Alex Velea pleacă de la Acces Direct. Artistul renunță la colaborarea cu Antena 1

 Stamen Diana
.

Alex Velea pleacă de la Acces Direct, iar decizia i-a aparținut chiar cântărețului. De astăzi, 7 ianuarie, Simona Gherghe va prezenta singură emisiunea, așa cum a făcut-o și până acum. După doar câteva luni de colaborare cu Antena 1, Alex Velea a decis să se retragă de la acest job.

A fost o adevărată supriză când s-a aflat că Alex Velea va fi co-prezentatorul Simonei Gherghe la Acces Direct. Și plecarea artistului de la Antena 1 este o veste neașteptată. Alex Velea a decis să plece de la Acces Direct, pentru că nu mai are timp să se ocupe și de asta, cariera lui muzicală fiind cea care îi ocupă cel mai mult timp.

Simona Gherghe va intra în concediu de maternitate

Simona Gherghe va intra în concediu de maternitate în primăvara anului 2019 deoarece în luna mai va naşte, aşa au informat-o medicii. Despre „Acces Direct', ea a povestit că nu ştie exact când va pleca. Se simte momentan foarte bine, dar probabil în aprilie 2019 va lua o pauză.

„Nu ştiu, nu ştiu nici asta. Nu mi-am propus. Mă simt bine, adică la Ana… Da, o să fiu aici (n.r. la începutul anului 2019). La Ana am intrat în concediu puţin mai repede decât ar fi trebuit pentru că într-adevăr mă simţeam foarte rău.

Eu sarcina aceea am dus-o greu. Mi-am făcut injecţii în burtă de la prima zi până am născut. Singură mi le făceam, în fiecare seară. 8 luni şi un pic, cât am ţinut sarcina. Acum n-am nicio problemă. E în funcţie de cum să simt, dara cum mă simt bine', a declarat Simona Gherghe la Antena 1.

Citește și: Scandal între Alex Velea şi nașul lui, soțul Andreei Bănică: au ajuns la Tribunal și nu și-au mai vorbit

Citește și: Când pleacă Simona Gherghe de la 'Acces Direct'? Prezentatoarea TV, însărcinată pentru a doua oară, a făcut primele declaraţii

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton