Alessandra Stoicescu a spus tot despre salariul Andreei Esca. Ce relație are cu știrista: „Când am început nu știam foarte multe despre ce înseamnă o negociere de salarii. Acum îmi știu cota pe piață"

 Tudorache Simona
.

Alessandra Stoicescu a vorbit despre salariul Andreei Esca. Deși a născut numeroase controverse de-a lungul timpului, știrista de la Antena 1 are convingerea că această poveste este, de fapt, o strategie de PR. Alessandra Stoicescu a dat detalii și despre modul în care își negociază acum banii pe care îi câștigă și care sunt lucrurile de care ține cont în acest proces.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!!

Deși sunt văzute de mulți drept rivale, asta pentru că lucrează la posturi concurente și prezintă știrile pe același tronson, Alessandra Stoicescu mărturisește că are o relație bună cu Andreea Esca și între ele nu au existat niciodată probleme. Ba mai mult, crede că sunt diferite, așa că publicul este cel care își poate alege preferata.

alessandra-stoicescu-22alessandra-stoicescu-22

Alessandra Stoicescu a făcut mărturisiri de suflet

Alessandra Stoicescu și-a deschis sufletul în fața lui Mihai Morar, în podcastul Fain și simplu. A dat detalii din viața personală, dar a vorbit și despre felul în care își negociază salariul și relația cu Andreea Esca.
„Eu nu m-am deschis niciodată în fața nimănui, în niciun interviu așa. Tu ai acest dar!', i-a spus vedeta prezentatorului de la Radio ZU.

Cum își negociază Alessandra Stoicescu salariul

Alessandra Stoicescu a recunoscut că la început, când a intrat în televiziune, îi era greu să își negocieze salariu, pentru că nu știa cât să ceară, dar acum își știe valoarea și cota de piață. „Când am început nu știam foarte multe despre ce înseamnă o negociere de salarii. Nu înțelegeam. Acum îmi știu cota pe piață! Ea e dată de multe alte lucruri. La momentul respectiv nu știam! Cât să ceri?', a spus Alessandra Stoicescu, în podcastul lui Mihai Morar.

Alessandra Stoicescu a dat detalii despre salariu Andreei Esca

Alessandra Stoicescu nu a ezitat și a spus ce crede și despre salariul Andreei Esca. Ea simte că toată această vâlvă creată în jurul aceste povești și tot acest mister care plutește în jurul banilor câștigați de Esca duc, de fapt, către strategia unui PR.

„Da, a fost o mișcare gândită, de PR. Sigur! Asta nu înseamnă că nu are ea salariu, Doamne iartă-mă!
E un stand de PR foarte deștept. Unitatea de măsură sau, dacă vrei, la ce ne raportăm trebuie să fie o chestie wow, să fie foarte sus dacă e acolo. De ce? Percepția e mai importantă aici decât realitatea. Cine e interesat de cât are de fapt? Și misterul ăsta…
„, a mai spus ea.

Ce relație are Alessandra Stoicescu cu Andreea Esca

Întrebată despre competiția cu Andreea Esca, știrista a vorbit despre relația bună dintre ele.
„Noi să știi că ne-am înțeles foarte bine întotdeauna. Cu siguranță fiecare fiind în treaba ei', a mai spus Alessandra Stoicescu.

Citește și: Cât câștiga Theo Rose la început de carieră: „Când luai 2000 de lei… erau o grămadă”. Ce și-a cumpărat artista din primii bani

Citește și: Cum a reacționat Anca Dumitra când a aflat că e însărcinată și cum i-a dat vestea soțului ei, Manfred Spendier: „A fost foarte emoționant. După ce am văzut rezultatul testului…”/ Cum s-a descurcat la filmările pentru „Las Fierbinți”

Citește și: Andreea Esca, în lacrimi la un eveniment organizat de Mihaela Geoană: 'Două învingătoare în lupta cu acest cancer…'. Fiica ei, Alexia Eram, i-a fost alături / EXCLUSIV

Citește și: Iancu Sterp, ieșire nervoasă în finala Survivor All Stars. A urmat un schimb de replici dure între el și Zanni: „N-ar fi corect să i se spună numele. El a fost eliminat' / „Mi s-ar face o nedreptate…'

Citește și: Doina Teodoru, conflict cu Geo Saizescu la examenul de admitere la Actorie: „Ne-am luat de la o rochie. Mi-a zis că e prea lungă și că nu mi se văd picioarele” 

Ce crede Alessandra Stoicescu despre competiția cu Andreea Esca

Vedeta are convingerea că deși fac același lucru, ea și Andreea Esca sunt diferite, așa că publicul e în măsură să aleagă.
„Eu nu o resimt așa! Știu că suntem atât de diferite și felul de a fi diferit ne arată felul de dezvoltare ca direcții extra știri, aparent pentru că la pupitrul știrilor facem același lucru. Și într-adevăr facem același lucru, la fel de mulți ani, la fel de bine sau la fel de interesant. Dar publicul, cunoscându-ne foarte bine pe amândouă, el nu face această comparație. Fiecare are lucrurile ei la care rezonează creierul telespectatorului. Mie îmi pasă, sunt acolo, la Andreea nu știu care e. Eu sunt foarte conștientă că eu sunt eu', a mai spus Alessandra Stoicescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton