Alex Bodi și noua lui iubită, reținuți de Poliția de Frontieră înainte de a urca în avionul spre Mykonos: "A fost abuzivă, nu mi-a vorbit deloc frumos. Eu i-am spus c-o scot prin geam". De la ce a pornit incidentul

.

Alex Bodi și noua lui iubită, Caterina, au reținuți de Poliția de Frontieră pe Aeroportul Otopeni, cu puțin înainte de a urca în avionul care urma să-i ducă în vacanță, în Mykonos. Iată de la ce a pornit totul și care a fost prima reacție a afaceristului!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Alex Bodi și noua sa iubită, în vârstă de doar 20 de ani, au fost la un pas de a rata zborul spre Mykonos, unde urmau să plece în vacanță. Omul de afaceri a fost reținut de Poliția de Frontieră în aeroport, pentru a da explicații, în urma unui incident neplăcut care l-a avut drept protagonist. Iată ce s-a întâmplat!

alex-bodi-s-a-despartit-de-oana-marica-2alex-bodi-s-a-despartit-de-oana-marica-2

Alex Bodi și noua lui iubită, reținuți de Poliția de Frontieră înainte de a urca în avionul spre Mykonos

Deși toată lumea aștepta să-l vadă căsătorit cu Ema Uta, deznodământul a fost altul, iar la scurt timp după ce s-a despărțit de iubita sa, Alex Bodi s-a consolat în brațele unei tinere superbe din Republica Moldova, Caterina Ciorbă, cu 20 de ani mai tânără ca el. Recent, afaceristul a decis să-și răsfețe noua cucerire cu o vacanță într-un loc exclusivist și a ales Mykonos. Întâmplător sau nu, fosta lui iubită, Ema Uta, se află în vacanță tot în Mykonos, unde petrece cu prietenele…

Omul de afaceri și noua lui iubită doi au fost însă la un pas de a pierde avionul după ce Bodi a fost implicat într-un incident nedorit pe aeroport, chiar azi-dimineață, după cum notează jurnaliștii de la Cancan.ro, care au surprins și imaginile.

Citește și: Alex Bodi răbufnește după ce Ema Uta a trecut relația lor la „dezamăgiri’. Ce acuzații îi aduce: „Visăm la perfecțiune în relație și avem aspirații…’

Citește și: Cum a trecut Ema Uta peste despărțirea de Alex Bodi și cine i-a fost alături: ‘Nu mai e ca pe vremuri, nu mai plânge nimeni în pernă. Sunt în gardă tot timpul. M-a învățat să…’ / Ce spune despre copii

Citește și: Cine este Darius Măcinic, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 42 de ani, este antrenor de judo și scrie poezii în timpul liber

Aflați pe Aeroportul Otopeni, Alex Bodi și Caterina, noua lui iubită au fost înconjurați de Polițiștii de la Frontieră, care i-au reținut pentru câteva minute. Alex Bodi le-a răspuns la toate întrebările, iar apoi a fost lăsat să urce în avion alături de iubita lui. Omul de afaceri a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, la check-in, locul de unde a pornit totul.

Alex Bodi, incident cu o angajată a aeroportului

Alex Bodi a întâmpinat probleme, în aeroport, la check-in, unde a ajuns să se certe cu o angajată, Omul de afaceri a dezvăluit că aceasta nu i-a vorbit frumos și că, mai mult, i-a spus că nu are bilete și nici loc în avion, cu toate că, spune el, rezervările fuseseră făcute. Apoi spiritele s-au încins, iar angajata aeroportului a chemat Poliția. În cele din urmă, lucrurile s-au rezolvat, după cum o dovedesc și imaginile postate din paradisul elen de Alex Bodi.

'Am ajuns cu bine în Mykonos, dar au fost niște probleme în aeroport, înainte de decolare. O doamnă de la bilete ne-a făcut probleme. A fost abuzivă, nu mi-a vorbit deloc frumos. Mi-a spus că eu nu am bilete, că nu am loc în avion, deși i-am excplicat că făcusem rezervările. Mi-a spus să mă dau deoparte, că sunt alții care așteaptă. Eu i-am spus c-o scot prin geam, dacă nu plec în Mykonos. Sigur, am glumit, n-o scoteam…

Mi-a spus apoi că va chema Poliția și a chemat-o. Cu polițiștii a fost un dialog civilizat, oamenii m-au întrebat care e problema, eu le-am explicat totul. Mi-au spus să mă liniștesc, că sunt mereu plângeri de genul ăsta, că e tensiune, lumea e încordată. Câteva minute a durat discuția, apoi am urcat în avion. Totul s-a rezolvat', a povestit Alex Bodi pentru Cancan.

De ce s-au despărțit Ema Uta și Alex Bodi

La sfârșitul lui iunie, Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit definitiv, deși se logodiseră de puțin timp și aveau planuri de căsătorie. După despărțirea de Ema Uta, Alex Bodi a declarat că între ei a existat o luptă de orgolii, de aceea nu au putut continua relația.

„Încăpățânarea noastră, orgoliul, ego-ul ăsta prostesc ne-au ținut departe, plus niște interpretări. Eu plecasem într-o parte, ea în alta, eu crezusem total altceva și până la urmă, dacă e ceva să fie, o să fie și se găsește o cale. În iulie făceam trei ani. Am stat despărțiți două luni și a mai fost anul trecut o lună. Nu au fost certuri, nu există certuri, toată lumea se gândește că ea în lumea ei are și ea un temperament, că instruiește o grămadă de fete în businessul ei, că trebuie să își impună și ea punctul de vedere, n-ai cum să fii un lider dacă nu ai un pic de autoritate, dar nu e femeia cu care să te cerți’, declara Alex Bodi, în podcastul misto by Bursucu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton