Ale de la Mireasa este însărcinată. Cum și-a anunțat iubitul: "Am făcut 7 teste"

 Raiciu Adriana
.

Ale de la Mireasa este însărcinată. Cei doi îndrăgostiți au decis să dea vestea cea mare chiar în emisiunea în care s-au cunoscut. Cum a aflat fosta concurentă că este gravidă, dar și cum a reacționat partenerul ei de viață la auzul acestei vești.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

S-au cunoscut la Mireasa și și-au continuat povestea de iubire și în afara casei. Ei bine, se pare că lucrurile au evoluat într-o direcție bună pentru aceștia, întrucât urmează să devină părinți pentru prima oară. Ionuț și Ale Raicu au făcut anunțul cel mare în cadrul emisiunii.

241732177_249806903686441_5330049221908106548_n241732177_249806903686441_5330049221908106548_n

Ionuț a fost extrem de emoționat în momentul în care a pășit în casă. Aștepta să o vadă pe Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii, și să-i dea vestea cea mare. Se pare că tânărul nu a crezut inițial că iubita lui este însărcinată, însă după ce au mers la medic li s-a confirmat totul.

Citește și: Cine e Ana Maria Punga de la Mireasa, sezonul 4: „Partenerul meu trebuie să fie…'

Citește și: Cine e Mihaela Constantin de la Mireasa, sezonul 4. Nu are un loc de muncă

Citește și: Emily Burghelea s-a căsătorit în secret. Prima fotografie în rochie de mireasă

Citește și: O mireasă din Rusia s-a aruncat în gol de la etaj, chiar în ziua nunții: „Marina nu sări, te…'

Ale de la Mireasa este însărcinată

Ionuț și Ale de la Mireasa vor deveni părinți pentru prima dată. Tânara este însărcinată în aproximativ o lună și trei săptămâni. A decis să revină în casă pentru a-i putea spunea și Gabrielei Cristea, dar și fanilor.

Extrem de emoționată, Ale a spus că și-a făcut șapte teste de sarcină până în momentul în care a fost sigură că este însărcinată.

„Sunt însărcinată. Nu știm ce este, e puțin cam devreme. Abia am o lună și trei săptămâni. Niciodată nu am ascuns chestiile care sunt legate de viață, am fost întotdeauna așa cum am fost în sezonul unu. A fost și este o iubire. Eu cred că dintr-o iubire se poate naște cel mai frumos lucru. În iubirea noastră nu mai încăpeau două persoane și a zis să vină și a treia. Am făcut 7 teste, toate arătau două linii. El tot venea și mi spunea că a doua este ștearsă. Era panicat, spunea că poate nu e momentul, după spunea că ba da'a declarat Ale în emisiunea Mireasa.

Ionuț s-a blocat în momentul în care a aflat că o să devină tătic. După testele pe care iubita lui le-a făcut acasă, cei doi îndrăgostiți au decis să meargă și la un medic. Acolo, li s-a confirmat sarcina și abia și-au putut stăpâni emoțiile la auzul acestei vești.

„A fost și o surpriză, dar m-am blocat acum, nu știu ce să mai zic. Ea a aflat și mi-a spus și mie, dar nu am crezut. Am început să cred, iar după am fost la control', a recunoscut Ionuț.

Gabriela Cristea, mesaj pentru Ionuț și Ale

Gabriela Cristea i-a văzut crescând împreună și s-a bucurat din plin pentru fericirea lor. I-a felicitat și le-a urat toate cele bune.

„M-ați lăsat cu gura căscată! N-am ce să spun altceva decât să fiți sănătoși, să vă fie bine, tu să ai o sarcină ușoară, să treci cu bine peste toate. D-abia aștept să văd poze!', le-a transmis Gabriela Cristea viitorilor părinți.

sursă foto- Instagram și Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton