Alex Penescu, supraviețuitor Colectiv, după ce a suferit peste 50 de operații: "Se spune că Dumnezeu nu-ți dă niciodată mai mult decât nu poți duce. Deși este o vorbă, am testat-o pe pielea mea"

 Dumba Gabriela
.

Alex Penescu este unul dintre cei care se aflau în Clubul Colectiv, în seara de 30 octombrie 2015. Alex Penescu a fost 5 săptămâni în comă și a luptat pentru viața lui, reușind în cele din urmă să se numere printre supraviețuitorii incendiului de la Colectiv. Viața lui s-a schimbat, dar Alex Penescu a înțeles că trebuie să se focusese pe faptul că a reușit să scape cu viață, decât pe momentele grele din ultimii 9 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alex Penescu, unul dintre supraviețuitorii incendiului de la Colectiv, a făcut mărturisiri emoționante vizavi de schimbările care au apărut în viața lui după tragedia din 30 octombrie 2015. Alex Penescu a trecut supraviețuitorul incendiului peste perioadele grele din viața lui, dar și ce face în prezent.

alex-penescualex-penescu

Ce mai face Alex Penescu, unul dintre supraviețuitorii incendiului de la Colectiv

Alex Penescu, unul dintre supraviețuitorii incendiului de la Colectiv, a transmis că el consideră că viața vine cu partea ei de provocări și momente dificile.

„Momentele grele apar, din păcate, dar ține de fiecare dintre noi să găsim resursele, modalitățile necesare și ajutorul celor din jur să le depășim și să încercăm să scoatem binele din aspectele pozitive. Sunt și momente de descurajare, sunt și momente de speranță, dar ține de tine cum te raportezi la evenimentele mai plăcute sau mai neplăcute prin care treci', a spus Alex Penescu.

Supraviețuitorul incendiului de la Colectiv a mărturisit că, de-a lungul vieții, a întâmpinat perioade în care s-a simțit copleșit de schimbări, gândindu-se că lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel ca în trecut.

„Am avut multe momente în care m-am gândit că totul s-a schimbat, nu va mai fi nimic ca înainte și, într-adevăr, multe lucruri nu mai sunt ca înainte, dar asta nu înseamnă că nu sunt bune în felul lor', a mai adăugat el la Antena Stars.

Citește și: Mama lui Alexis, una dintre victimele de la Colectiv, mărturisiri cutremurătoare despre pierderea fiicei sale: „Părul îi era foarte ars, era intubată și…’

Citește și: Familiile victimelor de la Colectiv primesc despăgubiri, la șapte ani de la tragedie. Câți bani primește un părinte pentru fiul său, din partea statului român

Citește și: Cristi Filipescu, toboșarul rănit în incendiul de la Colectiv, declarații după sentința judecătorilor: „Cei din mormânt nu au liniște oricum’

Alex Penescu a mărturisit că este recunoscător pentru tot ce are acum, dar și pentru faptul că Dumnezeu l-a salvat din flăcările incendiului de la Colectiv: „Se spune că Dumnezeu nu-ți dă niciodată mai mult decât nu poți duce. Aș considera că focusul trebuie să fie pe sfârșitul victorios al unui drum, decât pe greutățile întâlnite pe parcursul drumului. Deși este o vorbă, eu am testat-o pe pielea mea'.

Alex Penescu a suferit mai bine de 50 de operații după tragedia de la Colectiv

În urma incendiului de la Colectiv, 64 de persoane și-au pierdut viața și aproape 200 au rămas cu sechele grave, străduindu-se acum să își pună viața pe un făgaș normal, atât cât este posibil. Alex Penescu a trecut deja prin zeci de intervenții chirurgicale, dar chinul lui nu s-a terminat aici.

„Am peste 50 de operații. Câte o să urmeze cine știe? Cele care s-au întâmplat cât eram internat, inclusiv în cele cinci săptămâni de comă, acolo numărul nu îl mai știu, estimez la câteva zeci de intervenții și cele de la momentul externării până acum care ultima oară când le-am numărat cred că erau vreo 30, 31, 32 de operațiia declarat Alex Penescu acum ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton