Alex Bodi a mers după Ema Uta în Mykonos pentru a se împăca: ”M-am dus direct la ea la hotel. E sufletul meu pereche. O iubesc...” / Speră la o nouă șansă, după ce ea a spus că-l dă în judecată pentru defăimare

.

Alex Bodi a mers după Ema Uta în Mykonos pentru a se împăca cu ea, totul după ce au fost protagoniștii unui mare scandal în văzul tuturor. El îi aducea numeroase acuzații dure, iar ea a spus clar că îl dă în judecată pentru defăimare, însă lucrurile nu se opresc aici. Afaceristul s-a afișat și cu o altă femeie, mai concret cu Caterina, alături de care s-a pozat în ipostaze intime, dar cu care a mers și în Mykonos, unde era Ema Uta. Ce a urmat de aici, este scenariu de film!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

După ce a văzut că Ema Uta a plecat cu prietenele ei în Mykonos, Alex Bodi și-a luat și el noua iubita și au mers în aceeași locație, unde s-au distrat pe cinste. Nu a ezitat și a imortalizat mai multe momente tandre alături de Caterina, însă până la un moment dat. El a rămas în vacanță, iar ea a plecat în România, astfel că toată lumea a bănuit că s-a produs despărțirea. Nimeni nu se aștepta însă ca afaceristul să meargă la hotelul fostei iubite pentru a se împăca.

uta-si-bodiuta-si-bodi

Citește și: Alex Bodi a răbufnit la adresa Emei Uta, după ce a fost criticat că s-a afișat cu noua iubită: „După 3 ani de relație cum se numește când fugi prin hotel ca escortă? În timpul relației…'

Citește și: Ema Uta îl dă în judecată pe Alex Bodi pentru defăimare: „Singurul motiv pentru care iau atitudine este faptul că îmi este afectată familia”. Cum a recționat omul de afaceri

Citește și: Cine este Mihai Găvan de la Mireasa, sezonul 10. Provine dintr-o familie cu cinci frați și a fost sportiv de performanță: „N-aș trece niciodată peste înșelat'

Citește și: Laura Cosoi, dezvăluiri emoționante despre nașterea celei de-a patra fetițe: „Nu am avut un travaliu foarte lung, a fost o naștere naturală. A fost mare, a avut 4,100 kg”. Cum au reacționat surorile când au văzut-o pe Aida

Alex Bodi a mers după Ema Uta în Mykonos pentru a se împăca cu ea

Încurcate mai sunt căile iubirii! După marele scandal, dar și după ce a încercat să își găsească liniștea și alinarea în brațele unei alte femei, Alex Bodi a constatat că nu poate sta fără Ema Uta. Nu e ezitat deloc, astfel că a mers la hotelul unde era cazată și a intrat în cameră peste ea, fiind dornic de o împăcare mai mult ca niciodată.

„Bursucu: Pe o scară de la 1 la 10 cât de decis ești să te împaci?

Alex Bodi: 100.

Bursucu: V-ați întâlnit recent?

Alex Bodi: M-am dus eu direct la ea la hotel. Eu sunt o persoană foarte impulsivă'.

Bursucu: S-a speriat?

Alex Bodi: Da, se mai sperie, pentru că eu când sunt nervos… îți dai seama, e involuntar. Nu merită ea așa ceva. Fata asta nu mi-a zis nici măcar o vorbă de rău', a mărturisit Alex Bodi, în un PODCAST misto By Bursucu`.

Alex Bodi încearcă să o recucerească pe Ema Uta

Alex Bodi este mai sigur ca niciodată pe sentimentele lui în acest moment, astfel că vrea să se împace cu Ema Uta și să își continue povestea de dragoste de trei ani, mai ales că în aprilie a cerut-o și în căsătorie și aveau multe planuri de viitor. Chiar dacă au avut o relație întens încercată până acum, cu multe despărțiri, suișuri și coborâșuri, este convins că ea este sufletul lui pereche și speră să-i mai acorde o șansă.

„Eu nu vreau să o numesc slăbiciune. Eu cred că este sufletul meu pereche (n.r. Ema Uta). Nu contează câte greutăți, câte obstacole se pun sau ce încearcă lumea să facă, să împiedice, să le devieze drumurile, două persoane predestinate nu se vor despăți niciodată, dacă este să fie menit. Dacă nu este, atunci se rupe la prima cădere toul. Au fost trei ani între noi, dar a fost foarte intens. Când este ceva și trăiești la intensitate și când trăiești lucrurile în doi ani ca și cum le-ai trăit în prima săptămână, acesta este un lucru foarte mare.

Dacă două persoane sunt predestinate să fie împreună poate să intervină oricine, în afară de Dumnezeu. Dacă Dumnezeu nu vrea să țină, nu o să țină. O iubesc pe Ema Uta. Ea știe că o iubesc! Aș vrea să ne împăcăm, i-am spus și ei', a continuat Alex Bodi.

Alex Bodi: 'E sufletul meu pereche'

Alex Bodi nu s-a oprit cu cuvintele de laudă și declarațiile siropoase la adresa fostei iubite. Chiar dacă în urmă cu câteva săptămâni erau protagoniștii unui mare scandal, iată că acum afaceristul susține că Ema Uta este sufletul lui pereche, iar acest lucru i l-a demonstrat în cei trei ani de relație.

„Eu cred că e sufletul meu pereche pentru că asta e iubirea, frate. Niciodată (n.r. nu i-a greșit în relație). Ea mi-a arătat că eu pot să strălucesc în întunericul ăsta al meu.', a mai spus Alex Bodi la podcast.

Ce spune Ema Uta despre o împăcare cu Alex Bodi

Alex Bodi a spus clar că își dorește să se împace cu Ema Uta, având numai cuvinte de laudă la adresa ei. A mărturisit că este sufletul lui pereche și că o iubește mult, însă cu toate acestea, întrebat despre reacția fostei iubite atunci când a mers la ea să se împace, afaceristul a fost reținut. A precizat că nu vrea să vorbească în numele ei și că momentan vrea să lase lucrurile să decurgă de la sine, fără a forța ceva.

„Nu vreau să vorbesc în locul ei (n.r. cum a simțit-o pe Ema Uta). Nu contează cum am simțit-o și ce cred eu. Nu pot să afirm chestii în numele ei. Eu aș zice că vreau să ne împăcăm, dar de ea… sau ce gândește, ce simte, chiar dacă știu sau poate mi-am dat eu seama sau le-am simțit într-un anumit fel… când sunt tensiuni și certuri nu poți să cataloghezi sau să mă apuc eu să dau cu părerea. Eu zic de mine. Aici e vorba de ce zic eu, ce simt eu și de ce trebuie să spun eu', a mai spus Alex Bodi în cadrul aceluiași podcast.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton