Alessandra Stoicescu și-a pierdut mama. Cu ce boală fusese diagnosticată și cum au fost ultimele luni: „În primă fază, îngheți, și acum te întrebi, apropo de regrete, dacă ai fi putut să faci ceva altfel"

.

Alessandra Stoicescu și-a pierdut mama în urmă cu cinci luni, dar a evitat să vorbească despre acest subiect dureros. Știrista poartă cu ea această suferință, care a marcat-o și în fața căreia s-a simțit neputincioasă, pentru că nu a putut face nimic. Acum simte un gol în suflet, dar datorită fiicei, Sara, a reușit să se desprindă puțin de durerea trăită.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Mama vedetei a fost diagnosticată cu cancer la plămâni anul trecut, apoi a urmat o perioadă greu de povestit în cuvinte. Au fost acolo una lângă cealaltă, s-au susținut din priviri, dar nu au vorbit despre boala care avea să le despartă pentru totdeauna. Alessandra Stoicescu și-ar fi dorit să aibă mai mult timp, dar destinul a decis altceva.

alessandra-stoicescu-67-1alessandra-stoicescu-67-1

Alessandra Stoicescu, mărturisiri dureroase despre pierderea mamei

Alessandra Stoicescu a fost lângă mama ei în fiecare clipă, a încercat să îi aline suferința, dar după patru luni de la primirea diagnosticului, femeia s-a stins. „Nu sunt în pace încă acolo, să știi. Nu sunt în pace, au trecut 5 luni…am fost lângă ea în fiecare clipă, inclusiv în ultimele minute. În primă fază, îngheți, ești eficient și acum te întrebi, apropo de regrete, dacă ai fi putut să faci ceva altfel. Clar, nu. Nu aveam ce să fac altfel. Mi-aș fi dorit mult să mai avem timp.

Îmi spunea cineva că te simți orfan, indiferent că ai 40, 45, 48 de ani…că te simți orfan. Mai e ceva, eu îl am pe tata. Sergiu îi are pe amândoi părinții și-mi doresc tare, tare mult să fie foarte sănătoși mulți ani. Când nu mai e nimeni în spate și tu ești primul la rând cum ar veni, intervine o panică. Panică de îmbătrânire, panică de moarte, cu alea trebuie să lupți. Eu am fost convinsă toată viața că eu pot orice, mai puțin să schimb boala și moartea. Ceea ce așa e, în rest le faci pe toate.

Cu ani în urmă și dacă nu aș fi avut-o pe Sara, cu siguranță ar fi fost mult mai la pământ. Sara m-a echilibrat din acest punct de vedere. Ea a pregătit terenul, Dumnezeu mi-a dat-o pe mama atât timp cât să mă obișnuiesc cu ideea. Din momentul îmbolnăvirii și când a fost în pat, am avut fix 4 luni. Stau lângă ea să văd că-i e greu, să o pot încuraja, să pot merge mai departe, să accept că ne iubim, dar că suntem foarte diferite chiar și-n aceste momente', a mărturisit Alessandra Stoicescu, în podcastul lui Mihai Morar.

Citește și: Motivul pentru care Cristi Brancu nu o va invita niciodată pe Bianca Drăgușanu în emisiunea lui: „Nu m-am certat niciodată cu ea, dar mi-a reproșat mie că…”

Citește și: La doi ani de la despărțirea de soț, Anca Neacșu este tot căsătorită: „Sunt probleme cu divorțul. Nu sunt…”. De ce nu reușește să divorțeze

Citește și: Emily Burghelea a aflat că suferă de probleme cu infertilitatea, dar are doi copii: „Mi-a spus că am ovare polichistice și că n-aș fi putut să fac copii, dar i-am făcut. Ciudat, nu?'

Citește și: Alessandra Stoicescu a spus tot despre salariul Andreei Esca. Ce relație are cu știrista: „Când am început nu știam foarte multe despre ce înseamnă o negociere de salarii. Acum îmi știu cota pe piață”

Citește și: George Ivașcu a povestit cum și-a lăsat toți vecinii fără curent electric după un accident casnic: „Sunt cel mai stângaci om posibil. Au sărit siguranțele de la tot blocul'

De ce nu a vorbit Alessandra Stoicescu cu mama ei despre diagnosticul primit

Alessandra Stoicescu a avut-o întotdeauna ca exemplu pe mama ei, o femeie care a luptat până în ultimul moment și nu s-a lăsat pradă bolii. Nu au vorbit niciodată despre diagnosticul primit, au încercat doar să se bucure, cât au reușit, de ultimele luni petrecute împreună.

„Noi n-am vorbit nicio secundă despre diagnosticul ei de cancer de plămân și nu am vorbit nicio secundă despre ce va urma. Se uita doar la mine și zicea: Oare de ce oi fi atât de bolnavă? Eh.

Niciodată în viață, mama nu a vorbit. Eu am certat-o pentru asta. Mama mi-a zis întotdeauna: Nu, mă coboară mai mult, așa e felul meu de a fi. Eu nu am voie să mă las, pentru că dacă mă las nu știu dacă mă mai ridic.

Până-n ultima clipă, noi două am jucat în acest film', a mai spus Alessandra Stoicescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton