Alex Bodi, primele declarații despre despărțirea de Bianca Drăgușanu: "Dacă o băteam, s-ar fi văzut"

 Pirvu Cristina
.

Alex Bodi a făcut primele declarații după ce s-a zvonit că ar fi bătut-o pe Bianca Drăgușanu. Cei doi ar fi pus punct relației după un scandal. Bărbatul a precizat că nu a agresat-o fizic, despărțirea a venit din alte motive. 

S-a zvonit că Bianca Drăgușanu ar fi fost lovită de Alex Bodi. Bianca ar fi aflat de anumite „derapaje” ale iubitului ei, iar imediat i-ar fi cerut acestuia explicații. De aici ar fi degenerat toată situația, iar între Bianca și Alex ar fi izbucnit o ceartă și bărbatul ar fi devenit agresiv.

Pentru prima oară, bărbatul explică motivele pentru care au pus punct relației, dar și faptul că nu a lovit-o niciodată.

„La mijloc sunt mai multe motive ce au dus la despărțire. Nu a fost vorba de nicio agresiune. Nu am avut când să ne vedem pentru că eu am avut avion spre Paris imediat după ziua ei. A doua zi după petrecerea Biancăi, eu am plecat din țară. Dacă o băteam, s-ar fi văzut”, a mărturisit Alex Bodi pentru Cancan. 

Cine este femeia misterioasă care l-a însoțit pe Alex Bodi la Paris

Imediat după despărțirea de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi a plecat la Paris alături de o domnișoară misterioasă. Cu toate că a încercat să își țină escapada în secret, cei doi s-au dat de gol. Atât Alex Bodi, cât și tânăra cu care a petrecut câteva zile de vis în Paris eu evitat să se fotografieze împreună, dar, în schimb, și-au postat pe conturile de socializare câteva poze în care decorul era mai mult decât asemănător.

Din câte se pare, simpaticul musculos și Cristina, blondă care i-a ținut companie în acest sejur ex-ului Biancăi, s-au cazat în unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Paris. Alex Bodi a spulberat orice mister și a declarat că blonda este iubita unui prieten alături de care a călătorit la Paris.

„Fata nu este iubita mea, este iubita unui prieten. Într-adevăr eu am realizat poza de la Turnul Eiffel”, a mai precizat Alex Bodi.

Foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton