Alec Baldwin a aflat sentința în cazul morții colegei sale, Halyna Hutchers. A fost achitat

 Dumitrache Laura
.

Alec Baldwin, în vârstă de 64 de ani a aflat verdictul în cazul uciderii din culpă a colegei sale, Halyna Hutchers. Actorul a declarat pe rețelele de socializare că a fost achitat de acuzația de crimă a directorului de imagine. Pe 21 octombrie, Halyna a fost împușcată mortal, după ce arma din mâna lui Baldwin s-ar fi descărcat accidental.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alec Baldwin a trecut prin momente cumplite, în timpul filmărilor pentru producția „Rust”. Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a fost împușcată mortal, în timp ce regizorul Joel Souza a fost rănit, când Baldwin a descărcat o armă de foc. Familia regizoarei l-a dat în judecată pe actorul de la Hollywood.

Alec BaldwinAlec Baldwin

Producătorii filmului  „Rust' au fost amendați de autoritățile din New Mexico pentru neglijența de pe platourile de filmare. Alec Baldwin a declarat în nenumărate rânduri că arma s-a descărcat și că totul a fost un accident nefericit. De asemenea, actorul a subliniat că nu este vinovat de moartea regizoarei.

Citește și: Soția lui Alec Baldwin este însărcinată cu al șaptelea copil.Cum a dat Hilaria vestea

Citește și: Fiica lui Alec Baldwin își apără tatăl, după ce a ucis o colegă, la filmări:„Eşti cea mai dezgustătoare…'

Citește și: Adrian Enache și Iuliana Marciuc petrec Paștele despărțiți:”Vom produce și bani”

Citește și: Manu, din casa Mireasa, noi dezvăluiri despre fosta iubită însărcinată:”Încă o iubesc”

Alec Baldwin a fost achitat în cazul acuzației de ucidere din culpă a Halynei Hutchins

Actorul Alec Baldwin a scăopat de acuzațiile familiei regizoarei Halyna Hutchins. Acesta a fost acuzat în cazul de ucidere din culpă a acesteia. Baldwin a anunțat pe rețelele de socializare că a fost achitat de acuzația de crimă. Pe 21 octombrie 2021, în timpul filmărilor pentru pelicula „Rust', pistolul care se afla în mâna actorului s-a descărcat accidental. Halyna Hutchins a fost împușcat-o mortal, iar regizorul Joel Souza a fost rănit.

Autoritatea care reglementează regimul armelor și munițiilor din New Mexico i-a amendat pe producătorii filmului cu suma de 139.793 de dolari pentru neregulile întregistrate pe platourile de filmare. Totodată, Compania Rust Movie Productions a anunțat că va face apel la decizia autorităților, fiind nemulțumită de amendă.

Alec Baldwin, dat în judecată pentru moartea Halynei Hutchins

La scurt timp după moartea tragică a Halynei Hutchins, Alec Baldwin a fost dat în judecată de familia regizoarei. Actorul a fost acuzat pentru cauzarea morții lui Hutchins, iar avocații familiei regizoarei au spus că această moarte este  „fără sens'. „Și-a pierdut soția, care era iubirea vieții sale, iar fiul său și-a pierdut mama', a declarat Brian Panish, care reprezintă moșia lui Hutchins.

Alec Baldwin, confesiune publică despre moartea Halynei Hutchins

La scurt timp după moartea tragică a regizoarei, Alec Baldwin a făcut primele declarații în fața camerelor despre moartea colegei sale de platou. Actorul a declarat că Hutchins era „prietena lui” și că în ziua tragediei au luat masa împreună. „Eram o echipă foarte, foarte bine unsă şi, după aia, a avut loc acest oribil eveniment', a spus Baldwin, potrivit news.ro.

Pe lângă toată această situație dificilă, Alec Baldwin are un motiv de bucurie. Soția sa este însărcinată cu cel de-al șaptelea copil. Actorul va deveni tată peste câteva luni.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton