Alex Pițurcă sare în apărarea Cristinei Ich, după ce a fost acuzată că îl neglijează pe fiul lor: "Este o prea mare nedreptate"

 Dumba Gabriela
.

Alex Pițurcă a simțit nevoia să intervină, după ce Cristina Ich a fost acuzată în online că îl neglijează pe fiul lor și petrece tot timpul cu noul iubit. Acesta infirmă zvonul că mama lui este cea care îl crește pe Noah, precizând că fosta lui iubită este foarte implicată în viața copilului, indiferent ce se spune despre ea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Cristina Ich și Alex Pițurcă și-au refăcut amândoi viața după despărțire, însă au rămas în relații bune de dragul fiului lor în vârstă de cinci ani. Alex Pițurcă a fost mereu discret atunci când a venit vorba de viața lui personală, iar astăzi a reacționat după ce s-a speculat că Noah ar fi crescut de mama lui.

Ana-Radu-și-soțul-nașii-lui-NoahAna-Radu-și-soțul-nașii-lui-Noah

Alex Pițurcă îi ia apărarea Cristinei Ich, acuzată că își neglijează copilul

Deși nu îi stă în fire să expună pe rețelele de socializare detalii din viața privată, Alex Pițurcă a simțit nevoia să intervină în scandalul care o are în centru pe fosta lui iubită și, totodată, mamă a fiului său, Noah. Alex Pițurcă precizează că nu mama lui îl crește pe fiul său, ci Cristina.

„Salutare tuturor! Știți că nu am vorbit niciodată despre viața mea personală, astăzi va fi prima oară și poate ultima oară când o voi face și voi dezimți un articol. Este vorba despre faptul că Noah ar fi crescut de mama mea și că Cristina își neglijează copilul.

Deci, nimic mai neadevărat, orice se poate spune despre Cristina, dar despre faptul că își neglijează copilul este o prea mare nedreptate. Am ținut să dezmint acest lucru și să iau atitudine dat fiind faptul că este Noah la mijloc. Am fost scurt și la obiect', a spus Alex Pițurcă pe rețelele de socializare.

În prezent, ei se focusează împreună la creșterea băiețelului lor. „Relația mea cu Alex a fost tot timpul mai întâi de prietenie și abia după de altă natură. Am construit în timp o relație durabilă, sănătoasă, bazată pe încredere, așa cum cred că ar trebui să existe între oricare doi părinți ai unui copil.

Independent de orice, în centrul universurilor noastre este Noah – un copil dorit, extrem de iubit, care a venit la momentul potrivit pentru a da un sens mai complex și mai complet vieților noastre', a spus recent, pentru Spynews, Cristina Ich, care s-a despărțit de Alex Pițurcă din cauza nepotrivirii de caracter.

Citește și: De ce a decis Karmen Minune să nu-și înscrie momentan fetița la școală: „Mi-a fost milă de ea…’. Sofia repetă grupa mare

Citește și: A murit Carol Mălinescu, realizatorul emisiunii radio „150 de cuvinte’: „Vocea sa de bas-bariton modela cuvintele într-o măsură apreciabilă’

Citește și: Claudia Pătrășcanu susține că are dovada că băieții ei și ai lui Gabi Bădălău vor să stea cu ea: „Câtă suferință! Un copil e sincer, s-a filmat singur, pe ascuns

Cristina Ich i-ar fi furat soțul celei mai bune prietene

Cristina Ich formează un cuplu cu fiul lui Don Pepe, un celebru milionar din București. Acesta era, însă, însurat cu Bianca, cea mai bună prietenă a acesteia. Conform Cancan, bărbatului i s-ar fi aprins călcâiele după fosta iubită a lui Alex Pițurcă, în urmă cu mai bine de un an, în Franța, în timpul petrecerii pe care acesta o organizase cu ocazia zilei de naștere a Biancăi.

Cristin Ich a făcut și primele declarații în ceea ce privește triunghiul amoros, mărturisind că nu a despărțit pe nimeni, fiind vorba doar de o situație înțeleasă greșit.

„Și ce pot eu să fac? Nu trebuie să comentez nimic despre viața mea personală. Nu am făcut-o niciodată. Și ce, e extraconjugală, e căsătorit cu cineva? Nu vreau să comentez absolut nimic. Sunt o femeie liberă, pot să fiu cu cine îmi doresc și, atât timp cât cineva este liber, adică un bărbat este liber, eu pot să fiu cu acel bărbat. Punct.

Nu există nicio relație extraconjugală. În niciun caz relația noastră nu a început când el era căsătorit. Noi ne cunoșteam, dar, în niciun caz… Nu a fost nicio infidelitate, nicio înșelătorie și așa mai departe', a spus Cristin Ich pentru cancan.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton