„Ce a unit Dumnezeu, nu poate desface omul...”. Alex Ashraf, declarație de dragoste pentru Oana Zăvoranu, după zvonurile despărțirii

 Calin Maria Bianca
.

Alex Ashraf, declarație de dragoste pentru Oana Zăvoranu, după zvonurile despărțirii. În ultima vreme, Oana Zăvoranu pare că a fost urmărită de ghinion, asta fiindcă a fost implicată în numeroase probleme și a ajuns de mai multe ori la Tribunal. Ei bine, acum se pare că lucrurile merg la superlativ în viața ei, mai ales atunci când soțul îi face declarații de dragoste. Deși s-a zvonit zile la rând că s-au despărțit, acum, cei doi au demonstrat că totul merge foarte bine și povestea lor de dragoste nu a luat sfârșit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dacă în urmă cu câteva săptămâni, atunci când erau întrebați despre divorț sau despre relația lor, ambii erau extrem de reținuți, de data aceasta lucrurile au luat o altă întorsătură. Ce-i drept, Alex Ashraf nu a dorit să vorbească prea mult despre posibila separare atunci când au apărut primele zvonuri, însă acum a postat mai multe videoclipuri cu mesaje pline de dragoste, prin care lasă de înțeles că nimic nu o să-l despartă de Oana Zăvoranu, în ciuda momentelor dificile din viața lor sau dintre ei.

zavo-9-6zavo-9-6

Citește și: 'L-am iubit foarte mult. El nu este fericit. Dacă s-ar despărți…' Oana Zăvoranu a vorbit despre Pepe, la 12 ani de la divorț

Citește și: Alex Ashraf, când a fost întrebat dacă s-a despărțit de Oana Zăvoranu: „Am stat în umbră ani de zile”

Citește și: Vulpița a fost părăsită de soțul ei, Viorel, după ce a născut. Veronica Stegaru nu are unde să locuiască și acum se află într-un centru specializat cu bebelușul

Citește și: „A murit o fată, iar eu eram fără permis…” Iulian Clonț de la Insula iubirii a provocat un accident mortal și a îndoliat o familie

Alex Ashraf, declarație de dragoste pentru Oana Zăvoranu, după zvonurile despărțirii

Alex Ashraf nu este foarte activ pe rețelele de socializare, însă atunci când simte să facă publice anumite detalii din viața lui, nu ezită. De exemplu, de data aceasta a vrut să își manifeste iubirea pentru soția lui, Oana Zăvoranu, după mai multe luni în care s-a zvonit că sunt despărțiți. Prin urmare, a postat mai multe clipuri video pline de iubire, bineînțeles, toate pentru frumoasa brunetă.

Știi că mereu sunt în spatele tău, să te protejez la bine și la greu. Ce Dumnezeu a unit, omul nu poate desface vreodată. Te iubesc până la cer și înapoi', a spus Alex Ashraf, pe Instagram.

Ei bine, Oana Zăvoranu nu a putut să nu reacționeze după declarația de dragoste pe care i-a făcut soțul ei, așa că a redistribuit postarea lui și pe conturile ei de socializare. Mai mult decât atât, la rândul ei, a postat și ea un răspuns la mesajul din partea lui Alex Ashraf.

„Numai cu Dumnezeu. Nimic fără el. Și eu te iubesc. Iubirea adevărată învinge totul', a fost răspunsul Oanei Zăvoranu.

Este clar că lucrurile s-au liniștit între cei doi soți și totul merge foarte bine acum, cel puțin din ceea ce se poate observa pe rețelele de socializare.

Oana Zăvoranu încărcată de probleme în ultima perioadă

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în ultima perioadă, Oana Zăvoranu a tot avut probleme cu lege și a mers de nenumărate ori la Tribunal. Este implicată în mai multe procese, unul dintre ele fiind scandalul de șantaj, cu un medic, alături de care a colaborat în trecut la clinica ei.

În urmă cu câteva săptămâni, Oana Zăvoranu a primit vestea pe care o aștepta de foarte mult timp, după o perioadă în care părea că este urmărită de ghinion. Conform ultimei decizii, se pare că judecătorii au decis suspendarea provizorie a executării silite din dosarul nr. 314/2023, până la soluționarea cererii de suspendare a executării silite. Prin urmare, vedeta are motive de fericire, nu doar prin prisma declarațiilor de dragoste ale soțului ei, ci și fiindcă este prima victorie a vedetei în acest caz.

‘Iisus-ul meu bun și frumos, îți mulțumesc pentru ziua de azi. Îți mulțumesc că m-ai auzit. Îți mulțumesc că nu m-ai lăsat nici azi să cad. Îți mulțumesc că mereu vii exact când am cea mai multă nevoie de tine. Azi, cu ajutorul lui Dumnezeu și a câtorva suflete care s-au rugat sincer și intens, am învins după mult timp. Începe să vină și soarele pe strada mea. Încet, dar sigur.’, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram, conform SpyNews.ro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton