Alex Velea, apel disperat către toată lumea: ”Oferim 10.000 de euro celui care îl găsește”

 Stamen Diana
.

Recent, Alex Velea a întâmpinat probleme destul de grave, pentru că laptop-ul pe care avea proiecte foarte mari și valoroase a dispărut. Artistul a făcut un apel disperat către toată lumea și le cere să-l ajute să-l găsească, iar cel care îl va returna va primi o recompensă.

Alex Velea este dispus să scoată din buzunar 10.000 de euro pentru cel care găsește laptop-ul. Zilele trecute, artistul trebuia să lanseze albumul 10 din 10, la care muncise alături de cei din Golden Gang. Din păcate, acest lucru nu s-a mai putut întâmpla, pentru că laptop-ul cu proiectul a dispărut, iar în mod sigur cineva l-a luat.

'Cu părere de rău vreau să vă spun că ne-a 'dispărut' laptop-ul pe care aveam albumul Golden Gang – 10 din 10, pe care trebuia să-l lansăm azi. Nu e vorba despre valoarea laptop-ului, cât despre valoarea proiectului. De aceea, oferim 10.000 de euro celui care îl găsește.', a fost mesajul pe care Alex Velea l-a transmis.

Alex Velea ar mai face televiziune

Artistul a fost co-prezentator la ‘Acces Direct’, însă din cauza faptului că are un program extrem de încărcat, iar tot timpul este pe drumuri cu concertele, acesta nu a mai putut continua acest proiect în televiziune. Alex Velea nu ar zice nu unui nou proiect de televiziune.

'Aș mai face televiziune, da, dar nu zilnic. Îmi fragmentează orarul și nu pot să mai merg la studio. Am scris toate piesele de când am luat vacanță. Am muncit mult, am compus în ultima perioadă, dar mi-a fost dor de studio', a declarat Alex Velea în cadrul emisiunii Răi da buni’.

Citește și: Alex Velea și-a făcut tatuaj cu chipul fetiței Antoniei. Maya are o relație bună cu artistul / EXCLUSIV

Citește și: EXCLUSIV în VIVA! de Februarie – Antonia şi Alex Velea plănuiesc nunta. Adevărul despre divorţul ei de Vincenzo Castellano și custodia fetiței!

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton