Alex Velea a refuzat să vină la nunta lui Smiley cu Gina Pistol din cauza lui Mario Fresh: "Îl consideră dușman, nu iartă, nu uită" / Ce s-a întâmplat între cei doi artiști

 Radulescu Ruxandra
.

Alex Velea a refuzat să vină la nunta lui Smiley cu Gina Pistol, din cauza lui Mario Fresh. Nunta dintre Smiley și Gina Pistol a fost unul dintre cele mai importante evenimente din showbiz, însă mulți s-au mirat că de la eveniment a lipsit chiar Alex Velea, prietenul de viață al artistului. S-a crezut, inițial, că Smiley și Alex Velea s-au certat. Se pare că Velea nu a venit la nunta lui Smiley cu Gina Pistol, pentru a nu da ochii cu Mario Fresh.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Alex Velea a refuzat să vină la nunta lui Smiley cu Gina Pistol, din cauza lui Mario Fresh. În luna mai a acestui Smiley și Gina PIstol și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii superbe. Marele absent de la nunta Ginei Pistol cu Smiley a fost Alex Velea, unul dintre cei mai buni prieteni ai juratului de la „Vocea României”. Mulți au cezut că Smiley și Alex Velea ar fi certați, însă nu acesta este motivul. Alex Velea nu a mai venit la nunta lui Smiley, deoarece nu a vrut să aibă de-a face cu Mario Fresh, partenerul Antoniei, fiind în continuare supărat pe acesta.

img-24img-24

Alex Velea a refuzat să vină la nunta lui Smiley cu Gina Pistol, din cauza lui Mario Fresh

După mai multe speculații despre motivul pentru care Alex Velea a lispit de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol, iată că surse din anturajul artiștilor au făcut declarații pentru Cancan.ro. Alex Velea a fost invitat de vechiul său prieten Smiley la nuntă și chiar a confirmat. Velea s-a răzgândit în ultimul moment când a aflat că vine și Mario Fresh, cei doi fiind mari „dușmani”.

Citește și:De ce merg Cornelia și Lupu Rednic în pelerinaj pe Muntele Athos și în Israel, la Mormântul Sfânt: „Decât să mă duc undeva să stau la plajă, îmi încarc inima și sufletul…’ / EXCLUSIV

Citește și:Minodora a răbufnit la adresa unui fan, după un concert susținut pe litoral: „Jignirile pe nedrept… nu permit'

„Sigur că Smiley l-a invitat, iar Alex a și confirmat, de altfel. Gina avusese grijă să-l așeze la masă cu alți cunoscuți, pentru ca atmosfera să fie una cât mai prietenoasă. Cu o zi înainte, însă, Velea a anunțat că nu mai vine. Motivul? Era foarte supărat că vine și Mario Fresh, pe care îl consideră dușman. Alex este un om tare bun, dar este și pricinos, nu iartă și nu uită. I-a spus lui Smiley că el nu poate să fie în același loc cu Mario, cu atât mai mult că la petrecere urma să vină și Moșoiu, fostul său impresar, o altă persoană cu care e la cuțite. Smiley a insistat, i-a spus că nu trebuie să interacționeze cu ceilalți în mod direct, că-l așează într-un alt colț al sălii. Nu a fost cu putință să-l convingă. Smiley nu s-a supărat, deși în adâncul sufletului său nici bine nu avea cum să-i pice', ne-au mărturisit surse din anturajul celor doi.

De ce s-au certat Alex Velea și Mario Fresh: „De la nesimțire la vedetisme…”

Mario Fresh și Lino Golden au ajuns la București pe când erau adolescenți, iar Alex Velea a fost cel care le-a îndrumat pașii în industria muzicală. Velea i-a ajutat să scoată hit-uri și să devină cunoscuți publicului larg. Lino Golden și Mario Fresh chiar au locuit o perioadă în casa lui Velea și a Antoniei. Ruptura dintre Alex Velea și Mario Fresh s-a produs în urmă cu doi ani, aceștia făcând declarații dure unul la adresa altuia. Mario și Lino nu erau mulțumiți de felul în care Alex le manageria cariera , așa că au decis să o ia pe un drum separat. Velea s-a simțit jignit și le-a transmis un mesaj vehement:

'De la nesimțire și vedetisme gratuite din partea lor. Pentru mine e un subiect închis. Cineva e acolo Sus și le vede pe toate', declara cântărețul pe atunci.

Gina Pistol a uitat să arunce buchetul miresei la nunta cu Smiley

Nunta Ginei Pistol și a lui Smiley a ținut primele pagini ale ziarelor, fiind un eveniment monden spectaculos, unde au participat sute de vedete. Frumoasa prezentatoare TV a avut grijă ca totul să fie organizat chiar și în cel mai mic detaliu, mai ales când a venit vorba de petrecerea de nuntă de la Snagov. Așa a și fost, iar toți cei prezenți au rămași surprins de ceea ce au văzut. Cu toate acestea, Gina Pistol a omis un singur lucru, și anume tradițiile. Nu doar că nu a vrut să se lase furată de la nuntă, cum se obișnuiește, ci a uitat și de aruncatul buchetului de mireasă, obicei pe care voia să-l facă, cel puțin pentru amuzament.

‘M-am luat cu distracția și am uitat să arunc buchetul…’, a scris Gina Pistol, recent, pe pagina ei personală de Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton