Alex Delea, despre finala Survivor All Stars: „Toată lumea care a rămas este foarte bună. După ce am ieșit, mi-au scos firele din genunchi și...”. A fost eliminat, recent, din competiție

 Dumba Gabriela
.

Alex Delea, despre finala Survivor All Stars. Alex Delea a câștigat finala Survivor, în urmă cu doi ani, iar la Survivor All Stars a fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți. Anul acesta, el nu mai are șanse să pună mâna pe marele premiu, căci a fost eliminat, recent, din show-ul difuzat la PRO TV. Înainte de marea finală, Alex Delea a făcut însă câteva dezvăluiri. Iată ce a spus!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alex Delea a fost eliminat de la Survivor All Stars 2024, deși fanii emisiunii credeau că este marele învingător. Concurenții rămași în competiție se luptă acum în cea mai dificilă etapă a competiției, toți sperând să se întoarcă în România cu marele premiu Survivor All Stars 2024.

1f8a5542-ce3e-4783-8dfc-b7fd2bd6c70c-21f8a5542-ce3e-4783-8dfc-b7fd2bd6c70c-2

Alex Delea, despre finala Survivor All Stars

Înainte de a fi eliminat din concurs, Alex Delea se declara foarte încrezător în forțele proprii și chiar se vedea ajungând în marea finală.

„În aceasta săptămână, la Survivor România All Stars, Zanni găsește un dinte pe care îl va folosi in Consiliu pentru a o proteja pe Ștefania Stanila. Ștefania Stefan, deținătoarea colanului de imunitate îl va propune pe Zanni pentru duel.

La votul colectiv, în urma unei strategii făcute de Zanni, Faimoșii rămași în competiție vor propune fiecare câte un Războinic, câte un concurent diferit. Astfel, la duel vor intra ca vot colectiv Delea, Ciobanu, Sorin și Robert și Zanni propus de Ștefania Stefan. În urma duelului, Delea va fi eliminat! De menționat, pe durata acestor jocuri, cu o singură excepție, la ultima imunitate, când ia și colanul, Iancu nu reușește să treacă de prima rundă în jocurile pentru imunitate.', au dezvăluit Viperele Vesele pe rețelele sociale.

Alex Velea dezvăluia, recent, când vor pleca concurenții în Republica Dominicană pentru marea finală:

„Am emoții, cu siguranță! Ne întoarcem pe data de 30, nu știu sigur data, dar finala va fi pe 30 mai! Toată lumea care a rămas este foarte bună, inclusiv eu, pentru că încă nu am plecat, se poate să fiu chiar eu câștigătorul! E greu să manifestez acum, dar o să fie o finală interesantă, cu siguranță.

Cu piciorul m-am recuperat imediat după ce am ieșit. Mi-au scos firele din genunchi și chiar acum o săptămână m-am simțit apt, dar deja este prea târziu.', a declarat Alex Delea pentru Playtech Știri, înainte să fie eliminat de la Survivor All Stars.

Citește și: Mihaela Borcea se reinventează la 54 de ani. Cum vrea să se transforme până la începutul verii: „Nu-mi propun sa ajung să întoarcă bărbații de pe stradă capul după mine'

Citește și: Ispite Insula Iubirii 2024. Cine sunt cele 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor testa cuplurile, în Thailanda

Alex Delea a dezvăluit cât de greu i-a fost la Survivor

„Am trăit în Medgidia până la vârsta de 12 ani, apoi am plecat în Spania, iar acum m-am întors în România, stând în București, în prezent. În Republica Dominicană, de data asta a fost mai dificil, dat fiind faptul că m-am accidentat. Am trecut prin momente mai dificile, dar așa a fost să fie, așa a fost sezonul. Nu sunt supărat, eu sunt bine!

Cu siguranță, data trecută m-am descurcat mai bine. Nu am avut timp să mă descurc mai bine, pentru că m-am accidentat prea repede. Eu sunt împăcat, sunt foarte bine, dar a fost un sezon diferit față de celălalt. A fost mai diferit pentru că am stat pe o insulă unde nu aveam cocos, nu prea aveam nimic… A fost o insulă de All Stars. Noi am crezut că o să fie mai bine, dar a fost mai rău.

Am slăbit, dar nu la fel de mult ca prima dată. Am slăbit undeva la 7,8 kilograme. Nu le-am pus la loc, pentru că mă îngraș foarte greu. Statul acolo, pentru că am stat acolo două săptămâni fără să fac nimic, a fost greu, dar acum, fiind acasă, încep să mă readaptez, să fac din nou sport și să mănânc cum trebuie', a declarat Alex Delea, despre Survivor All Stars, pentru Playtech Știri.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton