Alex Velea de la Asia Expres șochează: „Dacă eram gay, mă căsătoream cu Smiley”

 Lupescu Anca
.

Alex Velea, concurent la Asia Express, a făcut o declarație surprinzătoare. Cântărețul a declarat că dacă ar fi fost homosexual s-ar fi căsătorit cu Smiley, bunul său prieten.

A-1840295-1551022726-8870.jpegA-1840295-1551022726-8870.jpeg
Citește și: Alex Abagiu și Radu Vlăduț au câștigat proba de imunitate în Asia Express, sezonul 3


Întrebat ce părere ai despre oamenii din comunitatea gay, Velea a răspuns: „Dacă eu eram gay, mă căsătoream cu Smiley, aşa mult îl iubesc! Lăsând gluma la o parte, vreau să subliniez că Smiley este unul dintre cei mai importanţi oameni din viaţa mea. Îl respect enorm şi formăm o echipă extraordinară la studioul Hahaha Production'.


Declarația este una mai veche, însă a apărut din nou în spațiul public, după ce Abi Talent l-a numit în mod peiorativ pe Velea „gay'.

Citește și: Imagini cu puternic emoțional din ASIA EXPRESS 3. 'Părea o răscoală de la 1907, dar cu pești în mână, nu cu topoare!'


Alex Velea participă la Asia Express, alături de protejatul său Mario Fresh.
Celelalte perechi din show-ul Asia Express sunt: Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu.


Câștigătorii cursei pentru imunitate au fost Alex Abagiu și Radu Vlăduț, spre surprinderea tuturor. Cei doi au câștigat amuleta cu suma în valoare de 1000 de euro.

Citește și: Concurenții ASIA EXPRESS 3, păziți de bodyguardul celor de la Metallica, The Rolling Stones și Katy Perry / Ce spune Benny Boeckmans


Aproape 1.8 milioane de telespectatori la nivel national au urmărit premiera celui mai dur reality-show sâmbătă seară, în minutul de maximă audiență de la 20:40. În intervalul orar în care a fost difuzată emisiunea de pe Antena 1, 20:00 – 23:55, Asia Express a fost lider de piaţă la nivelul tututor categoriilor de public.

Citește și: Oase a spus totul despre câștigătorul Asia Express, sezonul 3. „Eu am rămas surprins. Nu mă așteptam'


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton