Alex Ashraf, primele declarații după împăcarea cu Oana Zăvoranu: "I-am promis că voi fi fidel. Când am realizat gafa imensă făcută, am..."

 Dumba Gabriela
.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au împăcat, la o lună după ce au anunțat că divorțează și bărbatul a făcut primele declarații. Alex Ashraf recunoaște că a greșit enorm în căsnicia cu Oana Zăvoranu și a dezvăluit ce i-a promis soției sale drept răsplată pentru iertarea ei. La rândul său, Oana Zăvoranu spune că este loială inimii ei și nu dă socoteală nimănui pentru deciziile ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe 25 septembrie, Alex Ashraf a depus actele pentru divorțul de Oana Zăvoranu la Judecătoria Sectorului 1 din București și dezvăluia că el este cel care a plecat din căsnicie. În spațiul public au apărut mai multe informații legate de infidelitatea soțului Oanei Zăvoranu, însă Alex Ashraf a revenit la sentimente mai bune între timp, chiar dacă luna trecută spunea că nu există cale de împăcare.

5656-15656-1

Alex Ashraf i-a cerut iertare Oanei Zăvoranu și au renunțat la divorț

Alex Ashraf a oferit primele declarații despre împăcarea cu Oana Zăvoranu. Au decis să renunțe la divorț, își asumă greșelile făcute și este fericit acum că a fost iertat de soție, după ce a călcat strâmb de mai multe ori în cei 10 ani de relație și 7 de căsnicie.

„Eu am făcut primul pas al împăcării. Nu e nicio rușine să spun asta. Pur și simplu, mi-am dat seama că am făcut o prostie atunci când am plecat de lângă ea, într-un moment de rătăcire. Fiecare dintre noi mai trece și prin perioade dintr-astea, de vulnerabilitate. De data asta a fost vina mea!

Când am realizat gafa imensă făcută am purtat o lungă discuție cu Oana pe tema asta. Bine, nici în perioada în care am stat separat, noi am continuat să ținem legătura, să discutăm. O făceam în fiecare zi și asta cred că ne-a prins bine amândurora', a declarat bărbatul pentru Cancan.ro. 

Alex a dezvăluit ce promisiune i-a făcut soției sale, după ce a fost iertat de ea.

„Cine crede că Oana aștepta momentul în care să mă vadă îngenuncheat în fața ei, cu un imens buchet de flori în mână și cu un parfum sau vreun Rolex, în cealaltă, greșește! Amândoi am realizat că într-un cuplu vina se împarte la doi și tot împreună ne-am oferit o nouă șansă. I-am promis că-i voi fi fidel! Asta e tot ce contează! Și i-am mai spus că nu o să mai calc strâmb, niciodată!', a mai completat acesta.

Citește și: Dida Drăgan, primul interviu după mulți ani de tăcere. Cu ce se ocupă acum artista în vârstă de 74 de ani și ce spune despre Angela Similea: Lumea nu mai respectă marile valori

Citește și: Dan Negru explică de ce i s-a dus faima de zgârcit și ce discuții sunt în familie despre bani:Când ajung prin piață, iau mai ieftin/ EXCLUSIV

Mesajul postat de Oana Zăvoranu, după împăcarea cu Alex Ashraf

Aflată în pragul divorțului de cel de-al doilea soț, Oana Zăvoranu a decis să îi mai dea o șansă acestuia și să nu se mai despartă. Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, Oana Zăvoranu a vorbit despre asumare, despre lecții și despre dragostea pe care i-o poartă soțului ei.

'Îmi asum totul. Nu dau explicații curioșilor. Nu mă ascund. Îl am pe Dumnezeu lângă mine, deci sunt puternică. Îmi iubesc jumătatea. Spun mereu adevărul. Tot ce am trăit m-a făcut omul de azi… ce urmează să trăiesc mă face omul de mâine. Lupt cauun războinic pentru tot ce e al meu.

Dau socoteală doar lui Dumnezeu și familiei mele. Învăț în fiecare zi, mă informez. Nu dorm pe mine, merg mereu înainte, niciodată înapoi (doar cu mașina dacă e cazul). Rămân mereu loială inimii și sufletului meu', a scris Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare, în dreptul unei fotografii cu ea.

La rândul său, și Alex Ashraf a oferit câteva detalii despre împăcarea cu Oana Zăvoranu.

'Da, m-am împăcat cu diva, normal. Dar sunt împăcat cu Oana de mai mult de o lună. Dragostea întotdeauna învinge, ce pot să spun. Am avut o discuție, am vorbit în toată perioada asta amândoi, am ajuns la un numitor comun și ne-am împăcat. Simplu, am renunțat la divorț. Doi oameni care sunt îndrăgostiți și se iubesc cu adevărat, se împacă și trec peste orice impas', a declarat Alex Ashraf, pentru Xtra Night Show, zilele trecute.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton