Alex Velea și Connect-R s-au împăcat după mulți ani și și-au cerut iertare unul altuia: "Iubirea conține iertare"/"Ai făcut prea multe prostii în viața asta ca să mă supăr pe tine!"

 Dumba Gabriela
.

Alex Velea și Connect-R au fost ca frații până acum câțiva ani, când orgoliile profesionale i-au făcut să rupă prietenia. Recent, însă, cei doi artiști s-au împăcat și au avut puterea să-și ceară iertare unul altuia. Alex Velea i-a transmis lui Connect-R că îl iubește foarte mult și nu se poate supăra pe el pentru totdeauna, iar acesta din urmă a subliniat și el că iubirea înseamnă iertare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alex Velea si Connect-R au rupt colaborarea dupa turnarea videoclipului la piesa „Dacă dragostea dispare”, iar motivul ar fi fost din cauza drepturilor de autor. Se întâmpla în anul 2007. Timp de șase ani nu și-au mai vorbit, însă în anul 2013, Mihai Morar a reușit să-i împace în emisiunea pe care o prezenta la vremea aceea, „Răi da’ buni”. Ulterior, relația dintre ei s-a răcit din nou.

connconn

Connect-R și Alex Velea s-au împăcat. Ce și-au spus după atâția ani

Ieri seară, pe scena unui eveniment de la Romexpo, unde și Connect-R a susținut un concert, s-a întâmplat un lucru memorabil pentru fanii săi. La un moment dat, pe scenă a urcat și Alex Velea și cei doi artiști și-au strâns mâinile. Au cântat hiturile cu care au spart topurile, iar apoi și-au cerut iertare unul față de altul, după ani de zile în care au fost în conflict:

„Alex Velea: Sunt foarte fericit. Îți mulțumesc că m-ai invitat în seara asta, îmi era dor să fiu alături de tine pe scenă, te iubesc rău de tot.

Chiar dacă viața ne-a separat de multe ori, am luat-o pe căi diferite, mereu te-am iubit ca pe fratele meu mai mare și îți mulțumesc că ești fratele meu și ții la mine, știu cât de mult mă iubești. Te respect, te apreciez pentru tot ce ai făcut în viața asta. Și ce se întâmplă în seara asta e încă o dovadă că lumea te iubește și mai mult de atât, Dumnezeu te iubește. Connect-R e idolul unei generații.

Connect-R: În primul și primul rând, iubirea conține iertare. Eu te rog frumos să mă ierți pentru tot ce a fost vreodată în trecut.

Alex Velea: Ai făcut prea multe prostii în viața asta ca să mă supăr pe tine, să mor eu.

Connect-R: Timp de 5-6 ani probabil, cred că s-a desfășurat probabil în industria muzicală, și fără să o spun spre slava noastră, ci doar spre Slava Bunului Dumnezeu, am fost un fel de Ronaldo și Messi.

Citește și: ‘Măi, iubitule, nu puteai și tu să-i îmbraci mai frumos? Ai crezut că mă mărit a doua oară cu tine?’ Ce i-a spus Adela Popescu lui Radu Vâlcan, la Sala Palatului, când și-a văzut copiii pe scenă / EXCLUSIV

Citește și: Ana Bodea vrea să își întemeieze o familie cu Valentin Butnaru și așteaptă cererea în căsătorie. Ce diferență de vârstă există între ei: „Cred că cel mai mult admir sufletul lui'

Citește și: Fiul Monicăi Anghel a fost victima bullying-ului: „Diferența o fac părinții. Nu a fost nevoie să mă prind, pentru că el a venit și mi-a spus…’. Cu ce se ocupă acum Aviv / EXCLUSIV

Ce spune Connect-R anul trecut despre relația cu Alex Velea

Connect-R spunea, anul trecut, care este relația sa cu Alex Velea. Acesta susține că fiecare dintre ei a avut nevoie să evolueze separat, iar conflictul pe care l-au avut a fost dat uitării.

„S-a dovedit că orice scenă era neîncăpătoare pentru amândoi. Fiecare acum avem scenele noastre separate. Și Velea e monstru de talent, cu o energie vie. Pot spune cordiale, evident, ne mai salutăm, când ne vedem nu-i nicio ranchiună, am trecut peste tot.

Pasul s-a făcut de la sine. Faptul că nu-mi mai amintesc cine a făcut primul pas denotă că orice a fost conflict între noi, mai demult sau spre recent, a încetat probabil a doua sau a treia zi, pentru că ne leagă mult prea multe amintiri, experiențe împreună…Eu zic că-i chiar dragoste ce a fost', a declarat Connect-R pentru viva.ro.

Connect-R a mărturisit că au existat momente când nu a știut cum să gestioneze neînțelegerile cu anumiți colegi de breaslă, susținând că a învățat câte ceva din fiecare greșeală pe care a făcut-o.

„Conflictele nu au fost cu ceilalți. Niciodată nu va fi despre ceilalți, ci tot timpul vor avea legătură cu tine, și nu într-un mod egoist. Nu e despre ce ți se întâmplă ție din partea celorlalți, ci despre cum reacționezi tu la ce ți se întâmplă ție din partea celorlalți. Tot timpul a fost despre cum ai gestionat tu experiențele din viața ta. Dar până nu faci o bubă, nu-ți dai seama. Trebuie să afli, trebuie să greșești mai întâi', a mai declarat Connect-R.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton