Alex Ashraf a mai avut o amantă. Oana Zăvoranu: „O păcănistă! A cheltuit din banii mei jumătate de milion de euro”

 Radulescu Ruxandra
.

Alex Ashraf a mai avut o amantă înainte de cea actuală, căsătorită și cu doi copii. Fosta amanta a lui Alex Ashraf ar fi jucat la păcănele pe banii Oanei Zăvoranu. După ce Oana Zăvoranu a divorțat de Alex Ashraf, vedeta a decis să dezvăluie cum a fost înșelată de cel care i-a fost partener, vreme de șapte ani. Oana Zăvoranu declară că, în afară de actuala iubită a lui Alex Ashraf, Alexandra, o tânără ce lucrează în industria videochat-ului, au mai existat și alte amante. Una dintre acestea ar fi Ileana, o femeie dependentă de jocurile de noroc, care a jucat la păcănele pe banii vedetei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alex Ashraf a mai avut o amantă înainte de cea actuală, căsătorită și cu doi copii. Odată ce Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au decis să divorțeze, au început să iasă la iveală și detalii incredibile din culisele mariajului lor. Se pare că relația lor nu a fost una atât de armonioasă pe cât părea și că Oana Zăvoranu și-a ascuns suferința o bună bucată de vreme. După ce, actrița a dezvăluit, în exclusivitate pentru Viva.ro, că actuala iubită a lui Ashraf era amanta lui de un an și jumătate, acum Oana spune că au mai existat și alte femei în viața fostului partener, în timpul căsniciei. Una dintre acestea ar fi Ileana, o femeie care pe vremea când avea o idilă cu Ashraf, ar fi fost căsătorită și avea doi copii. Mai mult, potrivit Oanei Zăvoranu, amanta lui Ashraf ar fi manifestat o pasiune pentru jocurile de noroc, iar acesta i-ar fi dat jumătate de milion de euro din banii vedetei, pentru viciul ei.

alex-ashraf-si-oana-zavoranu-4alex-ashraf-si-oana-zavoranu-4

Alex Ashraf a mai avut o amantă înainte de cea actuală, căsătorită și cu doi copii

Oana Zăvoranu a dezvăluit că Alex Ashraf a mai avut o amantă, înainte de Alexandra. Este vorba de o femeie pe nume Ileana, căsătorită, mamă a doi copii, care ar fi cheltuit jumătate de milion de euro la păcănele, din banii vedetei.

Citește și: Cum arăta Oana Zăvoranu în ziua nunții cu Alex Ashraf: „Demon sau înger?'. Rochia de mireasă roșie și decoltată a vedetei a creat controverse

Citește și:Oana Zăvoranu a fost cu Alex Ashraf acasă la amanta lui: „Aflase că îl înșelase și a vrut să se întoarcă acasă'

Citește și: Dj Lalla, tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia, a fost internată în spital din cauza depresiei. Tatăl ei: 'Din câte știu era o înotătoare foarte bună. Ori că poate consumase alcool, sau o fi fost vreo stare depresivă'

În 2019, a mai avut o păcănistă, Ileana, altă femeie ușoară. I-a cheltuit din banii mei cam jumătate de milion de euro. Banii mei l-au făcut dorit numai de femei dubioase. De la ea a venit cu o piedică de mort acasă. Vrăjile sunt sport național acum. Atunci l-am iertat. Așa e destinul omului.

Poate anumite lucruri se întâmplă ca să-ți dea anumite lecții de viață. Am făcut slujbe atunci, am mers la preot. Aia avea gemene, cu un fost soț care venea pe acasă și care i-a zis să nu-l mai vadă pe Alex pe acolo, că altfel o taie de la bani. Aia îi mânca doar lovelele, nu se gândea ea să facă familie cu el. Astalaltă ce a zis, doamne, eu o săracă, îmi face casă, îmi ia mobilă', a declarat Oana Zăvoranu pentru CanCan.

Oana Zăvoranu, despre amanta lui Alex Ashraf: „A cheltuit 162 de mii de euro cu ea, din banii mei”

Oana Zăvoranu a oferit detalii în exclusivitate despre divorțul de Alex Ashraf. Potrivit declarațiilor vedete, Ashraf avea o amantă de un an și jumătate și chiar i-ar fi achiziționat acesteia diverse bunuri, casă și mașină, din banii Oanei Zăvoranu.

Zăvoranu îl acuză pe acesta că ar fi cumpărat casă și mașină amantei secrete, din banii vedetei și ar fi plătit chiar și pentru operațiile estetice ale iubitei, tot din banii lui Zăvo. În total, 162 de mii de euro. Zăvo pare că nu regretă despărțirea și nici banii, ci doar… faptul că în viața lui Alex a intrat o femeie care nu are nici pe departe cariera ei și statutul ei social.

Am dovezi. Sunt impreuna de un an jumate, I-a luat casă și mașină din banii mei, i-a făcut și operații estetice, tot pe banii mei . Din păcate, nu a apreciat nimic din ce a avut de la mine. Când a văzut că începem să avem probleme, i-a cumpărat ei casă și mașină. Cât a fost sub aripa mea, eu l-am protejat. Știu că mulți oameni din presă știau de mult ce se întâmplă, dar nu au scris ca să mă protejeze pe mine. Și pentru asta vă mulțumesc. El acum face totul pe banii soției, adică pe banii mei. Casă, mobilă, mașină, operații estetice. Serios. Am dovadă. A cheltuit 162 de mii de euro cu ea, din banii mei. Nu m-ar fi deranjat dacă ar fi fost o femeie ok, o femeie normală, dar vă las pe voi să aflați și să scrieți cu ce se ocupă această domnișoară.', a declarat în exclusivitate Oana Zăvoranu pentru Viva.ro  

FOTO: Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton