Alex Zănoagă, prima reacție după ce a aflat despre împăcarea dintre Simina și Alex Bobicioiu: "Mai vreau un singur lucru să-i transmit"

 Dumitrache Laura
.

Alex Zănoagă s-a despărțit de Simina Loica, mama fiului său. La scurt timp s-a aflat că fosta concurentă de la Puterea Dragoste s-a cuplat cu Alex Bobicioiu. Deși acesta a anunțat în urmă cu câteva zile că s-a despărțit de brunetă, cei doi s-au împăcat. După ce a aflat că fosta soție s-a întors la cel care în trecut i-a fost prieten, Zănoagă a avut o primă reacție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Bobicioiu a anunțat zilele trecute pe rețelele de socializare că relația lui cu Simina a ajuns la final. Ulterior, cei doi au declarat că s-au împăcat. La scurt timp după ce s-a aflat că s-au împăcat, Alex Zănoagă i-a transmis lui Bobicioiu asigurări că nu trebuie să îi fie teamă de el.

Simina ZanpagaSimina Zanpaga

Alex Zănoagă și Simina Loica s-au cunoscut în cadrul emisiunii Puterea Dragostei. Iubirea lor a fost atât de mare încât cei doi s-au căsătorit, iar la scurt timp au devenit părinți. Simina și Zănoagă au împreună un băiețel minunat, Dominic.

Citește și: Simina s-a cuplat cu unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Alex Zănoagă:”Trei ani am ieșit în același grup”

Citește și: Alex Zănoagă și Bobicioiu au fost la un pas de bătaie:”În loc să stai cu băiatul tău, tu te duci cu fetele la munte”

Citește și: Radu Itu se căsătorește. Când va avea loc nunta:”Voi purta o pălărie în ziua nunții”

Citește și: Adda, confesiune tulburătoare despre lupta cu borelioza:”Mă sufocam, aveam ganglionii ca nişte mingi de tenis. Am avut noroc că n-am murit”

Alex Zănoagă, prima reacție după ce a aflat despre împăcarea Siminei cu Alex Bobicioiu

Alex Zănoagă s-a despărțit de Simina Loica, iar acum bruneta formează un cuplu cu Alexandru Bobicioiu. Cei trei au participat la Puterea Dragostei, iar Simina și Zănoagă s-au căsătorit la scurt timp după ieșirea din emisiunea. Ei bine, se pare că nu mai există cale de împăcare între ei, deși au împreună un băiețel minunat. În urmă cu câteva zile Bobicioiu a anunțat despărțirea de Simina, dar după câteva zile cei doi s-au afișat impreună, declarând că s-au împăcat. La aflarea acestei vești, Alex Zănoagă i-a transmis un mesaj lui Bobicioiu, cel care în trecut i-a fost bun prieten.

„Vorbim zilnic, îl văd zilnic pe cel mic, vorbim pe cameră. Am fost aproape 4 ani împreună(…) Mai vreau un singur lucru să-i transmit lui( n.r. lui Alex Bobicioiu), să nu mai vorbească de băiat. Să nu se mai pomenească numele lui', a transmis Alex Zănoagă, potrivit spynews.ro.

Alexandru Bobicioiu și Simina Loica s-au împăcat

În urmă cu doar două zile, Simina și Alexandru Bobicioiu au anunțat că au pus capăt relației lor, după doar două luni și jumătate de relație. La scurt timp, fostul concurent de la Puterea Dragostei a anunțat că s-a împăcat cu Simina, iar povestea lor de iubire continuă. Acesta a confirmat că are sentimente puternice pentru frumoasa brunetă. De asemenea, Bobicioiu a subliniat că cearta dintre ei nu a avut nicio legătură cu Alex Zănoagă.

„Suntem încă împreuna. Nu am putut să stăm prea mult despărtiți. Au fost discuții că în orice relație, nu Alex Zănoagă este motivul. Nu ne-am certat din cauza lui. În orice cuplu mai sunt certuri, se mai întâmplă.(…)”, a spus Alex Bobicioiu, potrivit sursei de mai sus.

cover-VIVA-iulie-small-52-1cover-VIVA-iulie-small-52-1

Alex Zănoagă suferă după despărțirea de Simina loica

Simina Loica și Alex Zănoagă au decis să meargă pe drumuri separate. Lucrurile nu au mai mers bine în relația lor, căci s-au despărțit de multe ori. De această dată pare că decizia este definitivă, iar bruneta și-a refăcut viața alături de Alexandru Bobicioiu. În urmă cu câteva săptămâni, Zănoagă declara că este foarte afectat de faptul că nu își poate vedea fiul zilnic.

„Mi-a fost puțin greu să accept ideea că trebuie să plec de lângă copil. Copilul a văzut certuri timp de 7-8 luni, de când noi nu ne mai înțelegeam și nu mai simțeam nimic unul pentru altul. Atunci am zis să punem stop, să nu mai continuăm și fiecare să își vadă de treaba lui. O să rămânem prieteni pentru copil. Mi se rupe sufletul când plec de lângă el și când nu mai sunt lângă el. Și el știe chestiile astea', a dezvăluit, printre lacrimi, Alez Zănoagă.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton