Ce spune Alessandra Stoicescu despre al doilea copil, la 46 de ani: "Ca o minune..."

 Raiciu Adriana
.

Ce spune Alessandra Stoicescu, la 46 de ani, despre al doilea copil. Este una dintre cele mai iubite prezentatoare de televiziune, însă, în timpul liber, este mamă și soție. Vedeta are o fetiță extrem de simpatică, dar acum a surprins pe toată lumea cu declarațiile despre al doilea copil. Iată ce a spus aceasta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

La 46 de ani, vedeta Antenei 1, Alessandra Stoicescu, a devenit mamă pentru prima oară. În data de 29 iulie 2019, prezentatoarea a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care poartă numele de Sara. Recent, pe contul său de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa, vedeta a răspuns la curiozitățile internauților.

aleesandra-aleesandra-

Printre altele, a fost întrebată dacă își dorește și un al doilea copil, iar răspunsul i-a lut prin surprindere pe mulți. Iată declarațiile făcute de prezentatoare!

Citește și: Alessandra Stoicescu și-a luat concediu de la Observator și și-a sărbătorit ziua pe plajă, în Maldive.A împlinit 45 de ani

Citește și: Cum arată Alessandra Stoicescu în costum de baie, la 45 de ani.Poze sexy din Maldive

Citește și: Cum au gestionat Adela Popescu și Radu Vâlcan momentele dificile în relație:„Atenţia noastră toată nu are cum să fie mereu îndreptată unul către celălalt/ EXCLUSIV

Citește și: În ce relații au rămas Raluca Bădulescu și soțul ei după ce au anunțat divorțul:„Îl iubesc mai mult decât orice pe lumea asta

Ce spune Alessandra Stoicescu despre al doilea copil, al 46 de ani

Alessandra Stoicescu, în vârstă de 46 de ani, are o carieră impresionantă în televiziune, însă și o familie extrem de frumoasă. Ea trăiește de mai mulți ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Sergiu Constantinescu, cu care are împreună o fetiță.

Pe contul său de socializare, în secțiunea de întrebări și răspunsuri, vedeta de la Antena 1 a fost întrebată dacă se gândește la o surioară sau un frățior pentru Sara. „Vă mai gândiți la un frățior sau o surioară pentru Sara?', a fost întrebarea primită pe Instagram.

La puțin timp, a venit și răspunsul vedetei, care a fost unul scurt și la obiect. „Sara a venit ca o minune. Nu pot să cer mai mult. Îi mulțumesc lui Dumnezeu', a răspuns Alessandra Stoicescu.

Ce spune Alessandra Stoicescu despre căsnicia sa

Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu s-au căsătorit în 2013. Cei doi au o relație bine sudată și sunt un exemplu printre cuplurile din showbiz. În cadrul unui interviu, vedeta vorba deschis despre viața de familie, dar și cum reușește să treacă peste problemele din căsnicie.

Noi avem o relaţie foarte unită şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta, că ne completăm foarte bine în toate. Ne plac vacanţele. Eu, până să-l cunosc pe el, nu mergeam nicăieri. (…) Noi avem copii. Sergiu are copil şi implicit Bianca este şi a mea. Ca o soră. Nu pretind altceva şi nici n-a fost vorba vreodată, dar ea este parte din noi, merge în vacanţe cu noi, are 21 de ani ea alege în ce vacanţe vrea să meargă cu noi.', a declarat Alessandra Stoicescu.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton