Alessia, fiica lui Ilie Năstase, și-a oficializat relația cu iubitul, la Paris. Cum a reacționat Amalia Năstase la fotografia postată: "Mă cunoaște lumea pe acolo!"

 Dumba Gabriela
.

Zilele trecute, Alessia, fiica cea mare a lui Ilie Năstase și a Amaliei Năstase, și-a oficializat relația de un an cu iubitul său printr-o fotografie care a isterizat internetul. La 21 de ani, Alessia Năstase, care studiază arta la Paris, a postat pe Instagram fotografii considerate de unii dintre urmăritorii săi mult prea îndrăznețe, dar primite cu umor de mama ei, Amalia Năstase.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Alessia Năstase, fiica fostului mare jucător de tenis Ilie Năstase, locuiește la Paris, unde studiază arta și deseori postează pe Instagram ținute vestimentare sau imagini de la evenimentele la care participă. O fotografie postată recent și prin care a oficializat relația cu iubitul său a fost primită negativ de unii dintre cei care o urmăresc în online.

75bc20f4-402f-4b23-b300-0992568f877a75bc20f4-402f-4b23-b300-0992568f877a

Alessia Năstase, certată de internauți pentru fotografia cu iubitul

Alessia Năstase nu are o comunitate foarte mare pe rețelele de socializare, însă chiar și așa s-au găsit câțiva dintre urmăritori să comenteze negativ fotografia pe care a postat-o cu iubitul său. Potrivit contului său de socializare, iubitul Alessiei este, de aproximativ un an, Bogdan Oancea. Locuiește și el în Paris și adoră moda, fiind la fel de nonconformist, cel puțin din punct de vedere vestimentar, ca și fiica lui Ilie Năstase.

Alessia Năstase a publicat o fotografie, care a făcut-o și pe mama ei să reacționeze. „Mă cunoaşte lumea pe acolo…', i-a scris Amalia Năstase fiicei sale, pe Instagram. „Oups', i-a răspuns Alessia. 

Nu multora le-a plăcut cum s-a afișat Alessia cu iubitul ei, iar comentariile răutăcioase au curs pe bandă rulantă. „Nu este pentru toată lumea, cerem scuze', i-a răspuns Alessia unei urmăritoare care a reacționat la fotografia sa cu iubitul cu un emoticon care vomită.

„Mă așteptam la un răspuns obraznic pentru reacția mea nedorită, dar chiar m-ai surprins. Nu am înțeles niciodată de ce fetele postează astfel de imagini, cu limba ieșită. Dar poate este o chestie reprezentativă generației și trebuie să mă adaptez la asta. O zi bună', a continuat femeia deranjată de îndrăzneala tinerilor.

Un alt utilizator i-a recomandat: „Get a room (Luați-vă o cameră)', iar Alessia i-a răspuns sarcastic: „True (Adevărat)'.

Au existat și persoane care i-au luat apărarea fiicei lui Ilie Năstase: „Au voie sa-si traiasca viata! Sunt tineri!', este comentariul lăsat de un utilizator.

Citește și: Cornel Luchian de la Insula Iubirii a spus la testul poligraf dacă a înșelat-o sau nu pe Iustina: „Cam după 6 luni, am avut un moment de slăbiciune și…'

Citește și: Atleta Maricica Puică, medaliată cu aur la olimpiadă, are o pensie de doar 2300 de lei: „Marele regret e că n-am avut un copil. Am pierdut trei băieței. A trebuit să fac avort'

Citește și: Nadia Comăneci, pictorial exclusiv pe coperta VIVA! de octombrie! Totul despre familie și carieră: „Am reușit să echilibrăm foarte bine munca și proiectele noastre cu viața de familie și timpul dedicat fiului nostru, Dylan'

Fiicele lui Ilie Năstase studiază în străinătate

Amalia Năstase are două fiice, Alessia și Emma, din mariajul cu fostul mare tenismen, Ilie Năstase. Fiica cea mare a Amaliei Năstase, Alessia, a plecat din România, ea locuiește de patru ani în Franța, acolo unde studiază cu bursă la Școala de Design Parson din Paris.

Amalia Năstase spunea anul trecut că fiicele ei studiază în afara țării pentru nu este mulțumită de sistemul de învățământ din România. 'Și noi suntem peste tot. Mergem și pe la Alessia când are ea mai liber. De ziua mea a fost la ea și ne-am sărbătorit acolo. La anul o să plece și Emma, deci suntem bine. Nu mă doare sufletul. Mie îmi crește sufletul că știu că se duc undeva unde este bine pentru ele și că or să fie foarte împlinite și or să facă ceea ce le place.', a declarat Amalia Năstase.

'Mi-aș dori foarte mult ca și în România sistemul de învățământ să se restructureze la un moment dat și să primească copiii cu dragoste. La noi nu numai sistemul de învățământ, și sistemul medical, și sistemul administrativ, este un sistem punitiv. Tot timpul te acuză că n-ai învățat, că de ce ai venit târziu la doctor, că nu ți-ai plătit taxele.

Și atunci este greu pentru orice român să interacționeze într-un mod prietenos cu impozite, cu taxe, cu școli. Afară e altcumva. Te 'îmbrățișează' sistemul educațional, medical. Acolo te poți relaxa. Pe când în România de aceea toată lumea este nervoasă, toată lumea se ceartă. Pentru că pe noi tot timpul ne acuză cineva că am făcut ceva.', a mai spus Amalia Năstase.

Ilie Năstase s-a declarat mândru de fiicele sale. Fostul tenismen a vorbit cu ceva timp în urmă despre pasiunile și realizările Alessiei și ale Emmei, fetele pe care le are din căsnicia cu Amalia Năstase. 

„Cum să mă simt altfel decât mândru de fetele mele! Alessia desenează de la vârsta de 3-4 ani. Eu am făcut ce a vrut ea. Nu am îndrumat-o către tenis. Când era mică, venea un profesor de două ori pe săptămână și făceau amândouă desen, însă celei mici nu-i plăcea. Ea e cu fotbalul acum, joacă în echipa școlii. Nu am emoții legat de cum se va descurca într-o țară străină, pentru că este o fată inteligentă, descurcăreață, plus că acolo avem prieteni. Deci nu este singură. Mama ei s-a ocupat de treaba asta, eu nici financiar nu pot spune că mă ocup, pentru ca ea are bursă, deci nu are prea mare nevoie de mine.', spunea Ilie Năstase.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton