Alex Velea și-a făcut tatuaj cu chipul fetiței Antoniei. Maya are o relație bună cu artistul / EXCLUSIV

 Stamen Diana
.

O poveste pătimașă de dragoste cu intrigi întortocheate, ca într-un scenariu complex al unui film. Deși sunt puțini cei care acordau șanse relației lor, Antonia și Alex Velea au supraviețuit trecerii timpului, consolidându-și iubirea odată cu apariția celor doi băieți. Drumul spre fericire este adesea anevoios, dar poate tocmai obstacolele sunt cele care au construit, din Antonia și Alex Velea, un cuplu indestructibil.

Știu că vorbești cu Maya aproape zilnic pe rețelele de socializare. Cât de des v-ați văzut în ultima perioadă și cum decurg întâlnirile voastre?

Cât de des putem, cât de des pot eu. Cel mai recent am fost în decembrie și urmează să mergem iar în februarie. Întâlnirile sunt pline de emoție în prima parte și pline de energie, după. Mai greu este la sfârșit, când trebuie să ne luăm la revedere.

Alex, ai mers și tu cu Antonia să o vizitezi pe Maya, iar imaginile publicate de tine pe Instagram arată că vă înțelegeți foarte bine. Cum este relația dintre tine și Maya?

Alex: Am fost de foarte multe ori, însă nu de câte ori mi-aș fi dorit eu, pentru că mi-e foarte, foarte dragă și cred că sentimentul este reciproc. Când eram puști, nu-mi imaginam situația asta, dar acum, fiind pus în fața faptului împlinit, îmi place totul.

Antonia: Ei au avut o chimie de la început. Maya fiind copil, știi cum sunt copiii, simt oamenii, iar pe el l-a simțit un om bun. Iar Alex este topit după copii și a fost ca și cum se cunoșteau deja. Recent, Alex și-a făcut un tatuaj cu fața ei și a fost ceva wow pentru mine, am rămas fără cuvinte.

Cum percepe Maya toată această situație și faptul că vă vedeți rar?

Antonia: Ne vedem cât de des se poate și mi-aș dori să poată veni și ea în țară. Lucrăm la acest lucru, așa cum am zis.

Coperta VIVA! februarie

Coperta VIVA! februarie

Citește și: EXCLUSIV în VIVA! de Februarie – Antonia şi Alex Velea plănuiesc nunta. Adevărul despre divorţul ei de Vincenzo Castellano și custodia fetiței!

Citește și: Antonia și Alex Velea nu pot ieși din țară cu copiii. Vincenzo Castellano îi împiedică: 'Trebuie să li se facă actele'

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton