Alex Dobrescu nu se mai poate apropia de Cristina Cioran și de fetița lor. Actrița a obținut ordinul de protecție / Dobrescu a făcut show la tribunal, la bustul gol

 Tudorache Simona
.

Alex Dobrescu nu se mai poate apropia de Cristina Cioran și de fetița lor în următoarele zece luni. Actrița a obținut, astăzi, la tribunal, un alt ordin de protecție.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alex Dobrescu nu s-a dezmințit nici de această dată și a făcut show la tribunal. Fostul logodnic al Cristinei Cioran continuă să șocheze cu comportamentul lui. De această dată a rămas în bustul gol, după ce a renunțat la tricou, conform Spynews.ro.

alex-dobrescu-42-1alex-dobrescu-42-1

Cristina Cioran a obținut ordinul de protecție și acum își poate ține fostul iubit la distanță

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au întâlnit, din nou, în instanță. Vedeta a făcut apel și a contestat decizia magistraților de a nu prelungi ordinul de protecție împotriva lui Alex Dobrescu. Și a avut sorți de izbândă. Cristina Cioran nu se simțea în siguranță când știa că fostul ei partener de viață poate ajunge oricând la ea. Ba mai mult, nu își dorea ca micuța Ema să vadă cum tatăl ei îi agresează mama.

Am o echipă de avocați. Credeam că e foarte simplu, credeam că probele video sunt suficiente, doar că nu au fost, pentru că ele nu au fost acceptate de instanță din varii motive. Dosarul acela a putut fi consultat acolo pe loc, poate că nu ar fi fost rău să cerem amânare pentru că ordinul mergea în continuare, a spus Cristina Cioran la Xtra Night Show, cu câteva zile în urmă.

Alex Dobrescu a lovit un ziarist

Deși zile trecute a lovit un reporter de la Antena Stars, Alex Dobrescu neagă că a fost agresiv cu fosta lui iubită. Faptele îl contrazic, însă. „Singurele lucruri pe care le-am bătut în viață au fost covoarele, dar sunt atât de pacifist încât nu le-am bătut, m-am împăcat cu ele. Nici șnițelele nu le bat, gătesc șnițelele nebătute. Am un trecut infracțional, am fost condamnat în 2015, pe 26 iunie, pentru altruism. Sunt singurul deținut din istoria penitenciarelor care s-a eliberat sub jumătate din pedeapsă”, a spus Alex Dobrescu.

Alex Dobrescu va fi monitorizat de polițiști

Alex Dobrescu va purta o brățară la picior și va fi monitorizat tot timpul „Vă mulțumesc pentru susținere. S-a admis cererea, deci acest individ va purta brățară la picior și mi s-a încredințat fiica. Are ordinul de restricție și față de copil, așadar, așa cum am spus, am avut încredere în justiție și așa cum v-am spus, vă mulțumesc tuturor pentru toate mesajele. S-a admis cererea. Sunt foarte emoționantă și foarte fericită. E bine', a declarat Cristina Cioran, pe Instagram.

Citește și: Cristina Șișcanu câștigă mai mulți bani decât Mădălin Ionescu, dar crede că bărbatul trebuie să fie stâlpul casei: „Regulile diferă de la cuplu la cuplu”

Citește și: Cea mai bună ținută de până acum! Carmen Iohannis, lăudată pentru ținuta purtată în vizita diplomatică din Coreea de Sud: „Un gen de Jacqueline Kennedy, ca stil…”

Citește și: Horia Moculescu, marcat de moartea lui Naomy: „Mi-a interpretat piesa Salcia de vreo două ori. L-am cunoscut în toate ipostazele, și ca Florin și ca Naomy”

Citește și: David Pușcaș nu mai vorbește cu Luminița Anghel, dar îi duce dorul. Ce plan are să se împace cu ea: „E parte din mine mama. Văd defectele, văd și calitățile”

Cristina Cioran a sperat în dreptatea obținută astăzi

Marcată de situația prin care trece, Cristina Cioran mărturisea, ieri, că își pune toate speranțele în justiție. „Justiția este trează și eficientă și eu am încredere maximă, știu că se va face dreptate. Am și echipa mea de avocați. Importantă este fetița. Cine are copii și vrea să păstreze sănătatea mintală a copilului înțelege prin ce trec. Eu nu am obstrucționat niciodată relația dintre cei doi. Îmi pare rău ca fetița a asistat la ce a asistat', a mai spus vedeta.

Foto: Facebook, Spynews

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton