Albertina Ionescu și Constantin Opriș s-au căsătorit! Ce a purtat prezentatoarea TVR în locul rochiei de mireasă

 Dumba Gabriela
.

Albertina Ionescu și Constantin Opriș s-au căsătorit în weekend, iar prezentatoarea TVR a ales să nu poarte rochia clasică de mireasă și a ales o altă ținută. Sâmbătă, 15 octombrie, Albertina Ionescu a dezvăluit fanilor săi de pe Instagram, încă de la prima oră, cum arată machiajul său de mireasă și câteva dintre pregătirile pentru nuntă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

La sfârșitul lui septembrie, Albertina Ionescu și Constantin Opriș s-au logodit, în prezența celor mai apropiați prieteni. Prezentatoarea de la TVR 1 are o relație de mai bine de doi ani cu prezentatorul unei emisiuni de business la Prima TV.

54353545435354

Albertina Ionescu și Constantin Opriș s-au căsătorit

După relațiile eșuate cu afaceristul Adrian Ispravnic și vedeta TV Valentin Butnaru, dar și căsnicia cu Ștefan Lungu, Albertina Ionescu și-a găsit fericirea în brațele lui Constantin Opriș și sâmbătă au devenit soț și soție.

Albertina a publicat pe pagina personală de Instagram un video cu pregătirile dinainte de nuntă, dar și cu o serie de momente din cadrul evenimentului.

Albertina Ionescu a fost o mireasă atipică. Prezentatoarea de la TVR nu a îmbrăcat o rochie albă de mireasă, ea a ales o salopetă specială, creată pentru ea, după propriile dorințe. Și pe cap a avut un accesoriu alb, deosebit.

În ceea ce îl privește pe mire, Constantin Opriș a ales un costum negru, la care a asortat o cămașă albă și cravată deschisă la culoare.

„15.10.2022', a scris Albertina Ionescu în dreptul unui clip video cu ea și soțul. Îndrăgostiții se și sărută. Totodată, ei nu au dezvăluit dacă s-au căsătorit și civil, și religios.

Citește și:Reţeta pentru care Albertina Ionescu a primit flori

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiul lui Cristian Țopescu.Sebastian are 23 de ani și este pasionat de modă

Citește și:Cine este și cum arată soția lui Mihai Morar.Gabriela i-a dăruit trei fete prezentatorului TV

Citește și: Rețeta de miercuri: Albertina Ionescu propune somon la cuptor cu broccoli pentru o cină rapidă și delicioasă

Cum s-au cunoscut Albertina Ionescu și Constantin Opriș

În 2014, Albertina Ionescu s-a despărțit de omul de afaceri Adrian Ispravnic, cel cu care a avut o relație de câțiva ani. Prezentatoarea tv a fost căsătorită cu Ștefan Lungu, iar în 2018 a avut o relație cu Valentin Butnaru, prezentatorul de știri de la Observator.

Albertina Ionescu și Constantin Opriș s-au cunoscut în plină pandemie, dar se știau de mai mulți ani.

„În urmă cu câţiva ani, privirile noastre s-au întâlnit total întâmplător, de câteva ori, apoi ne-am dorit să ne cunoaştem cu adevărat. Acum doi ani, am schimbat primele cuvinte şi am decis să ieşim la cină. Am descoperit pasiuni comune, de la aceeaşi meserie, până la gastronomie, călătorii, cărţi, muzică, arta de a trăi frumos şi bucuriile zilnice.

Chiar şi alergiile sunt comune. De asemenea, avem valori personale similare, pasiuni comune, interese comune, iar asta ne împlineşte. De la valori estetice, percepţie senzorială, până la simplitatea, armonia şi respectul pentru cerul senin al vieţii’, a conchis vedeta TVR.

Albertina Ionescu s-a căsătorit cu Constantin Opriș: „Este un gentleman adevărat”

Prezentatoarea TVR a mai povestit și că soțul ei o încurajează în fiecare moment și este alături de ea în procesul ei de dezvoltare.

Constantin este un gentleman adevărat, a creat un spațiu ideal pentru a se forma legătura dintre noi. Simplu nu i-a fost, însă acum îl apreciez pentru răbdare și consecvență.

Maturitatea cu care întâmpină fiecare zi, umorul, inteligența, devotamentul, manierele și respectul sunt doar o parte dintre calitățile lui. Când mă ține de mână, simt că pot realiza orice, că am o putere infinită de reușită și dezvoltare.’, își descria Albertina partenerul de viață, acum ceva timp, în revista Elle. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton