Alex Pițurcă s-a afișat în club cu un model, după despărțirea de Cristina Ich. Cum a fost surprins în compania tinerei de 21 de ani

 Oana Pantazi
.

Alex Pițurcă s-a afișat în club cu un model, după despărțirea de Cristina Ich. Mama fiului său este istorie, fiul lui Victor Pițurcă a făcut o nouă cucerire! Recent, acesta și tânăra în vârstă de 21 de ani au fost surprinși în ipostaze tandre într-un club.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

După ce s-a despărțit de superba Cristina Ich, mama fiului său, Alex Pițurcă a bifat o nouă cucerire, de data asta un tânăr model în vârstă de doar 21 de ani. Iată cum s-au afișat cei doi într-un club bucureștean!

piturcapiturca

Alex Pițurcă s-a afișat în club cu un model, după despărțirea de Cristina Ich

Alex Pițurcă și Cristina Ich au avut o relație longevivă, în urma căreia a venit pe lume adorabilul lor fiu Noah, acum în vârstă de 4 ani. După mai multe despărțiri și împăcări, cei doi și-au spus adio și, după câte se pare, Alex Pițurcă a trecut deja mai departe… Recent, acesta s-a pozat în club alături de o frumusețe exotică. Tânăra, în vârstă de 21 de ani, este model, se numește Denisa Lin și este pe jumătate chinezoaică.

Citește și: Cristina Ich sare în apărarea Andreei Bostănică, după ce Ilinca Vandici a criticat-o pentru opulența pe care o afișează: „Nu poți, după ce ai făcut toate greșelile pe care le condamni, să vii să…’

Citește și: Cristina Ich merge la terapie pentru a remedia problemele din relația cu Alexandru Pițurcă: „Femeia ține căsnicia, nu bărbatul. Dacă tu nu vii acasă câteva zile înseamnă că…’

Imaginile au fost postate chiar de către Alex Pițurcă, în mediul online, iar cei doi par extrem de apropiați, limbajul mimico-gestual vorbind de la sine despre chimia dintre ei. De altfel, fiul fostului selecționer i-a dat tag la poză Denisei, dovedind că nu are nimic de ascuns.

Denisa este cunoscută în lumea fashionului, dar și în mediul online, unde a postat primele videoclipuri pe când avea doar 13 ani.

Cristina Ich s-a despărțit de Alex Pițurcă în urmă cu două luni

După o relație tumultuoasă, plină de despărțiri și împăcări, Cristina Ich și Alex Pițurcă și-au spus din nou adio, în iulie, după ce, în urmă cu o lună, el a fost surprins alături de fiica Andreei Berecleanu. Creatoarea de conținut a făcut anunțul, dar a subliniat că a rămas în relații de prietenie cu fostul partener, având în vedere că la mijloc se află și fiul lor.

Relația dintre Cristina Ich și Alex Pițurcă a fost marcată de numeroase despărțiri și împăcări. În 2022, celebra influenceriță anunța că nu mai formează un cuplu cu tatăl fiului ei, după câțiva ani împreună. Nu a durat mult până s-au întors unul la celălalt, fiind surprinși în ipostaze pasionale într-un club din București, în toamna anului trecut. Din păcate, deznodământul nu avea să fie unul fericit, cei doi despărțindu-se din nou.

„Eu și Alex nu mai formăm un cuplu, dar suntem cea mai bună echipă, cei mai buni prieteni și, în măsura principiilor și puterii noastre, încercăm și până acum considerăm că am și reușit, să fim cei mai buni părinți pentru Noah.

Suntem conștienți că fiecare apariție publică, împreună sau separat, va fi speculată, interpretată și povestită mai departe la discreția emitenților, dar de cele mai multe ori citim și discutăm împreună știrile despre noi – sunt rare ocaziile în care nu ne amuzăm copios pe seama lor’, a declarat ea pentru spynews.ro.

„Alex a fost tot timpul un bărbat râvnit de femei”

Celebra influenceriță spune că știa, de la începutul relației, că Alex Pițurcă este un bărbat râvnit. Cu două luni în urmă, fostul ei iubit a fost surprins alături de Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu. Acesta a condus-o pe tânără la domiciliul său din zona de Nord a Capitalei.  

„Alex a fost tot timpul un bărbat râvnit de femei, fără să conteze sau să fie necesar să le categorisim în cunoscute sau anonime. Și, lăsând modestia deoparte (lucru pe care nu l-aș face, de exemplu, într-o apariție TV), nici în cazul meu nu a fost prea diferit. Am știut de la început cine suntem și cu ce „bagaje’ venim în relație, am evaluat și am estimat din timp potențialul de știre a oricărui gest făcut de noi sau a oricărei păreri emise de alții’, a mărturisit aceasta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton