Alex Velea, declarații dure după ce Zanni a câștigat Survivor: „Unii chiar nu l-ați «halit» la început, unii sunteți «fani» că e cool”

 Lăstun Ana Maria
.

Alex Velea nu s-a mai abținut și a postat o serie de declarații dure pe rețelele de socializare, după ce Zanni a câștigat Survivor România. Artistul și Antonia i-au fost alături lui Zannidache necondiționat, iar acum a răbufnit la adresa celor care pretind că se bucură de victoria protejatului său.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Alex Velea a fost invitat la numeroase emisiuni pentru a-l susține pe Zanni, iar tânărul a reușit o adevărată performanță și a câștigat Survivor România 2021. Alături de Antonia, Alex Velea a creat o campanie în mediul online pentru a-l ajuta pe Zanni să obțină victoria. Zannidache a reușit să impresioneze publicul prin determinarea de care a dat dovadă pe parcursul competiției, iar fondatorul Golden Boy Society (grup în care activează și câștigătorul Survivor) a transmis un mesaj dur pentru toți „fanii' învingătorului.

Citește și: Fulgy, un nou derapaj la adresa lui Alex Velea: „Dacă mai dă ochii cu mine îl bag în cărucior”

Citește și: Ce mesaj i-a trimis Alex Velea lui Sebastian Chitoșcă, „fratele' lui Zanni de la Survivor

Citește și: Cum a reacționat Elena Marin după ce Zanni a câștigat Survivor 2021: „Am fost luați de val'

Citește și: Ce face Zanni cu premiul de 50.000 de Euro câștigat la Survivor: „Vreau să mă mut de la cămin!'

Astfel, Alex Velea a declarat că există multe persoane care doar pretind că i-au fost alături lui Zanni și l-au susținut la Survivor. În realitate, potrivit spuselor artistului, mulți dintre cei care se declară simpatizanții lui Zanni nu i-au fost alături întotdeauna. Ba mai mult, aceștia erau „hateri' la începutul competiției și cântărețul este de părere că au devenit fani în momentul în care Zanni a câștigat Survivor, doar pentru că a obținut victoria.

alex-velea-declaratii-dure-dupa-ce-zanni-a-castigat-survivor-1alex-velea-declaratii-dure-dupa-ce-zanni-a-castigat-survivor-1

Alex Velea, mesaj tranșant după ce Zanni a câștigat Survivor

„Este «amuzant» cum unii oameni ne mulțumesc mie și Antoniei că îl susținem pe Zanni. Fără să fiu prea posesiv, noi vă mulțumim vouă fiindcă voi ați apărut acum în ultimele luni. Noi suntem lângă Zannidache din «ziua 1».

Unii chiar nu l-ați «halit» la început, unii sunteți «fani» că e cool mai ales în postura de acum. Așa că hai să nu ne mai comparăm sentimentele. Merci. Vă mulțumesc că îl susțineți pe Zannidache', a scris Alex Velea, pe rețelele de socializare.

Alex Velea, primele declarații după ce Zanni a obținut victoria

„Suntem foarte fericiți că a câștigat băiatul nostru. Ne-am dorit din inimă să se întâmple așa. De la începutul competiției am fost optimiști și l-am susținut, era normal, și am crezut că o să câștige. L-am văzut cum se comportă pe trasee, cum se comportă cu colegii. A înfăptuit tot ce era de înfăptuit în emisiunea asta. S-a descurcat din punct de vedere sportiv și din punct de vedere social.

Îl felicităm și pe Andrei, că a fost un copil bun, un sportiv extraordinar. Zanni a adus mai multe puncte și a fost mai bun. Zanni a fost veteran și a luptat până la final. Chiar dacă de multe ori nu și-a pus filtru sentimentelor și gândurilor și a spus tot ce a gândit, dar per total suntem extrem de mândri. Mulțumim celor de acasă că l-ați susținut. Ăsta e începutul unei cariere de succes. Dumnezeu a fost lângă el', a declarat Velea, la scurt timp după ce Zanni a fost ales câștigătorul Survivor.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton