Alessia, fiica lui Șerban Georgescu, a împlinit 18 ani! Era bebeluș când a murit tatăl ei: "După furtună apare și curcubeul"

 Dumba Gabriela
.

Alessia, fiica regretatului Șerban Georgescu, a împlinit 18 ani! Era doar un bebeluș de nici doi ani când tatăl ei a murit în urma unui infarct și viața a avut multe provocări pentru ea și mama ei, Eniko. Însă toate greutățile au clădit-o omul care este acum, crede Alessia Georgescu, și este convinsă că după furtună apare întotdeauna și curcubelul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Eniko Georgescu i-a devenit soție lui Șerban Georgescu la câțiva ani după despărțirea de Mădălina Manole și chiar dacă a rămas singură când fiica ei avea un an și șase luni, a făcut totul pentru ca Alessia să nu simtă lipsa tatălui. Anii au trecut și fiica lui Șerban Georgescu este acum o tânără superbă, matură și care îi seamănă perfect regretatului ei tată.

316282500_672669891037202_5698374744936257768_n316282500_672669891037202_5698374744936257768_n

Mesajul Alessiei, fiica lui Șerban Georgescu, în ziua în care a împlinit 18 ani

Alessia, fiica lui Șerban Georgescu, vorbește într-un mesaj despre lecțiile deprinse de la viață, despre trădări și oameni mici, dar și despre cei care îi dau puterea să se realizeze.

Acum 18 ani, la ora 9:20, mama mi-a dat viață, deși lucrurile nu au fost roz nici la momentul acela. De-a lungul timpului am întâlnit oameni buni, dar și mai puțini buni.

Printre ei era și un vânzător de vise, pe care noi l-am primit cu sufletele deschise, dar care ne-a dat, mie și mamei mele, o lecție din care am avut de învățat din belșug. O față bună nu înseamnă întotdeauna un suflet bun, ci o mască a sufletului', spune Alessia Georgescu, fiica compozitorului, pe Facebook.

Alessia se află acum la fiorii primei iubiri și este fericită că a întâlnit un om care aduce bucurie în viața ei.

După furtună apare și curcubeul. Acum două luni de zile, am întâlnit un om care mi-a schimbat viața, cum nimeni, după mama, nu a putut să mă facă mai fericită, acești oameni sunt rari.

Viața ne trece pe fiecare în parte prin înfruntările ei, care ne vor ajuta mai târziu în dezvoltarea noastră, pentru a ajunge la un anumit punct de perfecțiune. Fiecare om este special în felul lui', mai spune Alessia.

Citește și: Cine este Andrei Neacșu, soțul Ilincăi Vandici. Are afaceri în domeniul imobiliarelor

Citește și: Cum a sărbătorit Claudia Pătrășcanu ziua onomastică a fiului ei și al lui Gabi Bădălău, în plin scandal cu afaceristul: „Te iubesc infinit!'

Citește și: Fiul Anamariei Prodan și al lui Reghe împlinește 15 ani. Ce-și dorește adolescentul de ziua lui de naștere: „Toată familia l-a sunat pe Bebeto, dar tatăl lui nu. Încă așteaptă…’

Alessia a vorbit și despre tatăl ei, Șerban Georgescu

Chiar dacă nu a reușit să-l cunoască și era un bebeluș când Șerban Georgescu s-a stins, Alessia vorbește cu emoție despre el și îi este recunoscătoare pentru mama minunată pe care i-a ales-o.

Până și în momentul de față sunt profund recunoscătoare tatălui meu, care mi-a oferit de la bun început, acum 18 ani, un nume, o mamă extraordinară, care la rândul ei mi-a adus oameni extraordinari în viață, pe care mă pot baza oricând, și mi-a oferit o serie de lecții care m-au maturizat mult prea devreme, ar spune oamenii din afara vieții mele.

De la omul care m-a crescut, în timp ce mama mea încerca să mi ofere lumea, am învățat că niciodată nu o să am nimic de învățat de la oamenii care se cred mari, dar înlăuntrul lor sunt niște oameni mici, care s-au pierdut cândva. Obișnuia să-mi spună că ce este al meu este bine pus de o parte și lucrurile scrise pentru mine mă vor găși atunci când sunt pregătită', mai spune ea.

Ce mesaj a primit Alessia, fiica lui Șerban Georgescu, de la mama ei

Eniko Georgescu a postat și ea un mesaj emoționant pentru fiica sa, în ziua în care a devenit majoră.

Tu ești miracolul care îmi face viața completă! Fiica mea, să ai parte de toată căldura omenirii, un ocean de împliniri și toate florile lumii adunate în cel mai frumos buchet al vieții!

Să te văd crescând, să te văd cum descoperi lumea alături de mine, apoi pe cont propriu – nimic nu ar putea fi mai frumos în viață. Darul de a fi părinte este cel mai de preț lucru pe care l-aș fi putut primi vreodată. Sunt și voi fi aici pentru tine întotdeauna, călăuzindu-ți fiecare pas. La mulți ani 18!', i-a transmis Eniko Georgescu fiicei sale.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton