Albertina Ionescu și Constantin Opriș s-au căsătorit religios în Grecia: "Entuziasmați, fericiți, înconjurați de prieteni și...". Imagini de la nuntă

 Radulescu Ruxandra
.

Albertina Ionescu și Constantin Opriș s-au căsătorit religios în Grecia. Prezentatoarea Albertina Ionescu a făcut nunta cu partenerul ei de viață, Cristian Opriș, weekend-ul trecut, în Grecia. Vedeta și soțul ei și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii de vis, la care au asistat familia și prietenii apropiați. Albertina Ionescu a avut două ținute superbe, una pentru biserică și cealaltă pentru petrecerea de nuntă. Iată cum s-a desfășurat nunta Albertinei Ionescu cu Cristian Opriș!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Albertina Ionescu și Constantin Opriș s-au căsătorit religios în Grecia. Prezentatoarea Abertina Ionescu, 40 de ani, s-a căsătorit cu partenerul ei de viață, Cristian Opriș, weekendul trecut, în Grecia. După ce vedeta a făcut cununia civilă în 2022, în România, Albertina a ales o destinație specială pentru a merge spre altar alături de alesul ei. Prezentatoarea și soțul ei au spus „Da” în fața lui Dumnezeu, într-o biserică ortodoxă din Thassos, slujba fiind oficiată de un preot român. De la nuntă nu au lipsit membrii familiei, în special nașii. Iată cum s-a desfășurat nunta Albertinei Ionescu cu Cristian Opriș!

216118896_355908415893264_8196545483345096474_n216118896_355908415893264_8196545483345096474_n

Albertina Ionescu și Constantin Opriș s-au căsătorit religios în Grecia

Prezentatoarea de televiziune, Albertina Ionescu, a fost de-a dreptul spectaculoasă la nunta ei, căci a purtat două rochii absolut superbe. Cea care i-a creat ținutele a fost designerul Laura Hîncu. Rochia pe care Alberyina a purtat la ceremonia religioasă din biserică a fost de un alb strălucitor, cu o trenă lungă, ca de prințesă. A două rochie, pe care Albertina a păstrat-o pentru petrecerea de nuntă a avut un design simplu, inspirat din vestimentația tradițională grecească. Alături de Albertina Ionescu a fost buna ei prietenă, Malvina Cervenschi, care nu putea lipsi de la un eveniment atât de important.

Soțul Albertinei, mirele Cristian Opriș, a purtat un costum foarte elegant, cu cravată colorată.

Petrecerea de nuntă a avut loc o locație specială în Thassos, cu piscină, unde au fost aranjate mai multe mese ornate cu flori proaspete. Înainte de eveniment, Albertina Ionescu a făcut câteva declarații pe Facebook despre marele eveniment.

Citește și: Cum a început relația dintre Albertina Ionescu și Constantin Opriș: „Ochii noştri s-au întâlnit total întâmplator și…”

Citește și: Rețeta de miercuri: Albertina Ionescu propune somon la cuptor cu broccoli pentru o cină rapidă și delicioasă

Citește și: Andreea Roșca, iubita lui Adrian Cristea, primele declarații despre relația lor: „Amândoi ne dorim o familie și copii’. Unde locuiesc și ce planuri au împreună

Citește și: Alexandra Porkolab este eliminată de la Survivor 2023, în ediția din această seară. Cine sunt semifinaliștii rămași în concurs

„Începe un weekend plin de emoții pentru noi, unul dintre cele mai importante evenimente din viața noastră de familie urmează să aibă loc… Entuziasmați, fericiți, înconjurați de prieteni și de familie, așa ne veți vedea zilele acestea aici', scria în mediul online Albertina Ionescu.

Cine este soțul Albertinei Ionescu

Albertina și soțul ei, Constantin Opriș, s-au cunoscut în cadrul unor evenimente, acesta lucrând, la rândul său, în presă. Constantin Opriș este jurnalist de business de mai bine de 10 ani.

Constantin este un gentleman adevărat, a creat un spațiu ideal pentru a se forma legătura dintre noi. Simplu nu i-a fost, însă acum îl apreciez pentru răbdare și consecvență. Maturitatea cu care întâmpină fiecare zi, umorul, inteligența, devotamentul, manierele și respectul sunt doar o parte dintre calitățile lui. Când mă ține de mână, simt că pot realiza orice, că am o putere infinită de reușită și dezvoltare', își descrie Albertina partenerul de viață.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton