Alessandra Stoicescu este în culmea fericirii. S-a aflat sexul copilului!

 Oana Popoiag
.

Căsătorită de aproape șase ani cu Sergiu Constantinescu, Alessandra Stoicescu a uimit pe toată lumea când a anunțat, chiar de 1 martie, că este însărcinată cu primul copil la 42 de ani. Între timp, vedeta a aflat, se pare, și sexul copilului.

Dacă de 1 martie Alessandra Stoicescu a anunțat că este însărcinată, între timp s-a aflat și sexul copilului. Deși nu s-a făcut încă anunț oficial, se pare că vedeta și partenerul său, Sergiu Constantinescu, cu care s-a căsătorit în 2013, vor avea o fetiță.

Alessandra Stoicescu fetiță

Fotografia prin care Alessandra Stoicescu și-a anunțat sarcina

Cei doi au făcut marele anunț al sarcinii printr-o postare sugestivă pe Facebook, unde Alessandra și soțul său se țin de mână, mesajul fotografiei fiind 'primul nostru boboc de floare'.

Alessandra Stoicescu va deveni mamă la 43 de ani

Comentariul prin care Alessandra și-a anunțat sarcina pe contul său de Instagram – Primul nostru boboc de floare! – i-a emoționat pe fanii săi, care au fost extrem de încântați de vestea pe care le-a dat-o vedeta Antenei 1. Acum cinci ani, într-un interviu, Alessandra spunea că ea și soțul ei își doresc un copil, dar că  încă nu se grăbesc și, într-adevăr, a durat ceva până ce fanii ei au primit vestea cea mare…

Alessandra Stoicescu fetiță

Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu sunt căsătoriți din 2013

„Ne dorim un copil, dar mai aşteptăm. Momentan, primim sfaturi de la prieteni. Un copil reprezintă o provocare. Trebuie să ţi-o asumi, ţi se schimbă viaţa radical. Şi, plus de asta, nu baţi din palme şi gata copilul… E o decizie pe care o iei şi, în primul rând, se întâmplă când vrea Dumnezeu, nu când vrei tu', a declarat Alessandra Stoicescu. Și iată că vedeta va deveni mama la 43 de ani, pe care îi împlinește pe 28 aprilie.

Foto: Facebook, arhiva VIVA!

Citește și:

Vladimir Drăghia, salariu colosal la Exatlon și tratament de 5 stele pentru familia lui în Republica Dominicană

Reacția lui George Burcea, după ce s-a speculat că stopul cardio-respirator făcut de Andreea Bălan a fost un scenariu

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton