Alex Abagiu și Radu Vlăduț au câștigat proba de imunitate în Asia Express, sezonul 3

 Lupescu Anca
.

În ediția de duminică a Asia Expreess, concurenții au fost nevoiți să își găsească un loc în care să doarmă și să se lupte pentru imunitate.

12-asia-112-asia-1


Echipele aflate în competiție sunt formate din: chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh.


A fost prima probă pentru imunitate și nu a fost ușor pentru niciun concurent. Sorin Bontea și Răzvan Fodor au fost impresionanți de gazda lor care le-a plătit transportul.


Câștigătorii cursei pentru imunitate au fost Alex Abagiu și Radu Vlăduț, spre surprinderea tuturor. Cei doi au câștigat amuleta cu suma în valoare de 1000 de euro.


A fost o seară nebună, mai ales că echipele au fost nevoite să învețe dansul tradițional filipinez.

Aproape 1.8 milioane de telespectatori la nivel national au urmărit premiera celui mai dur reality-show sâmbătă seară, în minutul de maximă audiență de la 20:40.  În intervalul orar în care a fost difuzată emisiunea de pe Antena 1, 20:00 – 23:55, Asia Express a fost lider de piaţă la nivelul tututor categoriilor de public.

Iată cum a fost primul episod din Asia Express:


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton