oară la 83 de ani. Iubita lui cu 54 de ani mai tânără a născut un băiat

 Calin Maria Bianca
.

Al Pacino a devenit tată pentru a patra oară la 83 de ani. Iubita lui a născut un băiat. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Al Pacino trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără de 29 de ani, care este cu 54 de ani mai mică decât el. Ei bine, recent au trecut la următorul nivel și și-au întemeiat propria familie, asta după ce Noor Alfallah a născut un băiețel perfect sănătos. Iată ce detalii se știu despre cel de al patrulea copil al actorului, dar și ce nume va purta micuțul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Al Pacino radiază de fericire în aceste momente, asta după ce iubita lui cu 54 de ani mai tânără l-a făcut tată pentru a patra oară. Are 83 de ani, însă vârstă pare că este doar un număr pentru îndrăgitul actor, astfel că își trăiește viața din plin și profită de fiecare moment. Atât el, cât și iubita lui, Noor Alfallah, au ales să fie cât se poate de discreți cu viața personală, însă reprezentanții lui Pacino au confirmat vestea nașterii celui de al patrulea copil al starului de la Hollywood.

*EXCLUSIVE* The GoodFather: Expectant Parents Al Pacino and Noor Alfallah Emerged Radiant from a Dinner Date with friends on April 8th, 2023.*EXCLUSIVE* The GoodFather: Expectant Parents Al Pacino and Noor Alfallah Emerged Radiant from a Dinner Date with friends on April 8th, 2023.

Și asta nu este tot! Se pare că iubita marelui actor a născut în urmă cu câteva zile, asta fiindcă ea și Al Pacino au fost văzuți luând cina în oraș, în West Hollywood, iar pe bancheta din spate a mașinii lui Noor se afla un scaun de bebeluș.

Citește și: Cum arată noua iubită a lui Al Pacino, în vârstă de 28 de ani: „Vârsta nu a contat pentru mine'

Citește și: La 83 de ani, Al Pacino va fi tată a patra oară! Cine este iubita lui și cu câți ani este mai tânără

Citește și: Olguța Berbec, replică pentru Niculina Stoican, după rezultatul expertizei în cazul de plagiat: „Se grăbește să se autointituleze câștigătoare, dar procesul este în curs. Pare deja o luptă a…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce sacrificii a făcut Denisa Tănase pentru a deveni milionară în afaceri, în doar 3 ani: „Cea mai mare teamă a mea este să pierd tot'

Al Pacino a devenit tată a patra oară la 83 de ani

Ei bine, vestea că iubita lui Al Pacino cu 54 de ani mai tânără decât el este însărcinată a luat pe toată lumea prin surprindere luna trecută. Cei doi îndrăgostiți au ales să țină totul în mare secret, astfel că marele actor a dezvăluit abia când Noor Alfallah era însărcinată în luna a-8-a. Ultimele săptămâni de sarcină au trecut foarte repede, astfel că acum își strâng minunea la piept și se bucură pe cinste de întemeierea unei familii în adevăratul sens al cuvântului.

Confirm că Al Pacino și Noor Alfallah au devenit părinții unui băiat.', a confirmat reprezentantul actorului, citat de Daily Mail.

Ce nume va purta al patrulea copil al lui Al Pacino

Da! Al Pacino a devenit tată pentru a patra oară la vârsta de 83 de ani, însă este mai fericit și mai împlinit ca niciodată. Se bucură alături de iubita lui în vârstă de 29 de ani de minunea pe care o au împreună, astfel că, deși sunt discreți cu informațiile din viața privată, reprezentații care au confirmat că Noor Alfallah a născut, au spus și că numele ales de cei doi părinți este Roman Pacino!

'L-au numit Roman Pacino!', a continuat reprezentantul actorului.

Cine este actuala iubită a lui Al Pacino, care i-a dăruit cel de al patrulea copil

Povestea de dragoste dintre Noor și Al Pacino a început subtil, în timpul pandemiei, ea fiind atrasă de bărbații mai mari decât ea, astfel că și fostele ei relații s-au învârtit tot în acest cerc. Noor a crescut în cartierul exclusivist Beverly Hills din Los Angeles și a studiat la UCLA School of Film and Television, înainte de a se angaja ca producător de film. Provine dintr-o familie înstărită și nu duce lipsuri pe plan financiar, astfel că, spre surprinderea tuturor, a declarat de nenumărate ori că nu banii contează în relația ei cu Al Pacino, pe care l-a făcut tată pentru a patra oară.

„Pacino și Noor au început să se întâlnească în timpul pandemiei. Ea se întâlnește mai ales cu bărbați mai în vârstă și foarte bogați… Ea este cu Al de ceva timp și se înțeleg foarte bine. (…) Diferența de vârstă nu pare să fie o problemă, chiar dacă el este mai în vârstă decât tatăl ei. Ea se învârte în cercurile celor cu mulți bani și provine la rândul ei dintr-o familie înstărită’a a declarat atunci o sursă pentru Page Six.

Sursă foto: Facebook / Instagram / arhiva

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton