Alex Bodi și Ema Uta s-au împăcat, iar mama afaceristului i-a felicitat: "Vă iubesc și multe îmbrățișari"

 Radulescu Ruxandra
.

Alex Bodi și Ema Uta s-au împăcat. Povestea de dragoste dintre Ema Uta și Alex Bodi a implicat mai multe împăcări și despărțiri decât o telenovelă. Fanii au fost surprinși când cei doi au ales să pună punct relației, chiar atunci când lucrurile deveneau tot mai serioase. Iată că în ajunul Paștelui, Alex Bodi și Ema Uta s-au împăcat și au mers împreună la Disneyland, alături de fiica cea mare a afaceristului. Mai mult, Bodi a publicat imagini cu Ema Uta pe Instagram, iar mama acestuia a comentat, încântată de împăcarea celor doi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alex Bodi și Ema Uta s-au împăcat. Alex Bodi și Ema Uta sunt protagoniștii uneia dintre cele mai tumultoase relații din showbiz-ul românesc. Afaceristul și makeup artistul vedetelor și-au spus „adio” chiar în luna ianuarie a acestui an. Motivul? Ema Uta a fost geloasă pe Iulia Sălăgean, mama mezinei afaceristului. La câteva luni după despărțire, chiar în ajunul Paștelui, Alex Bodi și Ema Uta au reaprins flacăra iubirii și au plecat împreună într-o vacanță superbă, alături de cele două fiice ale afaceristului, Chaqueline și Selena.

Imaginile postate pe contul de Instagram al afaceristului, îl înfățișează pe Alex Bodi și Ema Uta, într-o atmosferă de familie, împreună cu cele două copile, ce radiază de fericire. Chiar și mama afaceristului, Sanda Bodi, și-a exprimat bucuria față de împăcarea celor doi.

340185442_890168348843730_7073754381411909081_n340185442_890168348843730_7073754381411909081_n

Alex Bodi și Ema Uta s-au împăcat, iar mama afaceristului i-a felicitat

Alex Bodi și Ema Uta sunt din nou împreună. Frumoasa blondină și afaceristul s-au împăcat și au plecat într-o vacanță fabuloasă la Paris, însoțiți de cele două fiice ale lui Bodi, Chaqueline și Selena. Afaceristul a postat pe Instagram câteva imagini superbe, în care el și Ema Uta arată asemenea unei adevărate familii, alături de micuțe. Alex Bodi și Ema Uta s-au pozat în cel mai faimos parc de distracții din lume, Disneyland Paris, unde cele două fetițe s-au distrat de minune. Mama afaceristului, Sanda Bodi, a fost de asemenea încântată că fiul ei s-a împăcat cu superba Ema Uta și le-a transmis un mesaj.

Sanda Bodi: Va iubesc si multe imbratisari

Alex Bodi: Te iubim și noi

Citește și: Tatăl Loredanei Groza, adevărul despre operațiile estetice ale cântăreței: „Unele femei sunt invidioase”

Citește și: Cum și-a cunoscut Mihai Coadă, alias Nelu de 'La bloc' cea de a doua soție, după ce a înșelat-o pe prima: 'Era văduvă'

Ce a declarat Alex Bodi despre despărțirea de Ema Uta

Ema Uta și Alex Bodi au trecut printr-o despărțire chiar în luna ianuarie a acestui an, după ce Ema Uta și-a manifestat gelozia față de Iulia Sălăgean, fapt ce nu i-a convenit deloc afaceristului. Într-o declarație sinceră pentru Spynews, Alex Bodi a vorbit despre motivele rupturii de Ema Uta.

„Eu și fosta mea iubită ne-am înteles foarte bine, a fost o relație frumoasă, au fost sentimente, sunt sentimente, ne-am înțeles foarte bine din multe puncte de vedere, dar nu am rezonat la un singur lucru. Nu pot să spun că nu mi-a acceptat fetița, mi-a iubit fetița, a avut grijă de ea, doar că i-a stat mereu în ghimpe relația noastră când era vorba de Iulia. Indiferent dacă o să fiu sau nu cu Iulia împreună, eu o să-i asigur mereu un trai bun. Iulia mi-a fost alături în cele mai grele momente.

Timp de 4 ani și jumătate Iulia m-a așteptat. Ea și-a așteptat bărbatul. Nu vreau sa accept un scandal între iulia și Ema. Iulia și-a dedicat o parte din viața ei să aibă grija de fetița noastră. Nu o voi judeca niciodată greșit pe Iulia. Nu e o femeie să tragă bărbații de oraș de ea. Nu bea și nu se droghează, așa cum fac altele prin oraș', a spus Alex Bodi despre motivele care au dus la despărțire.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton