Alex Velea a fost înlocuit de Andrei Ștefănescu la Acces Direct: ”Când încep momentele de divertisment...”

 Stamen Diana
.

Schimbări peste schimbări la Antena 1. Alex Velea a fost înlocuit de Andrei Ștefănescu la Acces Direct, iar acesta se descurcă de minune în rolul de co-prezentator. Artistul se va ocupa doar de partea de divertisment, pentru că simte că nu s-ar descurca pe social.

La început de săptămână Simona Gherghe a făcut anunțul că Alex Velea nu va mai face parte din echipa Acces Direct. Nu a durat mult, pentru că în locul cântărețelui a venit Andrei Ștefănescu. Dan Capatos a mărturisit în emisiunea sa că a lui a fost ideea cu această înlocuire.

'Știe toată lumea că sunt campionul gafelor. Ai debutat la ora 17.00?! Nu mai e un secret? Co-prezentatorul Simonei Gherghe, în locul lui Alex Velea, începând cu acest sezon este Andrei Ștefănescu. El intră doar pe părțile de divertisment ale emisiunii. O idee pe care mi-au furat-o șefii și au plasat-o la Acces Direct.', a spus Dan Capatos.

Mai mult, artistul a dezvăluit că el va fi în emisiune doar când vor avea loc momentele de divertisment. Andrei Ștefănescu a declarat că sigur nu ar putea fi serios atunci când vor fi prezentate cazurile sociale.

'Am avut două apariții pentru acum. A fost drăguț. Pe finalul emisiunii, atunci când încep momentele de divertisment ale emisiunii. Nu mă ajută fața pentru cazurile sociale. Îți dai seama cum aș arăta eu serios lângă Simona? Nu cred că aș face față să stau să discut…', a declarat Andrei Ștefănescu.

Motivul pentru care Alex Velea a renunțat la contractul cu Antena 1

A fost o adevărată supriză când s-a aflat că Alex Velea va fi co-prezentatorul Simonei Gherghe la Acces Direct. Și plecarea artistului de la Antena 1 este o veste neașteptată. Alex Velea a decis să plece de la Acces Direct, pentru că nu mai are timp să se ocupe și de asta, cariera lui muzicală fiind cea care îi ocupă cel mai mult timp.

Citește și: Simona Gherghe a ales numele băiețelului. Cum îl va pe chema pe cel de-al doilea copil al prezentatoarei TV: 'Ca să păstrăm tradiția…'

Citește și: Alex Velea pleacă de la Acces Direct. Artistul renunță la colaborarea cu Antena 1

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton